Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nyuddannet eller erfaren projektleder?

Rejsekort & Rejseplan A/S

Gladsaxe, Storkøbenhavn

Indrykket
19-01-2022

Hvis du er motiveret og struktureret, kan du blive vores nye projektleder. Vil du være med til at styre spændende projekter hos Rejsekort & Rejseplan A/S? Vi er på vej i en ny retning med vores projektenhed, og vi leder lige nu efter en projektleder med stor motivation, struktur og lyst til at skabe gode resultater. Hos os får du indflydelse, god sparring, opbakning og et engageret og socialt arbejdsmiljø.

 

Hos Rejsekort & Rejseplan A/S løfter vi et vigtigt samfundsansvar, når vi hver dag sørger for at gøre rejser med kollektiv trafik lettere for passagererne. Vores to hovedprodukter, Rejsekort og Rejseplanen, er meget synlige, og det giver os noget at leve op til som virksomhed.

Epinion har netop gennemført en kundeundersøgelse, hvor kunderne mener, at Rejseplanen og Rejsekort gør det nemmere at rejse med den kollektive trafik.


"Kundeundersøgelserne viser, at kunderne er mere tilfredse end nogensinde, og samlet stiger vores kundeloyalitet for tredje år i træk. Det er vi rigtig stolte af, og samtidig sigter vi hele tiden højere for konstant at forbedre os. Vi er meget fokuserede på at udvikle produkterne og sikre en endnu bedre oplevelse for vores kunder, mens vi sideløbende kigger ind i en fremtid med nye og spændende løsninger til infrastrukturen i den kollektive trafik",
siger Kasper Schmidt, CEO for Rejsekort & Rejseplan A/S. 

Projektenheden

Som virksomhed ønsker vi hele tiden at forbedre os, og det kan du være med til at støtte op om ved at lede nogle af de vigtige projekter, som projektenheden står i spidsen for.

Organisatorisk hører Projektenheden under Kundedirektøren, som også leder forretningsudvikling og kundekommunikation. Enhedens fokus er for nylig ændret fra primært at være IT-orienteret til også at favne forretningsudviklingen. Det giver dig mulighed for at være med til at forme enheden og retningen for, hvordan vi skal køre projekter fremadrettet. Du kommer til at referere til chefen for Projektenheden.

Opgaverne

Som Projektleder i Projektenheden skal du være med til at sikre, at vi når i mål til tiden med det aftalte indhold og optimal ressourceanvendelse. Dine primære arbejdsområder vil være inden for:

 • Projektledelse

  • Forretningsprojekter

  • Organisatoriske projekter

  • IT-projekter af varierende kompleksitet

 • Udarbejdelse af business cases

 • Interessenthåndtering

 • Leverandørstyring.


Kollegerne

Du bliver en del af en afdeling, hvor humor er en vigtig del af hverdagen. Omgangstonen er anerkendende og involverende, og dine kolleger vil være parate til at sparre med dig og bakke op om dig og dine projekter. Sammenholdet i afdelingen er godt, og der er et godt mix af aldersgrupper. Hvis du er glad for at være social eller træne, er der flere af kollegerne, der træner sammen i fitnesscentret, som ligger blot 30 meter fra kontoret. Fredagsbar vil efter Covid restriktionernes ophør være en tilbagevendende begivenhed, og så er der halvårlige fester og andre sociale arrangementer. Kort sagt kan vi godt lide hinandens selskab både i afdelingen og på tværs af organisationen.

"Det motiverer og driver mig at være en del af et meningsfuldt og kendt brand, som samtidig er et vigtigt produkt for samfundet", siger Nina Roth Lange, Projektleder og din kommende kollega i Projektenheden. 

Dig

Om du har mange års erfaring, eller lige er blevet færdig med din uddannelse, er ikke afgørende for os. Det, vi lægger vægt på, er, at du er motiveret for at arbejde med vores projekter, og at du går engageret, struktureret og målrettet til opgaverne. Du skal være udadvendt og god til at skabe relationer såvel internt som eksternt hos trafikvirksomhederne. Du skal kunne tale med kolleger og samarbejdspartnere på alle niveauer, og så er det vigtigt, at du forstår betydningen af at kunne agere i en samfundsbetydende politisk kontekst, hvor god interessenthåndtering er en forudsætning.

Vi forventer, at du er:

 • nysgerrig og evner at sætte struktur på komplekse projekter

 • udadvendt, effektiv og har faglig gennemslagskraft

 • certificeret i Prince2 eller tilsvarende projektmodeller gerne med kendskab til ITIL

 • uddannet inden for IT, kommunikation, projektledelse, datalogi eller andet, der har klædt dig på til at håndtere store projekter

 • dygtig til at holde styr på detaljer i rapportering og præcis i skriftlig kommunikation

 • flydende i dansk og engelsk både på skrift og i tale.


Lønnen og personalegoderne

Vi kommer ikke ud over at afstemme forventninger til lønnen, og her forsøger vi at matche dine kvalifikationer og kompetencer. Vi har en flot arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 15%, og så har vi indgået overenskomster for alle ansatte i organisationen. Det er vi stolte af, fordi det er vigtigt for os, at alle ansatte har lige vilkår. Vi har sundhedsforsikring gennem PFA, og så har vi en god kantine. Der er gratis parkering, massageordning, god fairtrade kaffe, som medarbejderne har valgt, frugt og grønt alt sammen økologisk. Vi har et fleksibelt arbejdsmiljø, som tillader dig at balancere hverdagen, så den passer bedst muligt ind i dit liv. Det er noget, vi går meget op i. Der er også mulighed for at arbejde hjemmefra, hvis det vel at mærke passer ind i opgaveløsningen.

Stillingen som projektleder er en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.


Ansøgning og kontakt

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kundedirektør Jens Willars på mail: jwj@rejsekort.dk.


Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV via jobopslaget på Jobindex: https://www.jobindex.dk/jobannonce/431799/nyuddannet-eller-erfaren-projektleder

Vi indkalder løbende til samtaler, og tager jobopslaget ned, når vi har fundet den helt rigtige kandidat.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rejsekort & Rejseplan A/S

Adresse 1
Automatikvej 1, 1. sal
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-01-2022
Udløber
18-02-2022
Kviknummer
LJA-83251727
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rejsekort & Rejseplan A/S

Adresse
Automatikvej 1, 1. sal
2860
Søborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-01-2022
Ansøgningsfrist
18-02-2022
Kviknummer
LJA-83251727
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed