Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomichef til PensionDanmark Ejendomme

PensionDanmark A/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-03-2023

Ansøgningsfrist 14. april 2023

Vil du være med til at sætte retningen for den ambitiøse udvikling af PensionDanmark Ejendomme? Er du en fagligt velfunderet økonom med erfaring med ejendomsinvesteringer og en inspirerende ledelsesstil? Så er du måske vores nye økonomichef.

Du sikrer en ansvarlig drift og positiv udvikling

Som den nye økonomichef i PensionDanmark Ejendomme står du i spidsen for afdelingens økonomiopfølgning. Du får samtidig en nøglerolle i at styrke vores processer og at optimere afdelingens forretningsmæssige udvikling og drift. Sammen med den øvrige ledelse er du med til at udvikle hele værdikæden i PensionDanmark Ejendomme, hvor vi pt. administrerer erhvervs- og boligbyggerier til en værdi af godt 28 mia. kr.

Vi er førende på udvikling af ejendomme med stort fokus på bæredygtighed og biodiversitet, og med dig om bord sikrer vi en fortsat sund udvikling i vores ejendomsportefølje. 

Som leder får du en stor kontaktflade, og en af dine vigtigste opgaver bliver at sikre, at alle værdikædens processer fremgår tydeligt i rapportering og regnskaber, samt at drifte og udvikle PensionDanmark Ejendomme som en tydelig rollemodel for en levende og resultatorienteret kultur.

I punktform vil dine opgaver også omfatte:

  • Løbende styring, optimering af investeringer i ejendomme, værdiansættelser, samt krav til afkast
  • Sparring på økonomiområdet for relevante funktioner i forhold til forretningsdrift
  • Sikre kvalitet i indhold og økonomiske modeller og i investerings indstillinger
  • At bidrage til overordnede investeringsstrategier for PensionDanmark Ejendomme
  • At lede og overvåge virksomhedens investeringspolitikker og ledelsesrammer

Du refererer til direktøren for Ejendomme, og sammen med det øvrige ledelseslag står du for en tydelig, inddragende og faglig stærk ledelse i afdelingen.

Du inspirerer og motiverer dine kollegaer

Som vores nye økonomichef skaber du ikke kun overblik og overskud på bundlinjen. Du gør det også hos dine godt 25 kollegaer. Du drives af at sparre, udvikle og skabe resultater gennem mennesker, ligesom du fleksibelt kan indgå i den generelle drift i samspil med de øvrige ledere på tværs af afdelinger.

Du har gennemslagskraft og sætter et højt tempo, imens du er bevidst om at få organisationen med. Samtidig er du nysgerrig og motiveret for at gribe muligheden for at udvikle dig og lære nyt i et engageret miljø, hvor vi har fokus på at levere forretningsmæssigt bæredygtige investeringer nu og i fremtiden.

Vi vil meget gerne tale med dig, hvis

du har en relevant uddannelse inden for økonomi eller regnskab, kombineret med stor erfaring med ledelse gennem hele værdikæden. Du er fagligt stærk i økonomiske investeringsmodeller, køb af ejendomme, etablering af arealudviklingsselskaber og OPP-projekter, ligesom du gerne må være vant til at tage ansvar for ejendomsinvesteringer.

Desuden er du et udviklingsorienteret menneske, som kan arbejde strategisk, med en altid sikker sans for detaljer og økonomirutiner, og som samtidig har fokus på at skabe et fagligt ambitiøst og kollegialt stærkt arbejdsmiljø i Ejendomme.

Derfor skal du arbejde i PensionDanmark

PensionDanmark er ejet af arbejdsmarkedets parter. Vi arbejder alene for at sikre vores medlemmer et langt og sundt arbejdsliv og en tryg pensionisttilværelse. Samtidig investerer vi ambitiøst i ejendomme og den grønne omstilling.

Vores mål er at være Danmarks mest omkostningseffektive pensionsselskab til gavn for vores medlemmer. Derfor har vi et stærkt fokus på at sikre, at vores godt 350 medarbejdere har de bedste forudsætninger for at nå virksomhedens mål og deres egne.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør for Ejendomme Marius Møller på tlf. 2488 7373 eller mail: mrm@pension.dk

Er du interesseret i at læse mere om et job hos PensionDanmark, kan du læse mere her: https://www.pensiondanmark.com/job

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV til os snarest muligt og senest den 14. april 2023. Vi behandler løbende de ansøgninger der kommer ind.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

PensionDanmark A/S

Adresse 1
Langelinie Allé 43
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-03-2023
Udløber
14-04-2023
Kviknummer
LJA-84614238
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse
Ansøg nu
Job i virksomheden

PensionDanmark A/S

Del dette job

Virksomhedsinformation

PensionDanmark A/S

Adresse
Langelinie Allé 43
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-03-2023
Ansøgningsfrist
14-04-2023
Kviknummer
LJA-84614238
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse
Beliggenhed