Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomichef til Assens Kommune

Assens Kommune

Assens, Fyn

Indrykket
17-06-2019

Har du indgående erfaring med kommunal økonomi og økonomistyring og får du energi af store faglige udfordringer? Er du analytisk og strategisk skarp? Kan du udfordre og stå fast, men evner også at lytte, samtale og forstå andres ståsted? Kan du fremlægge tal og prognoser, så ikke-økonomer forstår dig? Evner du at skabe stærke relationer, der bygger på tillid på tværs i en organisation? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du måske vores nye Økonomi- og Lønchef.

 

Det er ingen hemmelighed, at Assens Kommunes økonomi er under pres for tiden. Den seneste budgetopfølgning pr. 30. april 2019 viser et forventet merforbrug på 52. mio. kr. alene i år. Oveni skal lægges et merforbrug overført fra 2018 til 2019 på 62 mio. kr. Det forventede merforbrug i 2019 tegner derfor til lige nu at blive 114 mio. kr. Der er derfor brug for en fast hånd ved roret i økonomistyringen, men vores nye Økonomi- og Lønchef skal også evne at tænke ud af boksen og ikke kun lægge planker til, når det handler om at understøtte udviklingen af de kommunale kerneopgaver.

 

Vi leder efter en chef, der har ledelseserfaring og god portion naturlig pondus. Du får ansvaret for 3 ledere og 38 medarbejdere i en afdeling med god atmosfære og trivsel, men også en afdeling, hvor der skal arbejdes videre med fælles retning og kultur. Afdelingen består af tre teams: Budget og Regnskab, Indkøb og Økonomiservice og Løn og Personale. To af lederne er forholdsvis nye i ledelse, så du skal fortsætte det i gang satte arbejde med at udvikle ledergruppen - individuelt og som team.

 

Du skal være analytisk og strategisk skarp og kunne holde overblikket i en kompleks kommunal økonomi. Du har en naturlig nysgerrighed og interesse for de kommunale kerneopgaver, og så har du viden om og idéer til hvilke redskaber, der kan sikre en god økonomistyring. Her kommer din interesse for datadrevet styring og ledelse i spil, og du har sikkert allerede god viden om udvikling og implementering af ledelsesinformation.

 

Du er kommunikativt stærk og formår at komme ud over scenekanten i dit møde med andre. Du har evnen til at være i interessekonflikter uden at være konfliktskabende, fordi du arbejder naturligt i de gode relationer. Du kan udfordre og stå fast, men du evner også at lytte, samtale og forstå andres ståsted. Ordentlighed og integritet er centrale egenskaber for dit virke som chef.

 

Du vil møde et godt, kollegialt chefforum, hvor der er højt til loftet og plads til at udfordre og anerkende hinanden. Der er også en klar forventning om, at du på en og samme tid både kan understøtte og udfordre dine kollegaer og direktører på en fast og respektfuld måde.

 

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og i henhold til KLs Aftale om aflønning af chefer. Lønniveauet i stillingen vil i udgangspunktet ligge omkring 700.000 kr. om året. Hertil kommer pension. Lønnen fastsættes dog efter konkret forhandling med øje for at den ekstraordinært dygtige kandidat. Stillingen er med tiltrædelse den 1. oktober 2019.

 

Læs mere i den uddybende job- og personprofil.

 

Ansøgningen sendes via linket senest den 12. august kl. 8.30.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Assens Kommune

Adresse 1
Rådhus Allè 5
5610 Assens
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-06-2019
Udløber
12-08-2019
Kviknummer
LJA-74123090
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Ledelse, Ledelse, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Assens Kommune

Adresse
Rådhus Allè 5
5610
Assens
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-06-2019
Ansøgningsfrist
12-08-2019
Kviknummer
LJA-74123090
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, Ledelse, Ledelse, Økonomi og regnskab
Beliggenhed