Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonom med systemindsigt til udvikling af den digitale forretningsunderstøttelse

Forsvarsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-04-2021

Vil du være med til at udvikle og sikre en endnu bedre digital styring i Forsvarsministeriets koncern og har du indsigt i økonomistyring? Så kan det være dig vi søger som ny medarbejder ved Forsvarsministeriets departement.

 

Om os

Forsvarsministeriets kontor Koncern DeMars og BI, har den koordinerende rolle som forretningsansvarlig for koncernens SAP-platform og ansvaret for udvikling og implementering af Business Intelligence og Data Management på koncernens økonomiområde. Kontoret der arbejder i spændingsfeltet mellem forretningen og IT-organisationen består af i alt 20 medarbejdere fordelt på tre teams.

 

Vi har højt til loftet, og der er gode muligheder for at få stort ansvar på baggrund af kompetencer og evner. Som medarbejdere har vi forskellig baggrund og kompetencer, men fælles for os alle er, at vi brænder for at udnytte teknologien og skabe større indsigt i data, så vi kan arbejde mere effektivt og træffe bedre datadrevne beslutninger i koncernen.

 

Om stillingen

Du vil blive en del af Team DeMars, der har fire medarbejdere. Teamet har ansvar for at sikre en tidssvarende styring og sammenhængende forretningsunderstøttelse gennem koncernens virksomhedsstyringsstyringssystem (ERP), kaldet DeMars. Du vil få forretningsansvaret for systemunderstøttelsen af koncernens økonomifunktion, og du kan bl.a. forvente følgende opgaver:

 • At have forretningsansvaret for på udviklingen af koncernens systemunderstøttelse til økonomistyringen

 • Være oversætter mellem forretning og IT for at sikre at forretningsbehov understøttes bedst muligt

 • Deltage i diverse projekter og opgaver fx indenfor styrket økonomisk kontrolmiljø, øget effektivitet gennem systemunderstøttelse eller optimering af forretningsprocesserne

 • Levere kvalificeret rådgivning til koncernens medarbejdere og kvalitetssikring samt udarbejdelse af uddannelseskoncepter inden for DeMars

 • Bidrage til udvikling og udbygning af governance og forretningsnetværk for DeMars

 • Bidrage til den strategiske retning for den fremtidige ERP-understøttelse og yderligere digitalisering i koncernen

 • På sigt indgå i forberedelse af koncernens fremtidige overgang til SAP S/4HANA

 

Om dig

Du skal trives i spændingsfeltet mellem forretning og IT. Det er en styrke, hvis du evner at bidrage aktivt til strategiske drøftelser i relation til koncernens digitale transformation. Samtidig skal du finde det motiverende at omsætte strategiske tanker til praksis, og understøtte drift og udvikling gennem den løbende opgaveløsning og projektgennemførelse.

 

De vigtigste forudsætninger for at lykkedes i denne stilling er, at du er god til at skabe relationer, har kompetencer inden for projektledelse og kan drive opgaver selvstændigt. Det er desuden vigtigt, at du har en resultatorienteret og struktureret tilgang til opgaveløsningen, og følger opgaverne helt til dørs.

 

Vi forestiller os derudover at du har:

 • Arbejdet med økonomistyring/regnskab eller revision

 • Erfaring med økonomistyring i SAP og/eller generel indsigt i ERP-systemer

 • En relevant videregående uddannelse

 • Minimum 4 års relevant erhvervserfaring, gerne fra en større offentlig eller privat organisation

 • Opnået gode resultater, der har skabt værdi for din organisation

 • Gode evner til at kommunikere mundligt og skriftligt

 • Erfaring med at drive og skabe fremdrift i selvstændig opgaveportefølje

 • Ønsker at blive udfordret og udvikle dig igennem dine arbejdsopgaver

 

Til gengæld tilbyder vi, at du bliver en del af et team hvor vi vil gøre en forskel og skabe koncernfælles værdi for den organisation vi er en del af. Vi har samtidig fokus på hele tiden at udvikle vores personlige og faglige kompetencer.

 

Du vil desuden få mulighed for at udfordre dig selv med mange forskellige typer af opgaver og problemstillinger i en spændende organisation.

 

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant forhandlingsberettiget organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

 

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiver finansieret pensionsordning

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne godkendelse under hele ansættelsesforløbet.

 

Dit daglige tjenestested er Holmens Kanal 9, 1060 København K.

 

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kontorchef Jonas Dramsgaard Petersen på tlf. 7260 5957.

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse Isabel Hoffmann på tlf. 3266 5426.

 

Ansøgningsfristen er 9. maj 2021.

Samtaler forventes afholdt snarest derefter.

 

Du kan søge stillingen via nedenstående link.

Stillingen er ledig til besættelse fra 1. juli eller snarest derefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

 

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

 

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på www.fmn.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal
1060 København
Danmark
Adresse 2
Holmens Kanal 42
1060 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-04-2021
Udløber
09-05-2021
Kviknummer
LJA-81969066
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 42
1060
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-04-2021
Ansøgningsfrist
09-05-2021
Kviknummer
LJA-81969066
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed