Finans Danmark

Finans Danmark,

København
06-10-2017

Økonom til værdipapir og policy

Kontakt

Finans Danmark

Amaliegade 7
1256
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-10-2017
Udløber:
20-10-2017
Kviknummer:
LJA-49948124
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du arbejde med værdipapirer i en teknisk og politisk kontekst? Så søger Finans Danmark nu en økonom til en spændende stilling.

Overskriften på Finans Danmarks nye strategi er Et samfund rigere på muligheder. Samfundet er afhængigt af en velfungerende finanssektor. Og vice versa.

Dit faglige og strategiske fokus bliver på den del af finansiel regulering, der omhandler afvikling af værdipapirer, regulering af værdipapircentraler, post trade services mm. Her skal du være med til at sikre balanceret regulering til gavn for sektoren og samfundet. Det er områder, der er i udvikling, og hvor der over de næste mange år ligger mange spændende opgaver. Det er også komplekse områder, der kræver solid procesforståelse og teknisk flair.

På den kortere bane skal du hjælpe vores medlemmer - dvs. bank- og realkreditinstitutternes, overgang til den fælles europæiske afviklingsplatform Tar-get2Securities (T2S), som skal sikre en effektiv afvikling af grænseoverskridende værdipapirhandel på lige fod med afvikling af nationale værdipapirhandler.

Med lidt længere strategisk sigte skal du være med til at sikre, at vores medlemmer kan navigere og er rustede til den liberalisering som afvikling af værdipapirer undergår.

Du får en meget selvstændig rolle, hvor du som facilitator leder arbejdsgrupper med repræsentanter fra vores medlemmer i arbejdet med regulering af værdi-papirhandel.

Du kommunikerer og samarbejder med medlemmer, myndigheder, interesseorganisationer, europæiske institutioner mv. gennem høringssvar, workshops, beslutningsoplæg, analyser, oplæg på fagseminarer mv.

I afdelingen Regulering og Analyser får du 14 engagerede og dygtige kolleger, hvis primære arbejdsområder er inden for kapitalkrav, likviditet, regnskabsregler og værdipapir. Alle områder som har stor forretningsmæssig betydning for de danske kreditinstitutter.

Om dig

Du har en relevant økonomisk kandidatuddannelse fx cand.polit eller cand.oecon. Du har god procesforståelse og har gerne erfaring fra en stilling, hvor du har arbejdet med fx afvikling af værdipapirer, betalingsformidling eller på anden vis opnået forståelse med komplekse processer, så du kan bruge denne erfaring til at opnå ekspert forståelse inden for afvikling af værdipapirer.

Du trives i et dynamisk miljø, hvor den politiske dagsorden kan ændre sig fra dag til dag, og hvor samarbejde på tværs af fagområder prioriteres højt, for at vi sammen når de bedste resultater.

Kontakt og ansøgning

Send hurtigst muligt og senest den 20. oktober 2017 kl. 12.00 din ansøgning, CV og eksamensbevis mærket RA2017 til job@fida.dk. Vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte økonomisk direktør Jakob Le-gård Jakobsen på jlj@fida.dk.  

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om Finans Danmark på www.fida.dk

Finans Danmark er den samlende interesseorganisation for banker, realkreditinstitutter, investeringsfonde og kapitalforvaltere i Danmark. Vi arbejder for holdbar vækst i hele Danmark, og for vækst i en sektor, der beskæftiger ca. 42.000 medarbejdere med afgørende betydning for Danmarks vækstpotentiale.

Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives, udvikles og udfordres. Vi kan derfor uden at blinke love engagerede og gode kolleger i et godt fagligt og socialt miljø, hvor alle løfter spændende og udfordrende opgaver, der spiller en afgørende rolle for den finansielle sektor.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Høje-Taastrup Kommune søger erhvervsservicechef

Høje Taastrup Kommune
Frist: 
01-10-2018

POLITISK CHEF TIL FINANSFORBUNDET

Finansforbundet
Frist: 
09-10-2018
Lignende job
Københavns Kommune
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018
Erhvervsministeriet
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018