Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonom til Hjertemedicinsk Afdeling, Amager og Hvidovre Hospital

Region Hovedstaden - Hvidovre Hospital

Hvidovre, Storkøbenhavn

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-05-2021

En stilling som økonom på Hjertemedicinsk Afdeling på Amager og Hvidovre Hospital er ledig fra den 1. juli 2021 eller efter aftale.

Amager og Hvidovre Hospital er et af Danmarks største akuthospitaler.

Hjertemedicinsk Afdeling Amager og Hvidovre Hospital blev etableret som selvstændig afdeling 1. februar 2020 med ny afdelingsledelse og organisation. Hjertemedicinsk Afdeling varetager behandling og diagnostik af indlagte og ambulante hjertepatienter.

Der søges en ambitiøs økonom med strategisk forståelse, som ønsker at være tæt på beslutningerne samt deltage i processen omkring drift og udviklingen af hjerteområdet på et af Region Hovedstadens store akuthospitaler.

Dine opgaver
Hjerteafdelingens økonom udarbejder og udvikler redskaber som muliggør størst muligt overblik over afdelingens økonomiske status, aktiviteter, kapacitet og budget, herunder forskningskonti. Økonomen har ansvar for den daglige økonomistyring og er tæt samarbejdspartner med afdelingsledelsen, som økonomen refererer til, samt den øvrige stab.

Hjertemedicinsk afdelings økonom skal kunne dykke ned i data og analysere årsager til afvigelser. Økonomen skal således kunne komme med vurderinger af løsningsmuligheder på budgetoverskridelser og have øje for afdelingens langsigtede økonomiske udvikling og strategiske muligheder. Du skal kunne arbejde på højt niveau med controlling af data i Excel og SAP, samt eventuelt Power BI.

Din viden skal du kunne omsætte til beslutningsoplæg og præsentationer.

Der vil være et stort samarbejde med øvrige afdelingsøkonomer på Amager og Hvidovre Hospital samt med økonomer i hospitalets økonomi- og planlægningsafdeling.

Din profil
Du har en samfundsvidenskabelig, økonomisk eller tilsvarende relevant videregående uddannelse og gerne relevant erhvervserfaring. Du skal have gode faglige kompetencer, være ambitiøs og kunne tackle kompleksitet. Vi har brug for, at du er fleksibel og omstillingsparat, og proaktivt bidrager med ideer til optimering og forbedring. Du prioriterer samarbejde og samarbejdsrelationer samtidig med, at du evner at arbejde selvstændigt. Du skal kunne indgå i tilrettelæggelse og koordination af processer samt kunne kommunikere. Struktur, overholdelse af tidsfrister og ansvarstagen for egne og teamets opgaver er vigtige forudsætninger for vores arbejde.

Erfaring fra sundhedsområdet, aktivitetsstyring og Sundhedsplatformen vil være en fordel

Om afdelingen

Personalemæssigt består Hjertemedicinsk Afdeling af ca. 200 medarbejdere med aktuelt 66 senge fordelt med 27 på Amager-matriklen og 39 på Hvidovre-matriklen.

På begge matrikler findes et stort hjerteambulatorium med en række specialiserede ambulante funktioner.

I efteråret 2022 flytter Hjertemedicinsk Afdeling på Hvidovre-matriklen lokation til Nyt Hvidovre Hospital, som aktuelt er under opførelse i forlængelse af det eksisterende hospital. Hjertemedicinsk Afdeling vil have til huse i nybyggeriets 2. etage. Hjertemedicinsk Afdeling indgår samtidig i programmet for Nyt Amager og Hvidovre Hospital, der sikre den fremtidige organisering efter afslutning af Kvalitetsfondsbyggeriet.

Der forgår på Hjertemedicinsk Afdeling en omfattende forskningsaktivitet.

Hjertemedicinsk Afdeling har en interesse for digital health, herunder telemedicin og andre innovative og patientinddragende initiativer.

Hjertemedicinsk Afdeling varetager desuden en støttefunktion for hospitalets øvrige funktioner og intensivafsnit, som udover Akutmodtagelsen også omfatter Danmarks største infektionsmedicinske og mikrobiologiske afdelinger, samt velfungerende store kirurgiske funktioner.

Løn og ansættelsesforhold

Som økonom vil du blive ansat med udgangspunkt i en arbejdsuge på 37 timer med flekstid. Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst. Dit arbejdssted bliver på Hvidovre Hospital med mødeaktivitet på Amager Hospital.  

Ansøgningsfrist

Upload din motiverede ansøgning, CV, relevante bilag senest mandag den 24.maj 2021 kl. 12. Foto samt relevante bilag kan uploades under øvrige dokumenter.

Samtaler afholdes den 26. maj 2021 - grundet Pinse skal kandidater være opmærksom på eventuel indkaldelse med kort varsel.

Ansættelse per 1. juli eller efter aftale.

Vi vægter tværfagligt samarbejde højt. Vores arbejdsplads har højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Er der spørgsmål eller ønske om uddybning af ovenstående kontakt venligst:

Ledende overlæge dr.med PhD MSc Magnus T. Jensen

Tlf. 26148148 eller email: magnus.thorsten.jensen@regionh.dk

Send ansøgning


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden - Hvidovre Hospital

Adresse 1
Kettegård Allé 30
2650 Hvidovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2021
Udløber
24-05-2021
Kviknummer
LJA-82055187
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Sundhed
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden - Hvidovre Hospital

Adresse
Kettegård Allé 30
2650
Hvidovre
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-05-2021
Ansøgningsfrist
24-05-2021
Kviknummer
LJA-82055187
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Sundhed
Beliggenhed