Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomi- og analysekonsulent til Beskæftigelsesområdet i Rudersdal

Rudersdal Kommune

Rudersdal, Storkøbenhavn

Indrykket
13-05-2019

Om jobbet

Trives du med løbende faglige udfordringer? Kan du tænke kreativt på komplekse problemstillinger, og kan du jonglere med store datamængder og se de skjulte sammenhænge? Beskæftigelsessekretariatet i Rudersdal Kommune søger en talstærk og datanysgerrig konsulent til at drive udviklingen af både den datadrevne ledelse og økonomistyringen på beskæftigelsesområdet.

Med dine stærke økonomifaglige og analytiske kompetencer skal du i tæt samarbejde med ledelsen løbende udvikle relevant ledelsesinformation til at understøtte den strategiske udvikling af beskæftigelsesindsatsen i kommunen. Du skal endvidere bidrage med tal og analyser til solide beslutningsgrundlag, når vi planlægger og gennemfører nye faglige tiltag, og du er selv nysgerrig på, hvor de gode business cases på nye indsatser ligger. Dine opgaver vil herudover bl.a. bestå i udarbejdelse af budgetanalyser og løbende budget- og regnskabsopfølgninger, samt udarbejdelse af tal og analyser til politiske oplæg mv.

Beskæftigelsesområdet er kendetegnet ved at være særdeles datatungt og med en kompleks økonomi samt præget af løbende reformer. Trives du i en udviklingsorienteret kontekst, tilbyder vi dig en spændende stilling med store muligheder for indflydelse og faglig udvikling. Du vil få en central position i forhold til ledelsen og til Beskæftigelsesområdet som helhed, ligesom du vil have et tæt samarbejde med kommunens centrale økonomiafdeling og analyseenhed.

Din profil

Du har en relevant uddannelse og relevant erfaring gerne fra beskæftigelsesområdet. Dertil besidder du et skarpt analytisk blik, hvor du evner at bruge din nysgerrighed på beskæftigelsesområdets mange data til at finde de gode businesscases til indsatserne. Du forstår, at samarbejdet med områdets forskellige fagligheder er nøglen til de skarpe analyser, du skal udføre, og med sans for detaljen tager du ansvar for opgaveløsningen, arbejder selvstændigt og følger op.

Du behersker økonomistyringens discipliner, og du kan understøtte ledelsen i at træffe beslutninger på et solidt og velfunderet grundlag. Du kan omsætte dine avancerede excel-færdigheder til let forståelige løsninger, der kan bruges i praksis. Vi bruger fagsystemet Fasit og BI systemet Opus LIS, foruden FLIS og DREAM. Kendskab hertil er en fordel men ikke et krav.

Vi arbejder med et digitalt mindset, hvilket bl.a. betyder, at vi er nysgerrige på de nye teknologier og implementerer digitale løsninger, hvor det giver mening. Vi har allerede taget RPA teknologien i brug, ligesom vi gør os de første erfaringer med VR og AI i beskæftigelsesindsatsen. Derfor forventer vi, at du også er nysgerrig på teknologiens muligheder, som du gerne må have erfaring med i praksis.

Derudover arbejder du løsningsfokuseret, kan samarbejde bredt og mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og den indstilling bærer du videre til dine kolleger.

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder ansættelse inden for et fagområde med mange spændende opgaver og udfordringer inden for økonomistyring og datadrevet ledelse, hvor der er fleksibilitet i hverdagen og en god og uformel omgangstone. Du vil få ansvar og frihed til at omsætte din faglighed til reelle forandringer, og du vil kunne se effekten af dit arbejde direkte i opgaveløsningen.

Du vil samtidig komme til at arbejde i en kommune præget af en tro på, at de gode løsninger findes gennem en løbende udvikling og godt samarbejde på tværs. Derfor vil vores centrale økonomiafdeling og herunder vores centrale analyseenhed også være en tæt sparrings- og samarbejdspartner.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer om ugen med flekstid og kan evt. besættes som specialkonsulent eller chefkonsulent afhængig af dine kompetencer. Løn forhandles efter gældende overenskomst og med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt.

Om os

Du bliver en del af et flerfagligt beskæftigelsessekretariat, der består af 15 medarbejdere, som løser en meget bred pallette af opgaver lige fra politisk betjening, økonomistyring, juridisk rådgivning, digitale udviklingsprojekter og erhvervsfremme til midlertidig indkvartering af flygtninge og danskundervisning, samt udbetaling af tilskud og andre administrative opgaver. Du bliver ligeledes kollega med ca. 70 medarbejdere i Beskæftigelsesområdet i Rudersdal, som er kendetegnet ved at være en dynamisk og udviklende arbejdsplads, hvor vi sammen løfter opgaven med at få ledige borgere i arbejde og sygemeldte tilbage i job igennem en virksomhedsrettet indsats.

Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer samt en anerkendende ledelsesstil med stor grad af selvstændigt ansvar for opgaverne, fordi vi tror på, at det giver dig de bedste udviklingsmuligheder.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Første samtale afholdes onsdag d. 19. juni og anden samtale afholdes mandag d. 24. juni. Der vil være en opgave til anden samtale.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Malene Toscani,  Sekretariatchef

malm@rudersdal.dk

 Tlf.: 46113005 /  Tlf.: 72683005

Ansøgningsfrist:

 13. juni 2019

Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav. Vi har en ambition om at være landets bedste bo-kommune. Vi vil møde kommunens borgere dér, hvor de er, og vi vil gerne finde nye veje sammen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rudersdal Kommune

Adresse 1
Øverødvej 2
2840 Holte
Danmark
Adresse 2
Øverødvej 2
2840 Holte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-05-2019
Udløber
13-06-2019
Kviknummer
LJA-73327423
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rudersdal Kommune

Adresse
Øverødvej 2
2840
Holte
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-05-2019
Ansøgningsfrist
13-06-2019
Kviknummer
LJA-73327423
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab
Beliggenhed