Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonom til økonomistyring i Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Nuuk

Indrykket
08-06-2021

Er du kendt for din specialviden inden for strategisk og effektiv økonomi? Og er du en haj til samarbejde? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning her i Økonomi og Indkøb.

 

Sundhedsvæsnet står midt i en rivende udvikling, hvor der skal frigøres ressourcer til sundhedsydelser og effektivisering af sundhedsområdet. Det gælder især den kommende kvalitetsudviklingsstrategi med særlig fokus på et mere samlet og sammenhængende Sundhedsvæsen samt skabe gennemsigtighed i forhold til budgetstyringen af de 1,6 mia. kr.

 

Her har vi brug for en som kan understøtte Sundhedsvæsnets kliniske afdelingslederes beslutninger ved at oversætte Sundhedsledelsens målsætninger og processer til relevant informationer for afdelingerne.

 

Økonomi og Indkøb er en del af Sundhedsvæsnets stab, som er bemandet med 18 engagerede og selvstændige medarbejdere. Afdelingen har til huse i Nuuk, men vi har løbende opgaver for regionssygehusene og sundhedscentrene i hele Grønland.

Med denne stilling er vi på udkig efter en ny kollega med stærke analytiske kompetencer inden for det økonomiske område og med tæft for organisatorisk udvikling og planlægning

 

Opgaverne omfatter:

  • Udvikle sundhedsvæsenets ledelsesinformationssystem.

  • Analyser og opfølgning på centrale udgiftsområder i sundhedsvæsnets økonomi.

  • Økonomisk rådgivning af vores sundhedsledelse og mange kliniske afdelingsledelser.

  • Drive og koordinere tværgående indsatser f.eks. dataunderstøttende løsninger.

  • Opstille handlingsalternative på såvel strategiske som operationelt niveau.

 

Vi har desuden en ambition om, at du skal være med til at udfordre og videreudvikle sundhedsvæsnets økonomistyring. Vi går kort sagt efter en kandidat, som arbejder systematisk og indgår i konstruktivt samarbejde med sundhedsfaglig personale baseret på en stærk høj faglighed.

 

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har en akademisk uddannelse

  • Fastholde overblik og fremdrift med høj kvalitet i opgaveløsningen

  • Skaber samarbejde og resultater på en indlevende og respektfuld måde

 

Vi tilbyder en travl men fleksibel arbejdsplads med korte beslutningsveje.

 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Økonomichef Pierre Vassard på +299 344612 eller på mail piva@peqqik.gl.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

 

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

 

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke Send ansøgning. Vi vil løbende vurdere ansøgningerne.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

 

Ansøgningsfrist:

29. juni 2021

 

Kontaktperson:

Pierre Vassard

+299 34 46 12

 

Ansættelsestype:

Fuldtid

 

Ansættelsesform:

Overenskomstvilkår

 

Arbejdsområde:

Økonomi og Finans

 

Geografisk område:

Kommuneqarfik Sermersooq

 

Departement:

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Imaneq 4

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Adresse 1
Postboks 1001 / Imaneq 4
3900 Nuuk
Danmark
Adresse 2
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse
3900 Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-06-2021
Udløber
29-06-2021
Kviknummer
LJA-82222068
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Adresse
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse
3900
Nuuk
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-06-2021
Ansøgningsfrist
29-06-2021
Kviknummer
LJA-82222068
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed