Tønder Kommune - Tønder Rådhus

Tønder Kommune - Tønder Rådhus,

Tønder
09-02-2018

Økonomichef med styr på udviklingen

Kontakt

Tønder Kommune - Tønder Rådhus

Wegners Plads 2
6270
Tønder
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-02-2018
Udløber:
07-03-2018
Kviknummer:
LJA-55972001
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Politik og samfund,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ØKONOMICHEF TIL TØNDER KOMMUNE

 

Viste du, at alle fagchefer i Tønder Kommune er en del af Danmarks mest gennemtænkte kommunale chefudviklingsprogram? Var du klar over, at økonomi og lønfolkene arbejder stort set gnidningsfrit på tværs af organisationen, uden forvaltningskampe, men med øje for det fælles mål? En organisation, der virker for borgere, foreninger og virksomheder. Også på grund af en rigtig god grundstemning og en arbejdsplads man kan lide at komme på.

 

Tør man tro på, at samarbejdet imellem engagerede politikere og administrationen er respektfuldt og roligt på trods af, at Tønder er en kommune, der skal kæmpe for at hævde sig, hvor andre får udviklingen forærende? Den er faktisk god nok. Men måske var du ikke klar over, at det er de positive rammer, man arbejder under som Økonomichef i Tønder. Og så har vi ikke engang nævnt vores natur og kultur i verdensklasse. Sort Sol over marsken og Tønderfestivalen som de mest åbenlyse eksempler.

 

Du skal være vores nye økonomichef, fordi du kan se det attraktive i de rammer, du får stillet til rådighed, men vi har selvfølgelig også nogle skarpe forventninger til dig.

 

Du kan bringe vores veldrevne økonomistyring endnu videre. Du er nemlig nysgerrig på mere end økonomi. Du vil gerne være med til at påvirke udviklingen af den kommunale serviceproduktion, så vi laver bedst mulig service inden for den stramme økonomi, der er til rådighed. Du er en talentfuld leder, der har en idé med tingene, når du udvikler din organisation. Du kender til samarbejdet med det politiske niveau, du er velkommunikerende, og så er du et menneske, det er let at have tillid til.

 

Stillingen besættes på overenskomstvilkår og efter konkret forhandling på et niveau, der forventes at ligge på omkring 760.000 kr. om året. Dertil kommer pension.

 

Yderligere oplysninger kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller hos kommunaldirektør Klaus Liestmann, tlf. 4036 6344. Læs mere i den uddybende job- og personprofi l på www.lundgaard-konsulenterne.dk og på www.toender.dk.

 

Ansøgning sendes via stillingsmodulet på www.lundgaard-konsulenterne.dk, så den er modtaget senest den 7. marts 2018 kl. 8.30.

 


Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Afdelingschef til Yngre Læger

Yngre Læger
Frist: 
11-07-2018

Udviklingsorienteret medarbejder med flair for moms- og afgiftsområderne samt regnskab.

Region Hovedstaden - Center for Økonomi
Frist: 
05-08-2018

Vicedirektør

Socialstyrelsen
Frist: 
14-08-2018

AC-fuldmægtig/ specialkonsulent

Region Midtjylland
Frist: 
24-06-2018
Lignende job
TRIAX A/S
Nordjylland
Frist:
29-06-2018
Fresenius Kabi
København, Storkøbenhavn
Frist:
29-06-2018