Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomi- og administrationschef

Dansk Blindesamfund

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2022

Brænder du for god personaleledelse? Har du erfaring med økonomistyring og stor interesse for den samlede administration i en kompleks organisation? Motiveres du af at bidrage og gøre en forskel for Danmarks blinde og svagtseende? Og vil du gerne arbejde for et rummeligt samfund i en chefposition med mange muligheder? Så søg den ledige stilling som økonomi- og administrationschef i Dansk Blindesamfund. 

 

Dansk Blindesamfund er en central interesseorganisation inden for det handicappolitiske område med knap 7.500 medlemmer. Foreningens mål er at skabe indflydelse og resultater for medlemmerne. Opgaven løses i tæt samarbejde med den politiske ledelse, chefgruppen og de ca. 60 erfarne og engagerede medarbejdere på hovedkontoret i Handicaporganisationernes Hus. Du bliver nærmeste leder for 17 medarbejdere.

 

Som ny afdelingschef får du en central placering med mange kontaktflader og indgår i en velfungerende og ligeværdig chefgruppe på i alt tre afdelingschefer med reference til landsformanden.

 

Du bliver overordnet ansvarlig for at sikre organisationens økonomi, ressourcestyring og drift. Du rådgiver og understøtter dialogen om og formidlingen af de økonomiske prioriteringer til foreningens politiske organisation, kredsene, medlemmerne, kolleger og medarbejdere samt en stor kreds af eksterne interessenter og samarbejdspartnere.

 

Vi forventer, at du som ny økonomi- og administrationschef har en stærk faglighed og en oprigtig interesse for personaleledelse. Du er et positivt, favnende og rummeligt menneske, og du har vist, at du kan navigere smidigt i en kompleks organisation.

 

Du kan læse mere om stillingen og andre krav og forventninger i en uddybende job- og personprofil, og du kan finde information om Dansk Blindesamfund på hjemmesiden www.blind.dk. Du er desuden velkommen til at kontakte landsformand Ask Løvbjerg Abildgaard på tlf. 2171 6794 eller aaa@blind.dk eller partner i Genitor Trine Kern Schandorff på tlf. 3141 0255 eller ts@genitor.dk.

 

Ansættelse sker på funktionærlignende vilkår.

 

Ansøgningsfristen er den 1. februar 2022. Du søger stillingen via nedenstående knap.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Blindesamfund

Adresse 1
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-01-2022
Udløber
01-02-2022
Kviknummer
LJA-83222799
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Blindesamfund

Adresse
Blekinge Boulevard 2
2630
Taastrup
Praktisk information
Indrykket
13-01-2022
Ansøgningsfrist
01-02-2022
Kviknummer
LJA-83222799
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Ledelse
Beliggenhed