Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonom eller revisor søges til finansiel opfølgning i Udlændingestyrelsen

Udlændinge- og Integrationsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-05-2021

Har du flair for finansielle processer, økonomistyring og regnskab? Kunne du tænke dig at arbejde med økonomi og finansiel opfølgning i en statslig styrelse, der tit er i den offentlige debat? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega i Kontoret for Økonomi og Indkvartering.

Lidt om alt det vi tilbyder

Kontoret for Økonomi og Indkvartering er ansvarlig for Udlændingestyrelsens økonomi og regnskab, indkøbs- og udbudsopgaver samt opgaver i relation til indkvarteringsområdet med fokus på bygningsmæssige og økonomiske forhold omkring asylcentre. Kontoret har en bred og varieret portefølje af drifts- og udviklingsopgaver. Vi har et tæt samarbejde med fagkontorerne og styrelsens øvrige tværgående funktioner samt departementet og de operatører, der driver asylcentrene på vegne af Udlændingestyrelsen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver i hovedtræk:

 • opfølgning på interne finansielle processer og risikovurderinger i forhold til bevillinger

 • udvikling af og koordination med fagkontorer omkring finansielle processer og risici

 • regnskabskontroller på alle styrelsens bevillinger

 • gebyradministration og gebyropkrævning samt sammenhæng til aktiviteter og indtægtsføring

 • opdatering og vedligeholdelse af vejledninger og instrukser, bl.a. regnskabsinstruksen

 • validering og analyser af oplysninger fra tidsregistreringssystemet

 

Du kommer til at arbejde helt nede i maskinrummet med Udlændingestyrelsens økonomi og regnskabsfunktion, så der er masser af udfordringer for ansøgere med flair for tal, revision og forvaltning.

Udlændingestyrelsen benytter sig af de statslige it-systemer, som stilles til rådighed af Statens It og Økonomistyrelsen.

Du får ca. 30 kolleger, der alle er engagerede i arbejdet, samtidig med at vi også lægger stor vægt på et godt socialt miljø med en munter omgangstone samt en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid.

Vores forventninger til dig

Du har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatgrad med hovedvægt på regnskab og økonomistyring, fx cand. merc.aud, cand. oecon eller cand.scient.pol. Du har allerede nogle års erfaring med økonomi og offentlig revision i staten eller fra lignende stillinger. Du trives med mange bolde i luften, er ansvarsbevidst, analytisk og interessereret i at arbejde på tværs af faglige og organisatorisk hierarkiske niveauer.

Du bliver en del af et kontor, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du har følgende personlige kompetencer:

 • er god til at planlægge og koordinere opgaver

 • er fagligt dygtig, grundig og kvalitetsbevidst

 • er effektiv, engageret og resultatorienteret

 • kan formidle komplicerede problemstillinger kort og præcist i skrift og tale

 • har gennemslagskraft og er vant til at samarbejde med andre fagområder

 

Det er en fordel, hvis du:

 • har erfaring med statens regnskabsvæsen

 • er revisor eller har kendskab til offentlige revisionsstandarder mv.

 • har erfaring med Navision, LDV, SKS mv.

 

Vi lægger vægt på, at du kan genkende dig selv i værdier som fx troværdighed, brugerfokus, og at de bedste resultater opnås gennem samarbejde.

Yderligere information

Afhængigt af dine kompetencer og erfaring, ansættes du enten som fuldmægtig eller konsulent i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Thomas Riemenschneider på telefonnummer 24 34 68 41 eller e-mail trs@us.dk, eller souschef Malene Damslund Fiala på telefonnummer 61 38 19 17 eller e-mail mdfi@us.dk.

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, CV, eksamensbevis mv. senest fredag den 11. juni 2021 kl.12.00.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 24.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse 1
Slotsholmsgade 10
1216 København K
Danmark
Adresse 2
Slotsholmsgade 10
1216 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-05-2021
Udløber
11-06-2021
Kviknummer
LJA-82140040
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse
Slotsholmsgade 10
1216
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-05-2021
Ansøgningsfrist
11-06-2021
Kviknummer
LJA-82140040
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed