Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomichef til Danmarks største offentlige sundhedsteknologiske virksomhed

Region Hovedstaden, Center for It, Medico og Telefoni (CIMT)

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-04-2021

1.000 medarbejdere og 1,7 mia. kr. skal, til størst mulig gavn for patienter og klinikere, prioriteres og allokeres til over 2.000 it-systemer, it-infrastruktur og avanceret medicoteknisk udstyr. Governance og strategier for ambitiøs digitalisering skal understøttes. Professionelle leverandørrelationer skal modnes yderligere. Ledelsen skal i stigende grad baseres på data. Og i en rivende teknologisk udvikling skal der værnes om informationssikkerheden.

 

Som chef for en veldreven enhed får du unikke muligheder for at bidrage til digitaliseringen i Region Hovedstaden. Kombinationen af sundhed, it/data og økonomi har potentiale!

 

CIMT er Region Hovedstadens Center for It, Medico og Telefoni. Vores vision er at være hospitalernes partner i en digitalisering af sundhedsvæsenet med klinikerne for bordenden og patienterne som al tings målestok.

 

Strategiske opgaver

Meget er lykkedes de seneste år, og for skarpe og ambitiøse økonomiprofiler er der klare strategiske assignments:

  • Ambitioner om en stadig mere datadreven ledelse forankres i Økonomi

  • Ressourcestyring i bredere forstand skal understøttes af datastruktur, systemfunktionalitet, ledelsesinformation og governance

  • Tæt strategisk samarbejde med enhederne for digitalisering og medico om leverandørstyring og informationssikkerhed

 

Din succes vil desuden afhænge af, at du trives med at opbygge gode samarbejdsrelationer både internt i CIMT og ift. regionens øvrige centre samt de strategiske ledelsesfora for digitalisering. Du vil opleve en stærk samarbejdsånd på tværs af organisatoriske og professionelle skel i regionen.

 

Værdier og ansvarsområde

Det handler om liv. Så kort og præcis er regionens parole. Værdierne, vi og hospitalerne navigerer efter, er åbenhed, professionalisme, tillid og helhedssyn. Opgaverne giver mening, og arbejdsmiljøet er godt. Vi tror på diversitet i uddannelse og erhvervserfaring m.v., når kompleksitet og dynamik præger opgaver og samarbejdsrelationer.

 

Du vil som økonomichef få ansvar for CIMTs samlede økonomistyring, - herunder effektiv styring, planlægning og opfølgning på drift, løn og projektaktiviteter. Du får desuden en nøglerolle i forbindelse med vores indspil til politisk niveau, når regionens budget skal udarbejdes. Du refererer direkte til CIMTs direktør.

 

Økonomichefen har en bred opgaveportefølje inden for økonomi-, kontrakt- og licensstyring samt ledelsesansvar for 30 dedikerede og kompetente medarbejdere organiseret i tre teams for Økonomi (drift og projekter), Jura og Licens. Hvert team har en dygtig teamkoordinator, der varetager og koordinerer daglig drift og faglig ledelse. I tillæg til de tre teams har du det overordnede ansvar for sektionen Informationssikkerhed med en sektionschef og 15 medarbejdere.

 

Du får ansvaret for styring af regionens licensportefølje (herunder compliancemålinger og licensforhandlinger), CIMTs contract management samt it-udbud i samarbejde med regionens Koncernindkøb.

 

Som enhedschef for sektionen Informationssikkerhed får du det overordnede operative ansvar for udvikling på informationssikkerhedsområdet, hvilket bl.a. indbefatter udformning af politiker og retningslinjer, overordnede risikovurderinger og rådgivning på området.

 

Om den foretrukne profil

Du har formentligt en uddannelsesmæssig baggrund som polit/oecon, jurist eller scient.pol. og meget gerne erfaringer fra offentlig ansættelse med god indsigt i økonomistyring, jura og politiske processer.

 

Dine meritter inden for ressourcestyring i bred forstand skal være stærke. Du er fortrolig med de forskellige deldiscipliner, kender de vigtigste trends og kan navigere sikkert i dynamiske interne og eksterne omgivelser. Du skal have et klart instinkt for at forstå din rolle som sparringspartner for forretningen og topledelsen. Du medierer ikke kun oppefra og ned, men også nedefra og op og navnlig udefra og ind. Du er en forandringsagent for en kultur med orientering imod samarbejdspartnere og slutbrugere. Hvis du ikke er vokset op i et politisk styret system med forvaltningslov og offentlighedslov, er du profilen, der hurtigt lærer det. Med støtte fra gode kolleger.

 

Dokumenteret ledelsesmæssig succes er lige så afgørende. Stærke kommunikative og strategiske færdigheder er efterspurgte. Lige så vigtigt er det at kunne inspirere og motivere medarbejdere til at stræbe stadig højere til gavn for patienterne og klinikerne.

 

Mere information og ansøgning

Du kan læse mere om stillingen i job og personprofilen her og om CIMT på regionens hjemmeside https://www.regionh.dk/CIMT.

 

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Torben Dalgaard (51 32 33 36), stabschef Jakob Cold (51 15 15 80) eller fra Genitor partner Jens Marcussen (31 41 05 87) for yderligere information eller spørgsmål.

 

Stillingen besættes i henhold til Danske Regioners 'Aftale for chefer'. Lønniveauet er tæt på en million årligt, inkl. pension, og forhandles efter kvalifikationer.

 

Der er ansøgningsfrist den 17. maj kl. 8.00. Vi holder første samtalerunde den 4. juni 2021 og forventer tiltrædelse pr. 1. august 2021.

 

Fakta

 

Jobtype

Ledende akademikere

Økonom

Leder

 

Arbejdssted

Koncerncentre

 

Arbejdstid

Fuld tid

 

Jobnummer

231573

 

Ansøgningsfrist

17-05-2021

 

Kontakt os

Torben Dalgaard

Direktør

Phone 51323336

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden, Center for It, Medico og Telefoni (CIMT)

Adresse 1
Borgervænget 7
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-04-2021
Udløber
17-05-2021
Kviknummer
LJA-82013070
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden, Center for It, Medico og Telefoni (CIMT)

Adresse
Borgervænget 7
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-04-2021
Ansøgningsfrist
17-05-2021
Kviknummer
LJA-82013070
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed