Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomi- og administrationschef

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Aarhus, Østjylland

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-04-2021

Vi søger en chef og en erfaren personaleleder for de 19 dedikerede medarbejdere på det økonomiske og administrative område.

 

Som økonomi- og administrationschef får du en central placering med ansvar for ledelse og udvikling af DMJXs samlede økonomi-, IT-, HR- og bygningsadministration. Du arbejder tæt sammen med de øvrige chefer i organisationen, rektor og bestyrelsen. Du refererer til rektor og indgår i direktionen sammen med prorektor for uddannelser og chefen for forskning.

 

Som økonomisk og administrativ chef i en uddannelsesinstitution, der får de fleste midler fra staten, har du fuldt fokus på, at indtægter og udgifter stemmer i hele organisationen. Du skal kunne arbejde på tværs og sikre, at konkrete indsatser nøje er koblet sammen med styring af økonomi og strategiudvikling. Det fordrer, at du både har det strategiske overblik og sans for detaljen og lyst til begge dele.

 

Vi prioriterer en aktiv og moderne personalepolitik højt, og at der ledelsesmæssigt er fokus på en udvikling baseret på øget digitalisering. Derudover er det økonomi- og administrationschefens opgave at indgå i arbejdsgruppen omkring vores spændende byggeri i Ørestaden, der skal danne en ny base for vores campus i øst. Endelig indgår du i diverse sektorfællesskaber i regi af professionshøjskolerne.

 

En af dine væsentlige opgaver bliver at tegne vores fremtidige administrative/økonomiske set-up, hvor fokus er på opgaveløsning, ansvar, uddelegering og organisering. Du får desuden en central rolle som sparringspartner for højskolens ledelse, hvor det er væsentligt, at du kan medvirke til at kvalificere økonomiske og administrative beslutninger på baggrund af data og nøgletal. Ansvarsområderne i stillingen består bl.a. af følgende:

 • Økonomistyring

 • Daglig drift

 • Løn, ferie og HR-opgaver

 • Tilskudsadministration

 • Bygningsdrift herunder samarbejde med eksterne leverandører i kantine og IT

 • Personaleledelse

 • Årsregnskab

 • Budget

 

Dine kvalifikationer

Vi søger en kandidat, der har en relevant videregående uddannelse inden for økonomi. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra uddannelsessektoren, statsligt selveje, et konsulenthus eller en revision, herunder indsigt i samarbejde med styrelser og/eller ministerier. Derudover forventer vi, at du:

 • Har ledererfaring

 • Har erfaring med ledelse i en kompleks organisation

 • Har gode kommunikationsevner og kan formidle budskaber på en letforståelig måde

 • Har stor indsigt i økonomistyring og controlling

 • Er god til at lytte og se muligheder på tværs af organisationen

 • Evner bestyrelses- og direktionsbetjening

 • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Statens It, Statens Administration og softwarepakker, herunder eksempelvis Navision Stat og RejsUd.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Aflønningen vil derudover afhænge af dit kompetenceniveau med mulighed for forhandling af individuelle tillæg efter principperne i Ny løn.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte DMJXs rektor, Trine Nielsen, på tlf. 29 74 56 36 og/eller associeret partner i Genitor Jesper Lund Madsen på tlf. 22 89 85 25.

 

Du kan læse mere om Danmarks Medie- og Journalisthøjskole på www.dmjx.dk


Vi forventer at afholde første samtaler i Aarhus torsdag den 27. maj samt fredag den 28. maj og anden samtaler mandag den 7. juni i København. Genitor vil gennemføre et testforløb mellem samtalerne.  


Er du interesseret?

Ansøgning vedlagt relevant dokumentation sendes senest mandag den 23. maj kl 23.59.

 

Alle interesserede, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2021
Udløber
23-05-2021
Kviknummer
LJA-82030376
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Praktisk information
Indrykket
29-04-2021
Ansøgningsfrist
23-05-2021
Kviknummer
LJA-82030376
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed