Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomi-orienteret AC-fuldmægtig til Fødevarestyrelsen i Aarhus

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevarestyrelsen

Aarhus, Østjylland

Indrykket
24-05-2024

Om jobbet i Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsens Kødkontrol arbejder med at sikre fødevaresikkerhed, dyrevelfærd og -sundhed og har ansvaret for kontrollen på alle landets slagterier. I sekretariatet understøtter vi kontrolsektionerne, som geografisk er placeret på de enkelte slagterier.

Kødkontrollens opgaver er gebyrfinansieret, hvilket betyder, at virksomhederne betaler for kontrollen. Det stiller særlige krav til en skarp økonomistyring med fokus på omkostningseffektivitet og transparens.

Vi kan tilbyde dig et spændende job, hvor du bliver en del af et engageret team og et stærkt opgavefællesskab omkring økonomiopgaven, der foruden dig består af 2 kollegaer. Teamet har det samlede ansvar for den økonomiske styring af Kødkontrollens aktiviteter, og det er vigtigt, at du både kan lide at komme ned i maskinrummet og bidrage til den daglige drift, samtidig med at du skal arbejde med de mere udviklingsorienterede opgaver og processer, der rækker på tværs.

Teamet du bliver en del af er præget af en åben tilgang til fordeling af opgaverne, med fokus på sammen at nå i mål. Det betyder, at der er stor medindflydelse på fordeling af arbejdsområder i forhold til faglige interesser og evner. Afhængig af din profil, betyder det mere konkret, at du vil skulle løse opgaver indenfor hele det økonomiske årshjul; fra budgetlægning, budgetstyring herunder controlling - til aflæggelse af årsregnskab.

Vi arbejder fortløbende på at gøre vores økonomistyring mere effektiv og transparent og du vil derfor også få en central rolle i udviklingen af en ny lønfordelingsmodel og udvikling af analyse og rapportering indenfor Power BI.

Teamet arbejder tæt sammen med de øvrige sekretariatsmedarbejdere med bred kontakt til chefer og medarbejdere i organisationen. Dine opgaver vil derfor også have stor berøringsflade med HR og det dyrlæge-faglige felt. Vi værdsætter det gode samarbejde, både internt i teamet og ud til resten af organisationen, og opgaverne løses i et arbejdsmiljø, der er præget af en fri og uhøjtidelig omgangstone med plads til grin, hvor vi er optaget af, at det skal være rart at gå på arbejde.

Om os

Fødevarestyrelsen er en statslig organisation, der ofte har mediernes, politikernes og forbrugernes bevågenhed. Ledere og medarbejdere i Kødkontrollen går hver dag på arbejde i Fødevarestyrelsen for at sikre, at de fødevarer, danskerne køber og spiser, er egnet til at være fødevarer, og at de dyr, der skal slagtes, behandles forsvarligt.

Vi arbejder til stadighed på at gøre kvaliteten af kontrollen bedre og optimere arbejdsgangene, så vi udnytter de økonomiske ressourcer optimalt. Fødevarestyrelsen har samtidig en ambition om at være en af de bedste offentlige arbejdspladser, og vi arbejder derfor på at skabe et godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel, kompetencer og læring. Vi har en åben og fri omgangstone og et tæt og ligeværdigt samarbejde indenfor og på tværs af faggrupper.

Din arbejdsplads er ved Fødevarestyrelsen i Aarhus, hvor du indgår i Kødkontrolsekretariatet sammen med 16 engagerede kollegaer. Sekretariatet består af to teams; et HR og Økonomi team og et dyrelægefagligt team.

Om dig

Vi forestiller os, at du har videregående samfundsvidenskabelig uddannelse, fx. cand.merc, cand.oecon eller lignende, måske med fokus på revision og økonomistyring, men du kan også have en anden uddannelsesmæssig baggrund. Det er en fordel, hvis du har et solidt kendskab til rammerne for offentlig økonomistyring.

Du er godt rustet til jobbet, hvis du:

  • Har nogle års erfaring fra lignende stilling.

  • Har stærke analytiske evner og flair for tal, økonomi og regnskab.

  • Kan formulere dig klart og præcist - både mundligt og skriftligt.

  • Har flair for databehandling og har lyst til at arbejde med dataudtræk, analyse og opsætning af rapporter.

  • Tager initiativ, arbejder struktureret, engageret og tager ansvar for opgaverne fra start til slut.

  • Har god forståelse for politiske vilkår og trives med at finde løsninger i et krydsfelt med mange interessenter.

Vi tilbyder et alsidigt og spændende job med stor selvstændighed, bred faglig spændvidde og mulighed for at arbejde i en spændende organisation, der er optaget af at medarbejdertrivsel er nøglen til gode resultater.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Tiltrædelse 1. august 2024 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger om jobbet

Du er velkommen til at kontakte sektionsleder Lene Lie på tlf. 72 27 62 22 eller økonom Frederik Sørensen på tlf. 72 27 63 91. Du opfordres til at læse mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk

Din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og eventuelle andre relevante bilag. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning online i vores rekrutteringssystem på www.fvm.dk/dk senest den 13. juni 2024.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 19. juni 2024, med mulig 2. samtale den 21. juni 2024.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevarestyrelsen

Adresse 1
Olof Palmes Allé 18
8200 Aarhus
Danmark
Adresse 2
Rosenholmvej 15
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-05-2024
Udløber
23-06-2024
Kviknummer
LJA-85499921
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevarestyrelsen

Adresse
Rosenholmvej 15
7400
Herning
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-05-2024
Ansøgningsfrist
23-06-2024
Kviknummer
LJA-85499921
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed