Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomi- og personalechef til Kultur og Borgerservice - Aarhus Kommune

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
05-09-2022

Er du en mester i at spotte og gennemskue økonomiske åbninger og muligheder? Kan du som leder sikre høj faglighed og arbejdsglæde? Kan du på sikker og elegant vis begå dig på alle niveauer i en hverdag, hvor forventningerne til dig er høje? Kan du se helheder og har du politisk tæft? Så er du måske vores nye økonomi- og personalechef i Kultur og Borgerservice.

 

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen og for dig.

 

Kultur og Borgerservice er en af Aarhus Kommunes seks magistratsafdelinger og løser en lang række opgaver inden for kultur, idræt, borgerservice, biblioteker og internationale kultur- og sportsbegivenheder. Kultur og Borgerservice skaber rammerne og faciliteterne for kultur- og fritidslivet i Aarhus og er via Borgerservice en af borgernes primære indgange til kommunen.

 

Centrale kompetencer for økonomi- og personalechefen

Den kommende økonomi- og personalechef i Center for Økonomi og Personale i Kultur og Borgerservice skal have gode faglige, ledelsesmæssige og personlige kompetencer, som gør vedkommende til en efterspurgt og troværdig samarbejdspartner.

 

Herudover vægtes følgende kompetencer hos den kommende økonomi- og personalechef:

 

1. Skabe muligheder med økonomien

Økonomi- og personalechefen skal kunne skabe muligheder med økonomien og tænke i kreative løsninger, når der skal findes midler til nye projekter og anlæg. Chefen skal have et tydeligt blik for at anvende budgettet effektivt og skabe mest mulig udvikling, herunder også se muligheder i finansieringskilder, som ikke nødvendigvis umiddelbart er indlysende.

 

2. Politisk tæft og håndtering af kompleksitet

Den kommende økonomi- og personalechef skal kunne agere hensigtsmæssigt i en kompleks og politisk styret organisation og have tydelig politisk tæft, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at chefen gennem sin faglighed, erfaring og formidling hurtigt opnår anerkendelse og respekt fra det politiske niveau.

 

3. Overblik og prioritering

Den kommende chef skal være strategisk orienteret og kunne skabe overblik og prioritere i en kompleks organisation, så medarbejderne får ejerskab til opgaverne og oplever, at der er sammenhæng mellem forventningerne til deres opgaveløsninger og de tilgængelige ressourcer.

 

4. Bringe kompetencerne i spil

Chefen skal sikre, at ledere og medarbejdere i Center for Økonomi og Personale får de bedste forudsætninger for at bringe deres kompetencer, viden og faglighed i spil. Chefen skal på en tillidsfuld facon være garant for, at frihed og ansvar går hånd i hånd i centret.

 

5. Stærkt borgerfokus

Chefen skal have et stærkt og særligt blik for, at den kommunale organisation - herunder Center for Økonomi og Personale - er til for borgernes skyld, hvorfor chefen i sin tilgang til opgaver, udfordringer og service løbende skal forholde sig til i hvilket omfang og på hvilken måde der skabes værdi i et borgerperspektiv af trufne beslutninger og påtænkte handlinger.

 

Økonomi- og personalechefen refererer til direktør for Kultur og Borgerservice Charlotte Storm Gregersen.

 

Ansøgning

Søg stillingen på: www.muusmann.com

 

Ansøgningsfrist: Søndag den 25. september 2022.

 

Kontakt gerne direktør for Kultur og Borgerservice Charlotte Gregersen, tlf. 40 30 99 84 eller searchchef Carsten Lysdahl Søgaard, MUUSMANN, tlf. 30 30 28 81.

 

Tiltrædelse

1. december 2022.

 

Læs mere om stillingen på www.muusmann.com, hvor stillings- og personprofilen kan ses.

 

Stillingsbetegnelse:

Økonomi- og personalechef

Frist:

25-09-2022

Organisations adresse:

Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus

Uddybet jobprofil:

Stillings- og personprofil - økonomi- og personalechef - Kultur og Borgersercie - Aarhus Kommune.pdf

Kontaktpersoner:

Kontakt gerne direktør for Kultur og Borgerservice Charlotte Gregersen, tlf. 40 30 99 84, eller searchchef Carsten Lysdahl Søgaard, MUUSMANN, tlf. 30 30 28 81.

 

1. samtalerunde:

7. oktober

Testforløb hos MUUSMANN:

24. oktober

2. samtalerunde:

27. oktober

Tiltrædelse:

1. november

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Aarhus Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 2
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-09-2022
Udløber
25-09-2022
Kviknummer
LJA-83998693
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aarhus Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 2
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-09-2022
Ansøgningsfrist
25-09-2022
Kviknummer
LJA-83998693
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed