Gem annonce
Kop & Kande

Kop & Kande,

Viborg
02-07-2018

Økonomichef

Kontakt

Kop & Kande

Vestergade 1
8800
Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-07-2018
Udløber:
01-08-2018
Kviknummer:
LJA-62934043
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Er du klar til næste skridt i din karriere?

 

Dette kan være det første lederjob for talentet, der trives i en bred rolle, og som ønsker ansvar. Du bliver personaleansvarlig for afdelingens to øvrige medarbejdere og bliver en del af ledergruppen med direkte reference til den adm. direktør.

 

Du får ansvaret for hele økonomifunktionen og varetager en bred rolle, herunder håndtering af bl.a. regnskab, rapportering, likviditetsstyring, budgettering, eksterne partnere samt udvikling af forretningen og optimering af økonomiske styringsværktøjer og processer.

 

Handlings- og forretningsorienteret relationsskaber

Dette kan være dit første job som økonomichef. Du har måske en baggrund som revisor, men ønsker at komme over på den anden side af bordet. Du trives med at være i en udførende rolle og har en hands-on tilgang til opgaverne, da du leder ved at gå forrest og selv indgå i opgaveløsningen.

 

Du har en uddannelse inden for økonomi, f.eks. cand.merc.aud., cand.merc. i finansiering eller cand.oecon. Alternativt har du en kortere økonomisk uddannelse som f.eks. HD i regnskab eller finansiering samt en solid praktisk erfaring med økonomistyring og forretningsudvikling.

 

Du er analytisk stærk med styr på tallene. Med dit overblik og din proaktive tilgang formår du at se mulige forbedringer af processer og systemer og kan omsætte ideer, data og analyse til handlinger.

 

Da du har en bred snitflade internt og eksternt, er det vigtigt, at du samarbejder godt med andre og har en servicerende og supporterende tilgang til kolleger, medlemmer og eksterne samarbejdspartnere. Du evner at sætte dig ind i forretningen og har et natuligt øje for, hvordan man løbende kan forbedre processer og digitalisere.

 

Du har stærke Excel-kundskaber og flair for IT generelt, gerne kendskab til Navision, men det er ikke et krav.

 

En organisation i udvikling og et godt samarbejdsklima

Du bliver en del af en sund, frivillig kæde med 96 butikker på landsplan, der de seneste år har været på en vækstrejse, som endnu ikke er slut. Hos Kop & Kande er der spændende muligheder for faglig og personlig udvikling, og du vil blive en del af et kollegialt fællesskab, hvor man vil hinanden og skaber fremtiden sammen. Tonen er uformel og organisationen flad. Du bliver en del af et nyt kædekontor, der pr. 1. januar vil være placeret i Skødstrup ved Aarhus.

 

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV på (referencenummer: DK-05213)

 

Om virksomheden

Kop & Kande har 96 butikker over hele landet samt i Grønland, på Island og Færøerne, hvor 550 faguddannede medarbejdere står klar til at råde og vejlede i den lokale butik. Tilbage i 1978 stiftede 54 selvstændige isenkræmmere en indkøbsforening, som i 1984 blev til Kop & Kande. I løbet af 90erne valgte medlemmerne at gøre samarbejdet stadig mere forpligtende og samle sig omkring et egentligt koncept og en ensartet profil. Kop & Kande a.m.b.a. er i dag et selvstændigt juridisk selskab. Alle medlemmer af Kop & Kande er optaget i kæden via deres status som andelshavere i Kop & Kande a.m.b.a.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Populære job
Lignende job
Odense Kommune
Odense, Fyn
Frist:
31-07-2018
Vejdirektoratet
København, Storkøbenhavn
Frist:
12-08-2018