Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomi- og HR-chef

HF & VUC FYN

Odense, Fyn

Indrykket
26-04-2024

Kan du - helt ind i knoglerne - identificere dig med vores væsentlige samfundsmæssige og menneskelige mission og holde et fast blik på kerneopgaven?

 

Har du allerede vist dig komfortabel og kompetent i chefrollen?

 

Så er her måske en meningsfuld udfordring, som du kan udvikle dig med.

 

Kerneopgaven er kursisternes læring

 

Ind i læringsrummet - ud i verden

Vi sætter øget fokus på, at der etableres flere partnerskaber for læring, at vi skaber en mere bæredygtig organisation, at vi styrker vores fokus på kursisternes læring, og at vi får en stærkere relationskultur. Denne passus sammenfatter vores centrale ståsted.

 

Sikker økonomistyring er forudsætningen

Der er allerede et godt overblik over og god styring af økonomien, og det er en hovedopgave at sikre dette fremadrettet. Selvom økonomistyringen allerede er ret sikker, vil vi også her gerne udvikle os, udfordres og blive bedre. Du må fx gerne have viden om og lyst til at udfordre og gentænke vores økonomistyringsprocesser, som også er ledelsesprocesser.

 

Komplekst og enkelt

Vi er landets største HF & VUC med små 3.000 årskursister. Vi er knap 400 ansatte, vi har 7 lokationer på Fyn og Ærø, og vi har mange uddannelser. På mange måder er kompleksiteten stor. Omvendt er vi i forhold til mange andre offentlige organisationer ikke store. Vores kultur, flade struktur og erfaringer med mange forandringer gør os i stand til at beslutte og rykke hurtigt og pragmatisk, når situationen kalder på det og vi ønsker det.

 

Hvad kan vi tilbyde?

HF & VUC FYN er en sund arbejdsplads med mange gode kapitaler. Særligt fremtrædende er det, at de ansatte oplever, at der er et godt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere. Tonen og trivslen er god, ligesom økonomien efterhånden også - efter adskillige års udfordrende besparelser og reduktioner - er i balance. Det skaber selvsagt et godt fundament for den fortsatte udvikling af organisationen.

 

Vi er en veldrevet og velrenommeret uddannelsesinstitution, som succesfuldt er med til at skabe resultater på kerneopgaven.

 

Som økonomi- og HR-chef er du uhyre centralt placeret i organisationen og den ledelsesmæssige spilleplade er stor. Du er, som en af rektors nærmeste ledere, en del af institutionens øverste strategiske direktion og fast deltager i bestyrelsesmøderne. Der er således ikke meget, du ikke forventes at øve indflydelse på og tage ansvar for.

 

Stillingen tilbyder alt i alt sjældne muligheder for, at du kan udvikle dig ledelsesmæssigt, fagligt og personligt sammen med organisationen i de mange arenaer og relationer, som stillingen tilbyder.

 

Selvom organisationen og stillingen ikke tilbyder egentlige brændende platforme, er der nok at tage fat på og du vil møde en række spændende opgaver og udfordringer. Vi kan selv få øje på nogle af dem, men vi vil også være nysgerrige på, om du kan udvide vores horisont og perspektiver i den henseende.

 

Hvad kan du tilbyde?

Der er selvsagt mange og høje forventninger og krav til vores næste økonomi- og HR-chef. De værdi- og ledelsesmæssige er nok de største. Du skal i alle relationer kunne se dig selv i og lede, så det matcher vores mission, værdier og målgrupper. Det kalder på din rummelighed og tolerance og på respekt for andre meget forskellige mennesker. Fagligt er det nødvendigt, at du har indsigt i - formentlig også erfaring med de klassiske økonomiplanlægnings- og styringsprocesser i en offentlig virksomhed.

 

I øvrigt har vi også brug for de mere klassiske (top)lederkompetencer i forhold til kommunikation, relationsskabelse og strategiarbejde.

 

Du kan læse meget mere om HF & VUC FYN på www.vucfyn.dk og om stillingen og ansættelsesprocessen i det uddybende notat.

 

Ansøgningsfristen udløber mandag den 3. juni kl. 10.00.

 

Ind i læringsrummet - ud i verden

Lige adgang til uddannelse er essentiel for en bæredygtig og demokratisk udvikling af vores samfund. Det handler om den måde, vi møder unge og voksne. Vi begynder altid dér, hvor kursisterne er - fagligt og personligt.

 

Mission: Vi sikrer alle lige adgang til kvalitetsuddannelse og fremmer alles muligheder for livslang læring.

 

Udgangspunktet er, at FNs verdensmål 4 er gjort til HF & VUC FYNs mission, da den passer perfekt til det, vi som HF & VUC arbejder med. Vi arbejder med, at alle får adgang til kvalitetsuddannelse og får mulighed for livslang læring.

 

Vision: Vi uddanner reflekterende og deltagende verdensborgere.

 

Vi er her for at udvikle kursisterne så meget som muligt, uanset hvor de er i livet. Vi vil udfordre dem. Vi vil have dem til at opleve, at der faktisk er noget, som de endnu ikke ved, at de kan. Vi vil have dem til at tro på egne evner og mærke værdien af at sætte nye mål.

 

Sted

Odense / Danmark

 

Virksomhed

HF & VUC FYN

 

Referencenr.

DK-10156

 

Læs mere

www.vucfyn.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

HF & VUC FYN

Adresse 1
Kottesgade 6 - 8
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-04-2024
Udløber
03-06-2024
Kviknummer
LJA-85454058
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

HF & VUC FYN

Adresse
Kottesgade 6 - 8
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-04-2024
Ansøgningsfrist
03-06-2024
Kviknummer
LJA-85454058
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed