Gem annonce

Økonomidirektør

Aalborg Kommune

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
25-11-2021

Er du hybriden, der både er budgetbisse og stærk strateg? Har du lyst og evner til at begå dig på allerhøjeste niveau i Danmarks 3. største kommune, og trives du som eksekverende og kommunikerende direktør i en politisk virkelighed? Kan du fastholde det tværgående blik i en stor kommune? Har du en særskilt god sans for tal, kan du fastholde det store forkromede overblik, selv når det bliver svært, og formår du at kommunikere både de store linjer og detaljen klokkeklart?

 

Aalborg Kommune søger en ny økonomidirektør/vicekommunaldirektør til Borgmesterens Forvaltning. Fra 1. januar 2022 skifter forvaltningen navn til Økonomi og Erhverv.

 

Du får en central placering i Aalborg Kommune, og du bliver en tæt sparringspartner med både borgmester, økonomiudvalg og byråd, ligesom du får en stærk koordinerende rolle sammen med ledelsen i kommunens syv forvaltninger. Du bliver en del af kommunens direktørgruppe, som, ud over økonomidirektøren, består af kommunaldirektøren og forvaltningsdirektørerne. Du bliver herudover direktør for Økonomisk Afdeling, fire kompetente kontorchefer og en række kompetente medarbejdere. Det er en afdeling, der består af fire kontorer: Økonomikontoret, Finanskontoret, Juridisk Kontor samt Digitaliseringsenheden.

 

Du skal med et skarpt blik for fællesskabet og hele den kommunale virkelighed understøtte kommunens forvaltninger i at skabe de bedst mulige rammer for kerneydelsen.

 

Du får en kompleks hverdag og en super interessant opgaveportefølje, der næsten ingen ende har. Du skal bl.a. sikre koordinering af kommunens overordnede økonomi, herunder budget og regnskab, og de fælles principper og styringsredskaber på tværs af forvaltningerne. Du skal proaktivt have hånd i digitaliseringsdagsordenen. Du skal med en årvågenhed ud over det sædvanlige, med rettidig omhu og med en stærk strategisk forståelse understøtte de politiske processer og herigennem sikre, at politikerne har de bedst mulige rammer og solide grundlag for de politiske prioriteringer.

 

Du kommer med en stærk økonomifaglighed, med solid ledelseserfaring og med tæft og snilde til at begå dig i en politisk hverdag. Du er nysgerrig, lyttende, inddragende og fast i kødet og tør både slippe og stramme det, du holder fast i.

 

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen (pdf). Har du allerede læst den, og er du interesseret, kan du kontakte kommunaldirektør Christian Roslev via sekretær på tlf. 9931 1503 eller partner i Genitor Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525 eller e-mailen jlm@genitor.dk.

 

Ansøgningsfristen er den 9. januar 2022.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Aalborg Kommune

Danmark
Adresse 2
NULL
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-11-2021
Udløber
09-01-2022
Kviknummer
LJA-83008195
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aalborg Kommune

Praktisk information
Indrykket
25-11-2021
Ansøgningsfrist
09-01-2022
Kviknummer
LJA-83008195
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce