Gem annonce

Økonom til Psykiatrisk Center Sct. Hans

Region Hovedstadens Psykiatri, PC Sct. Hans

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
08-04-2021

Har du lyst til at arbejde med økonomiopgaver helt tæt på den kliniske hverdag? Og vil du være med til at sikre implementeringen af Helhedsplanen, når vi i 2022 samler Psykiatrisk Center Sct. Hans?

På Psykiatrisk Center Sct. Hans søger vi en kollega, der udover at varetage en portefølje omkring løndisponeringer kan bidrage og varetage delprojekter i forbindelse med den større Helhedsplan for centeret.

 

Din rolle og arbejdsopgaver

Du bliver en del af centrets administration, som har ansvaret for administrative funktioner inden for hovedområderne budget, disponering, opfølgning, planlægning, sekretariatsbetjening og kommunikation.

 

Du vil referere til administrationschefen og vil i samarbejde med kolleger i administrationen skulle betjene både centerledelse og afsnitsledelse med en stabsunderstøtning af høj kvalitet.

 

Opgaverne spænder over alt fra delprojekter i helhedsplanen, analyse- og udviklingsopgaver til budgetlægning og budgetopfølgning.

 

Et af dine hovedansvarsområder bliver budgetopfølgning og dataunderstøttelse indenfor lønområdet, hvilket betyder, at du blandt andet får medansvaret for at:

  • udarbejde løbende lønbudget og lønopfølgning af centrets døgnafsnit og ambulante enheder.

  • betjene centerledelse, medarbejderudvalg og andre mødefora med data, understøttelse og sparring på økonomiområdet primært vedrørende løndata.

  • understøtte afsnitsledelserne i ressourcestyrring og -anvendelse

  • udarbejde og optimere standarder på driftsområder drive forbedringsarbejdet

  • lede delprojekter og drifte ind i centerets store udviklingsprojekter

 

Vi varetager ikke bogholderi og revisionsopgaver, da dette foregår centralt i regionscentre.

 

Helhedsplanen vær med fra start i et stort nyt projekt

I efteråret 2021 står den nye bygning, Udsigten, klar, som skal samle og styrke Region Hovedstadens Psykiatris intensive retspsykiatri. Ibrugtagningen af den nye bygning betyder, at Sct. Hans Vest-matrikel sælges fra. I den forbindelse vil du indgå i arbejdet med den kommende Helhedsplan for Sct. Hans.

 

Ibrugtagningen af et nyt byggeri, renovering af eksisterende bygninger samt flytning af afsnit, servicefunktioner m.m. er en stor organisationsudviklingsopgave, der samtidig er logistisk udfordrende. Din opgave bliver at drifte ind i projektet og være med til at skabe et oplyst grundlag for ledelsesmæssige beslutninger.

 

Vores forventninger til dig

  • Dine spidskompetencer er tal, økonomi, løndisponering og databehandling

  • Du trives i en arbejdsfunktion med en god blanding af drift, analyse, projektledelse og udvikling

  • Du er initiativrig og selvstændig, formår at tilrettelægge egen hverdag og opgaver, og kan godt lide at have mange projekter i gang på samme tid.

  • Du er god til at formidle og oversætte komplekse økonomiske problemstillinger til andre og kan samarbejde og sparre på alle organisatoriske niveauer

  • Du vægter et konstruktivt samarbejde med klinikken og forstår den hverdag de fagprofessionelle agerer i. Succes kræver samspil.

 

Kvalifikationer

For at blive taget i betragtning til stillingen skal du have erfaring som økonom samt en relevant uddannelse indenfor økonomi (fx cand.polit. eller cand.scient.pol.).

 

Erfaring fra sundhedssektoren (evt. kendskab til psykiatrien) og erfaring med at formidle økonomi til fagfaglige vil blive vægtet højt.

 

Vi lægger vægt på erfaring med projektledelse og ser gerne, at du har kendskab til og forståelse for anvendelse af økonomi- og lønsystemer, fx SAP og Silkeborg Data, men dette er ikke et krav.

 

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. juni2021 eller efter aftale.

 

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

 

Ansøgningsproces

Synes du, at ovenstående lyder spændende, vil vi glæde os til at læse din ansøgning.

 

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrations- og driftschef Pernille Tiedemann på 38642004 eller specialkonsulent Rikke Kobber Aarøe på 38642002.

 

Søg via linket på siden senest d. 22. april 2021 kl. 12:00. Du bedes uploade CV og relevante uddannelsesbeviser sammen med din motiverede ansøgning.

 

Vi forventer at afholde samtaler d. 26. april.

 

Velkommen til Psykiatrisk Center Sct. Hans

Psykiatrisk Center Sct. Hans er som en del af Region Hovedstadens Psykiatri beliggende i naturskønne omgivelser ud til Roskilde Fjord. Centeret yder højt specialiseret behandling og pleje indenfor specialfunktionerne retspsykiatri og dobbeltdiagnoser og er et Psykiatrisk Center, hvor du kan mærke historien i bygningerne.

 

Vi er organiseret i 2 kliniske afdelinger hhv. Afdeling M (Dobbeltdiagnoser) og Afdeling R (Retspsykiatri) med dertilhørende ambulante funktioner, kompetencecentre og et forskningsinstitut.

 

Centeret er i rivende udvikling og kommer i forbindelse med samlingen af retspsykiatrien til at have 850 ansatte og 232 senge.

 

Vi er et ambitiøst center, som har tradition for høj faglighed og stort engagement. Vi går gerne forrest i det løbende forbedringsarbejde, også ved større indsatser, der samlet bidrager til at udvikle psykiatrien.

 

Fakta

 

Jobtype

Cand scient

Økonomi

Økonom

 

Arbejdssted

Region Hovedstadens Psykiatri

 

Arbejdstid

Fuldtid

 

Jobnummer

231137

 

Ansøgningsfrist

22-04-2021

 

Kontakt os

Pernille Tiedemann

 

Rikke Kobber Aarøe

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstadens Psykiatri, PC Sct. Hans

Adresse
Boserupvej 2
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-04-2021
Udløber
22-04-2021
Kviknummer
LJA-81931467
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Projektledelse og styring, Sundhed
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstadens Psykiatri, PC Sct. Hans

Adresse
Boserupvej 2
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-04-2021
Ansøgningsfrist
22-04-2021
Kviknummer
LJA-81931467
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Projektledelse og styring, Sundhed
Beliggenhed
Gem annonce