Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomi- og analysekonsulent til Stab for Økonomi og Digitalisering

Slagelse Kommune

Slagelse, Vestsjælland

Indrykket
09-08-2019

Er du en skarp økonomi- og analysekonsulent med overblik og en analytisk tilgang til opgaverne? Så har vi en spændende stilling til dig.

Til Budget-, Analyse- og Dataafdelingen søger vi en ny kollega, som skal varetage strategiske økonomicontrolleropgaver inden for beskæftigelsesområdet, og analyseopgaver i forhold til udvikling af vores datadrevne ledelsesinformationsmiljø (LIM).

Du bliver en del af en afdeling, hvor vores kerneopgaver bl.a. er at understøtte centrene med økonomiske analyser på et højt niveau, budgetlægning, udvikling af økonomistyring, kvalitetssikring af sager med relevans for økonomien, budgetopfølgning, regnskabsaflæggelse, udvikling af nøgletal, statistiske opgørelser, bearbejdning af data og udvikling af ledelsesinformation. Desuden arbejder vi med konsekvensberegninger af ny lovgivning, finansloven og økonomiaftalen. Som central stabsafdeling har vi en særlig opgave i at kigge på tværs af centre og være specialister på vores kerneopgaver. Understøttelse af KMD-OPUS, NEM-økonomi og LOS er ligeledes en opgave, som vi varetager.

Vi lægger vægt på et godt samarbejde internt i afdelingen, i staben og i forhold til fagcentrene. I forbindelse med budgetaftalen for 2019-2022 er der bl.a. igangsat en organisationsudviklingsproces. Vi har også i den forbindelse fokus på løbende at udvikle os og være på forkant med udviklingen. Pr. 1. januar 2019 er vi overgået til KMD-OPUS, og der ligger også en opgave i at understøtte og udnytte de muligheder dette giver, ligesom vi skal udvikle de muligheder som digitaliseringen giver for mere effektiv udnyttelse af ressourcerne.

Der er tale om en spændende og udfordrende stilling med mulighed for faglig og personlig udvikling i forhold til alle spektre inden for kommunal økonomi, og hvor indholdet kan udvikle sig i takt med dine kompetencer og krav og forventninger fra omverden. Vi forventer ikke, at du nødvendigvis kan det hele fra dag et. Men har du lysten og gå på modet til at kaste dig ud i opgaverne, så skal vi nok hjælpe dig på vej.

 

Som økonomi- og analysekonsulent skal du være

 • Enten uddannet indenfor de samfundsøkonomisk uddannelser (Cand. Polit, Cand.Oecon, Cand. Merc. eller lignende) eller er kommunalt uddannet med minimum en diplomuddannelse, samt erfaring i analyse-og økonomiopgaver.

 • Analyserende, proaktiv og kvalitetsbevidst i forhold til dele af vores kerneopgaver

 • Fagligt velfunderet og på forkant med udviklingen

 • Løse opgaver effektivt med høj kvalitet

 • God til at se muligheder og ikke begrænsninger

 • Dygtig til at skabe gode samarbejdsrelationer og samtidig være insisterende og vedholdende i din tilgang til opgaverne

 

Du vil helt sikkert komme til at arbejde med

 • Strategiske controlleropgaver i forhold til beskæftigelsesområdet herunder support og sparring i forbindelse med den løbende budgetopfølgning, budgetlægning, analyser mv.

 • Udvikling af vores datadrevende ledelsesinformationsmiljø (LIM), som bygger på et KMD datavarehus med Targit som præsentationsværktøj

 • Design og udvikling af modeller og metoder til f.eks. budgetfordeling og økonomistyring

 

Set fra vores synspunkt er det en fordel, hvis du har

 • Kendskab til og interesse for kommunal økonomi og styring

 • Erfaring med eller lyst til økonomiske analyser og databearbejdning

 • Erfaring med anvendelse af KMD-OPUS, Targit og evt. SØM

 • Superbruger i office-pakken, især Excel

 • Gode kommunikations- og samarbejdsevner

 • En struktureret tilgang til arbejdet og trives med skarpe deadlines

 • Åben og frisk på at møde nye udfordringer og forandringer

 

Om os

Du bliver en del af afdelingen Budget, Analyse og Data, der består af 17 controllere og analysekonsulenter, 2 studentermedhjælpere og en afdelingsleder. Vi understøtter hele Slagelse Kommune i forhold til budgetlægning, løbende økonomistyring, kvalitetssikring af sager med relevans for økonomien, udvikling og vedligehold af kontoplan, økonomisystem og ledelsesinformationssystem, samt varetager ad hoc analyser og større projekter bestilt af direktionen og det politiske niveau.

 

Hvis du vil vide mere

Kan du læse mere om os på Slagelse Kommunes hjemmeside

 

Yderligere oplysninger

For yderligere information om stillingen er du også velkommen til at kontakte:

 

Alt det praktiske

Stillingen er en fuldtidsstilling, som vi ønsker besat 1. oktober 2019. Din løn aftales efter principperne i Ny Løn med udgangspunkt i gældende overenskomst.

 

Frist

 • senest den 26. august kl. 9.00

 

Send din ansøgning med relevante bilag, herunder CV, dokumentation for uddannelse samt straffeattest
Vi afholder første samtalerunde torsdag den 28. august 2019. Evt. anden samtalerunde er den 30. august 2019.

Del dette job

Kontakt

Slagelse Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 11
4200 Slagelse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-08-2019
Udløber
26-08-2019
Kviknummer
LJA-74741839
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Slagelse Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 11
4200
Slagelse
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-08-2019
Ansøgningsfrist
26-08-2019
Kviknummer
LJA-74741839
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab
Beliggenhed