Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomichef

Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-04-2021

Kan du lede og udvikle økonomistyring i en kompleks organisation? Motiveres du af at lede dygtige økonomimedarbejdere? Og vil du gerne arbejde på en af Danmarks mest kreative og innovative uddannelses- og forskningsinstitutioner? Så søg den ledige stilling som økonomichef på Det Kongelige Akademi Arkitektur, Design, Konservering. 

 

Det Kongelige Akademi er førende akademi inden for arkitektur, design og konservering. Akademiet har over 2.000 studerende og mere end 400 ansatte. Kernen på akademiet er uddannelse og forskning. Med afsæt heri skabes ny viden og erkendelse på højeste internationale niveau. Visionen er at drive samfundsmæssige forandringer, som understøtter et godt liv for alle og en bæredygtig planet. Som ny økonomichef skal du være med til at forme og forandre organisatoriske rammer og økonomistyring, der gør det muligt.

 

Som ny økonomichef skal du sikre fortsat balance i økonomien og videreudvikle økonomistyringen. Mere konkrete opgaver er at digitalisere processer, forbedre rapportering og ledelsesinformation og at udvikle nye økonomistyringsmodeller for indtægtsdækket virksomhed og ekstern finansiering. En meget vigtig opgave er at rådgive bestyrelsen, direktionen og institutterne.

 

Vi forventer, at du som ny økonomichef har en stærk faglighed både økonomifagligt og ledelsesfagligt. Du har ledet dygtige fagfolk, og du har vist, at du kan navigere sikkert i en kompleks organisation.

 

Du kan læse mere om stillingen og andre krav og forventninger i en uddybende job- og personprofil, og du kan finde information om Det Kongelige Akademi på hjemmesiden www.kglakademi.dk. Du er velkommen til at kontakte prorektor Svend Lawaetz, som du kommer til at referere til, på telefon 4170 1503 eller partner i Genitor Henning Meldgaard Nielsen på telefon 3141 0563 for en fortrolig samtale.

 

Stillingen besættes på overenskomstvilkår, og løn aftales nærmere efter kvalifikationer.

 

Ansøgningsfristen udløber den 3. maj 2021. Du søger stillingen via knappen nedenfor.

 

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering

Adresse 1
Philip de Langes Allé 10
1435 København K
Danmark
Tlf
41 70 15 00
Praktisk information
Oprettet
07-04-2021
Udløber
03-05-2021
Kviknummer
LJA-81926583
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering

Adresse
Philip de Langes Allé 10
1435
København K
Danmark
Tlf: 41 70 15 00
Praktisk information
Indrykket
07-04-2021
Ansøgningsfrist
03-05-2021
Kviknummer
LJA-81926583
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse
Beliggenhed