Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nysgerrig, idérig og fremsynet jurist

Sikkerhedsstyrelsen

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
20-01-2023

Sikkerhedsstyrelsen er en moderne myndighed, der hver dag arbejder for at fremme sikkerheden og skabe gode vilkår for erhvervslivet. Vi arbejder både med teknisk sikkerhed og kontrollerer regelefterlevelsen på områder så forskellige som legetøj, tobak, lattergas, huseftersyn og maskiner, ligesom vi understøtter en bæredygtig fremtid med ny grøn produktlovgivning.

 

Vi er i en rivende udvikling og får løbende nye opgaver. Derfor søger vi løbende dygtige jurister til alt fra juridisk support til regelskrivning. Vi leder efter netop dig, der har lyst til at præge Danmark og EU til en mere sikker og bæredygtig fremtid.

 

Lidt om afdelingen

Du bliver en del af afdelingen Jura, som tæller 23 søde, sjove og dygtige kollegaer og bliver ledet af kontorchef Stine Pedersen.

 

I Jura er fagligheden i højsædet, og der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling, da vi sparrer med hinanden om både store og små problemstillinger. Vi stræber efter at lave de opgaver, som vi hver især synes er sjove og der er rig mulighed for læring og personlig udvikling med afdelingens mange varierede områder og opgavetyper. 

 

Vi har fokus på trivsel og de gode arbejdsforhold, ligesom vi har en høj grad af fleksibilitet med mulighed for hjemmearbejde. Humøret er højt og vi lægger vægt på, at vi sammen skaber en god arbejdsplads.

 

Vi har tæt samarbejde med styrelsens faglige afdelinger men lægger samtidig vægt på at være én juridisk afdeling, der sparrer og hjælper hinanden på tværs.

 

Erfaringen i afdelingen er blandet, hvor nogle er startet direkte efter studiet og andre har mange års erfaring fra myndigheder eller virksomheder. Fælles er dog, at alle er klar til at hjælpe dig godt i gang med dit nye job.

 

Opgaverne

Vi arbejder i selvstyrende teams, som er ansvarlige for egne opgaver. Du får derfor god mulighed for få indflydelse på dine kommende opgaver.

 

Team Jura-tilsyn er tæt tilknyttet vores Tilsynsafdeling, hvor der blandt andet arbejdes med el, vvs og gas, huseftersyn og sundhedsområdet der omfatter tatovører, e-cigaretter og tobak, håndkøbsmedicin og meget andet. Vi behandler også ansøgninger om tilladelse til ekspropriation.

 

Team Jura-produktkontroller er tæt tilknyttet Produktafdelingen, hvor vi er specialiseret i den meget varierede og omfangsrige produktlovgivning, der omfatter alt fra store maskiner, til sutter og fyrværkeri. Vi er med til at sikre, at sagerne bliver behandlet efter de spilleregler, der gælder for os som offentlig myndighed, lige fra sagen startes og til den eventuelt lander hos politiet og i retten.

 

I team Regler og internationalt arbejde har vi ansvaret for, at vores lovgivning bliver lavet til tiden og med stor kvalitet. Du kan derfor få mulighed for, at skrive både love og bekendtgørelser, som du også hjælper med at implementere efterfølgende, så alle vores dygtige kollegaer i andre afdelinger kan anvende de nye regler i praksis.

 

I dette team arbejder vi også med internationale forhold. Du kan derfor også komme til at hjælpe os med at præge reglerne i EU-regi.

 

Team Jura-support arbejder blandt andet med de juridiske aspekter, der knytter sig til Sikkerhedsstyrelsens kontrakter med private virksomheder, offentlige udbud af styrelsens opgaver, samarbejdsaftaler med andre myndigheder og efterlevelse af reglerne om databeskyttelse (GDPR).

 

Fælles for alle teams er, at vi alle hjælper hinanden, og vi er én samlet juridisk afdeling.

 

Vi leder efter dig, der:

  • Er en holdspiller. Du er struktureret, nysgerrig og opsøgende. Du stiller dig til rådighed for dine kollegaer og bringer din viden i spil i tværfaglige samarbejder. Samtidig tager du ansvar for dine egne opgaver og leverer på et højt fagligt niveau til tiden.

  • Forstår, at god service er kimen til et godt samarbejde. Du lytter og spørger nysgerrigt ind, når kolleger med andre fagligheder end din egen har brug for sparring. Du synes, det er sjovere at være med til at skabe fællesløsninger end at være en nej-hat, men forstår også, at det kan være nødvendigt rent juridisk. Din juridiske support bidrager til, at Sikkerhedsstyrelsen som helhed kommer i mål med opgaverne.

  • Kan begå dig på alle niveauer i organisationen. Du trives i krydsfeltet mellem teknik, politik og jura. Du møder dine kollegaer med en grundholdning om, at vi bliver bedre gennem sparring og videndeling - også når det bliver udfordrende.

  • Kommunikerer klart og tydeligt. Regler og praksis skal formidles forståeligt til andre fagligheder, og det gør du ubesværet og med stor tålmodighed.

  • Tænker i digitale løsninger. Du er med på styrelsens ambition om at være en moderne og digital myndighed, som virksomheder og forbrugere ser som en medspiller for en tryg hverdag.

  • Trives i et politisk miljø. Du ved, hvad det betyder, når vi siger, at du skal have myndighedsforståelse. Der følger et særligt forvaltningsmæssigt ansvar med at arbejde i en styrelse, og det tager du på dig. Vi arbejder med komplekse sager, der kan have stor betydning for fx virksomheder.

 

Du kan se mere om, hvordan det er at arbejde i vores afdeling på vores hjemmeside: https://www.sik.dk/om-os/job-og-karriere-0/jurister-sikkerehdsstyrelsen

 

For at søge stillingen skal du være cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende.

 

Vi hører gerne fra dig, uanset om du er nyuddannet eller erfaren.

 

Sådan ansøger du

Send din ansøgning via link på www.sik.dk senest den 12. februar 2023

 

Vi holder løbende samtaler.

 

Du ansættes på fuld tid efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Har du spørgsmål til selve stillingen, er du velkommen til at ringe til kontorchef Stine Pedersen 25 10 39 66 eller din kommende kollega jurist Mette Nysom Thomsen 33 73 20 55.

 

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-partner Stine Dalgaard Mølholm på stdamo@em.dk.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vores løfte til danskerne

Vi arbejder hver dag for at gøre sikkerhed så ukompliceret som muligt. Derfor er vi transparente, tilgængelige og tager altid udgangspunkt i vores målgruppers virkelighed. Vi tænker i service før indskærpelse. Alt, hvad vi gør, har til formål at sikre, at Danmark skal været et attraktivt land at drive virksomhed i. Og et trygt land at være forbruger i.

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 12-02-2023

 

Mere om os

Hjemmeside: www.sik.dk

 

Spørgsmål om jobbet

Stine Pedersen

Kontorchef

spe@sik.dk

25103966

 

Mette Nysom Thomsen

Jurist

MNA@sik.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sikkerhedsstyrelsen

Adresse 1
Esbjerg Brygge 30
6700 Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-01-2023
Udløber
12-02-2023
Kviknummer
LJA-84445543
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sikkerhedsstyrelsen

Adresse
Esbjerg Brygge 30
6700
Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-01-2023
Ansøgningsfrist
12-02-2023
Kviknummer
LJA-84445543
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed