Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomi- og administrationsansvarlig

Fonden Skovhaven

Svendborg, Fyn

Indrykket
06-01-2023

VIL DU VÆRE DEL AF EN DYNAMISK ORGANISATION, DER ER FIRSTMOVER MED LEDELSESFORMEN SOCIOKRATI - OG ØNSKER DU AT UDFOLDE DIN SOLIDE ERFARING MED ADMINISTRATION OG ØKONOMISTYRING? SÅ ER DIT NYE JOB MÅSKE HER.

VÆKST MED STYRING
Fonden Skovhaven er i vækst, og knopskyder med nye afdelinger og flere ansatte. Pt. har vi ca. 50 medarbejdere fordelt på vores forskellige matrikler i Svendborg. Det kræver en fagligt sikker hånd, der uden at ryste kan styre økonomi og drift, så det både arbejder som del af vores strategiske grundlag, og kan tilpasses de tider og situationer, der kalder på det.

DU FÅR EN BRED OPGAVEPORTEFØLJE
I din nyoprettede stilling som Fonden Skovhavens økonomi- og administrationsansvarlige, vil du skulle sikre leder og øvrig stab et dagligt effektivt driftsgrundlag. Heri ligger bl.a. løbende at sørge for leder og stabs adgang til fagligt velfunderede analyser, procesoplæg, konklusioner og anbefalinger.

Du varetager helt vitale styringsopgaver med direkte reference til leder - i god kommunikation med dine øvrige kollegaer.

Du forestår således bl.a. administration og udvikling af områder som økonomistyring, jura omkring arbejds- og ansættelsesforhold, jura og praksis ifbm. fondens sociale og socialøkonomiske aktiviteter og nybrud - samt fondens ejendomme, køretøjer og digitale aktiver. Derudover er du tovholder på en omkalfatring af vores regnskabssystem.

OM KANDIDATEN
Som Fonden Skovhavens økonomi- og administrationsansvarlige er det en fordel, at du har en bachelor eller kandidat indenfor økonomi og/eller jura.

Du har tidligere skabt gode resultater i en lignende stilling i et dynamisk regi, hvor der er fokus på flere bundlinjer end den rent monetære; men dit kompetente fokus er drift og økonomistyring.

Du er løsningsorienteret og grundig, med blik for detaljen. Du skaber dit eget arbejdsrum i en ofte uforudsigelig hverdag, og kan prioritere dine opgaver. Du er imødekommende og god til at opbygge relationer både internt og eksternt - og så sætter du en ære i at spille lederen god.

VELKOMMEN TIL EN VÆREDYGTIG ARBEJDSPLADS
Du bliver del af et effektivt team, hvor kvalitet er i højsædet. Vi arbejder væredygtigt, og lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, og værdsætter både faglig sparring og et godt grin. 

Fonden Skovhaven er en nonprofit organisation i konstant udvikling, og sammen fører vi organisationen frem mod skiftende strategiske mål i en sociokratisk, medledende hverdag, hvor alle er en vigtig brik.

Hverdagen er derfor positiv og struktureret - men også præget af nytænkning, idérigdom og innovation, hvor det gælder om at holde øjnene på bolden.

SØG STILLINGEN

Stillingen er fuld tid med løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige vilkår for ferie, pension mv.

Ansøgningsfrist den 2. februar 2023 kl. 12

1. samtalerunde: 9. februar 2023

2. samtalerunde: 16. februar 2023

Ansættelse hurtigst muligt herefter.
Send din ansøgning med CV + relevante bilag til leder af Fonden Skovhaven, Chanette Lindgren cl@skovhaven-fyn.dk (re.: Økonomi- og administrationsansvarlig)

Vil du vide mere, er du velkommen til at skrive til leder af Fonden Skovhaven, Chanette Lindgren - cl@skovhaven-fyn.dk

Læs mere om Fonden Skovhaven på www.skovhaven-fyn.dk


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Fonden Skovhaven

Adresse 1
Jessens Mole 11
5700 Svendborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-01-2023
Udløber
02-02-2023
Kviknummer
LJA-84400155
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Fonden Skovhaven

Adresse
Jessens Mole 11
5700
Svendborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-01-2023
Ansøgningsfrist
02-02-2023
Kviknummer
LJA-84400155
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kontor og administration
Beliggenhed