Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomi- og Indenrigsministeriet søger skarp medarbejder til Kontor for Finansiering

Økonomi og Indenrigsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-01-2018

Vil du arbejde med kommunernes og regionernes økonomi? Vi søger en kollega til departementets arbejde med bl.a. økonomiforhandlingerne med de kommunale parter, strategiske analyser og finansieringsspørgsmål - særligt på det regionale område.

 

Afdelingen løser opgaver vedr. rammerne og styringen af kommunernes og regionernes opgaver, struktur og økonomi. Afdelingen består af ca. 25 primært akademisk uddannede medarbejdere, tre kontorchefer, en afdelingschef og en studentersektion. Vi har en bred alderssammensætning og lægger stor vægt på et godt og uformelt arbejdsmiljø. 

 

Om stillingen

I Kontoret for Finansiering arbejder vi med forskellige aspekter af kommunernes og regionernes økonomi tilskud- og udligning, særtilskud, økonomiforhandlinger, tværgående analyser i afdelingen og meget mere. Dine opgaver kan berøre hele paletten, men dit primære fokus vil være på regionerne med bl.a. analyser og udvalgsarbejder med en økonomisk og styringsmæssig vinkel samt politisk betjening i forbindelse med økonomiforhandlinger og regeringsudvalg. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kollegaer i ministeriet og med en række eksterne parter, herunder andre ministerier, KL og Danske Regioner.

 

Du vil få en koordinerende rolle på området og arbejde på tværs i afdelingen. Stillingen kræver også, at du har en god fornemmelse for politiske dagsordener, interessenters positioner mv.

 

Om dig

Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse og har i løbet af uddannelsen beskæftiget dig med offentlig økonomi, styring og effektivisering. 

 

Vi lægger vægt på, at du: 

 

  • har gode analytiske og metodiske evner

  • kan arbejde selvstændigt samt udviklings- og løsningsorienteret 

  • har gode samarbejdsevner og kan navigere blandt mange interessenter 

  • er fleksibel og trives med både korte og længere deadlines

  • er stærk i skriftlig og mundtlig formidling

 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse vil efter en vurdering af erfaring og kvalifikationer ske som specialkonsulent eller fuldmægtig efter AC-overenskomsten. Stillingen er på fuld tid med gennemsnitlig 37 timer per uge. Ansættelsesområdet er Økonomi- og Indenrigsministeriet med de til enhver tid hørende institutioner. Arbejdsstedet er Økonomi- og Indenrigsministeriets departement, Slotsholmsgade 10, 1216 København K.

 

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

 

Vil du vide mere

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Dorte Lemmich Madsen på tlf. 25 23 92 66 eller dle@oim.dk.   

 

Sådan søger du

Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) sendes elektronisk via stillingsopslaget på Økonomi- og Indenrigsministeriets hjemmeside under job på www.oim.dk.  

 

Ansøgningen skal være modtaget senest torsdag den 18. januar 2017 kl. 12.00.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 4.

 

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Del dette job

Kontakt
Økonomi og Indenrigsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K
Kontakt
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-01-2018
Udløber
18-01-2018
Kviknummer
LJA-54055428
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Økonomi og Indenrigsministeriet

Adresse
Slotsholmsgade 10-12
1216
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-01-2018
Udløber
18-01-2018
Kviknummer
LJA-54055428
Jobtype
Fuldtid
Fag
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed