Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nye kolleger til Styrelsen for Patientklager

Styrelsen for Patientklager

Aarhus, Østjylland

Indrykket
06-02-2019

Vil du være med til at skabe en af Danmarks bedste arbejdspladser i Aarhus? Motiveres du af at sikre patienter og indklagedes retssikkerhed, samt patienterstatning og patientrettigheder? Er du i stand til at finde en effektiv balance mellem at træffe korrekte og principielle juridiske afgørelser og holde sagsbehandlingstiderne nede? 

 

Kan du genkende dig selv i det? - Så skal du være vores nye kollega i Styrelsen for Patientklager. 

 

Om styrelsen som arbejdsplads 

Styrelsen for Patientklager er til for at sikre patienterne en mulighed for at klage over en sundhedsfaglig behandling, som de ikke er tilfredse med, rettigheder, som de ikke oplever er blevet overholdt eller over afgørelser vedrørende tilkendelse af erstatning for behandlings- og lægemiddelskader. Styrelsen skal sikre, at både dem, der klager, og dem, der klages over, bliver behandlet ordentligt, og at vi behandler klagerne med så kort sagsbehandlingstid som muligt. 

 

Styrelsen for Patientklager blev etableret 1. juli 2018 og placeret i Aarhus i forbindelse med regeringens udflytningsplan Bedre Balance II. Når styrelsen er fuldtallig skal vi være ca. 215 medarbejdere, og derudover har vi tilknyttet ca. 500 sagkyndige konsulenter, der dækker de sundhedsfaglige specialer inden for hele sundhedsområdet. Vi søger derfor flere gode kolleger med stærke kompetencer til at træffe afgørelser inden for både patientklager, patienterstatning og patientrettigheder. 

 

Som arbejdsplads er vi kendetegnet ved et ambitiøst og energisk miljø, hvor både selvstændighed og teamsammenhold vægtes højt. Du bliver en del af et aktivt tværfagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger samarbejder i teams om at behandle patientklager korrekt og effektivt. 

 

Dit arbejde 

Dine arbejdsopgaver indebærer forskellige aspekter af klagesagsbehandling vedrørende sundhedsfaglig virksomhed, patientrettigheder eller afgørelser om erstatning. Som sagsbehandler i Styrelsen for Patientklager bidrager du til sagsbehandlingen og opgaveløsningen med din juridiske viden, og ikke mindst din juridiske metode og argumentation. Dine sundhedsfaglige og administrative kollegaer bidrager med deres viden og ekspertise, og vi er af den overbevisning, at samspillet mellem faglighederne udgør nøglen til succes. 

 

Din uddannelse og erfaring 

Som en relevant kandidat kan du sige ja til: 

 

 • At have en relevant uddannelse fx cand.jur eller anden relevant kandidatuddannelse 

 • At have interesse for eller kendskab til sundhedsretten 

 • At have erfaring med sagsbehandling 

 • At være drevet af at bringe jura i spil i tværfaglige teams 

 • At være motiveret for at sagsbehandle med øje for en effektiv procestid 

 • At have interesse for eller kendskab til erstatningsret og/eller retssager, hvis du gerne vil beskæftige dig med patienterstatning 

 

 

Dine personlige kvalifikationer 

Vi glæder os til at opleve dine personlige kvalifikationer sat i spil hos os. Vi forestiller os, at du: 

 

 • arbejder systematisk, målrettet og er god til at træffe beslutninger 

 • arbejder selvstændigt, men kan se værdien i at søge sparring 

 • tager ansvar for dit arbejde og leverer resultater til tiden 

 • drives af at sikre optimalt sagsflow og er motiveret af at nå kvalitets- og produktionsmål 

 • har gode kommunikations- og samarbejdsevner og ser vigtigheden af et godt arbejdsfællesskab 

 • finder det spændende at være med til at danne fundamentet for Styrelsen for Patientklager. 

 

 

Vi tilbyder 

Vi tilbyder en alsidig hverdag, hvor du kan være med til at præge opbygningen af en ny organisation og udvikle vores fremtidige måder at arbejde på. Du vil blive en del af et tværfagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer. Vi har stort fokus på vores teamkultur og på at løfte i flok. Vi tror på værdien af vidensdeling og på at spille hinanden gode. 

 

Om ansættelsen 

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. For den rette kandidat kan der blive tale om ansættelse som special- eller chefkonsulent. 

 

Kontakt os gerne 

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte en af vores kontorchefer: Anne Sofie Hedemann (Patientklager) på tlf. 7233 0640, Charles Conrad (Patienterstatning) på tlf. 2555 4307 eller Søren Stidsen (Jura og Rettigheder) på tlf. 7233 0720. 

 

Er du interesseret? 

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. 

 

Der holdes en samlet obligatorisk rekrutteringsdag d. 5. marts 2019 for de kandidater, vi udvælger på baggrund af ansøgningen. Til denne rekrutteringsdag kommer der nærmere informationer til de udvalgte kandidater. 

 

Da der rekrutteres bredt til styrelsen og søges medarbejdere, der enten skal beskæftige sig med patientklager, patienterstatning eller patientrettigheder, bedes du anføre, hvilke arbejdsområder der har din primære interesse.

 

Generelt om styrelsen

Styrelsen for Patientklager behandler klager fra patienter og har kompetence til selvstændigt at træffe afgørelse i sager om sundhedsfaglig behandling. Derudover er vi sekretariat for Sundhedsvæsenets Disciplinærnævn, Tvangsbehandlingsnævnet, Ankenævnet for Patienterstatningen samt Det Psykiatriske Ankenævn.

 

Vi er mere end 200 medarbejdere og har tilknyttet ca. 500 sagkyndige konsulenter, der dækker de sundhedsfaglige specialer inden for hele sundhedsområdet.

 

 Styrelsen for Patientklager har røgfri arbejdstid.

 

 Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Del dette job

Kontakt

Styrelsen for Patientklager

Adresse 1
Olof Palmes Allé 18
8200 Aarhus
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-02-2019
Udløber
24-02-2019
Kviknummer
LJA-70466217
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Jura, Jura
Ansøg nu
Lignende job

Kulturdepartementet

Bjorg Fjell Rekruttering, Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Patientklager

Adresse
Olof Palmes Allé 18
8200
Aarhus
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-02-2019
Ansøgningsfrist
24-02-2019
Kviknummer
LJA-70466217
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Jura, Jura
Beliggenhed