Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nordatlantisk Hus søger en praktikant til foråret 2022

Nordatlantisk Hus

Odense, Fyn

Indrykket
18-11-2021

Vil du arbejde med kultur, events, kommunikation og markedsføring, fundraising og byudvikling? Har du interesse for kunst, kultur, kommunikation og Nordatlanten? Så er du måske den praktikant, som Nordatlantisk Hus (NAH) har brug for i forårssemestret 2022.

 

Om dig

Du har en bachelorgrad fra universitet og/eller studerer på en professionsbacheloruddannelse indenfor leisure management/ kultur/kunst/kommunikation og lign. Du har kompetencer og/eller interesse for kunst, kultur, kommunikation, fundraising og lobbyindsatser. Måske er du en haj til at redigere hjemmesider.

Du arbejder analytisk, kan løse forskellige opgaver knyttet til et kulturhus, har en god arbejdskapacitet og er heller ikke bange for at smøge ærmerne op og være praktisk. Du har et godt humør, personligt engagement, høj faglighed og evne til både at arbejde selvstændigt og som en del af et hold.

 

Om praktikstillingen

Du skal som praktikant indgå i det team, der planlægger og eksekverer kulturarrangementer, events samt udvikler koncepter for fremtidige arrangementer om Færøerne, Grønland, Island og Arktis og Nordatlanten Du skal også hjælpe til med øget brug af digitale fortællinger.

Du vil være med til at udvikle koncepter, planlægge og eksekvere arrangementer, kommunikere og markedsføre samt være i dialog med samarbejdspartnere. Du skal kunne lide at arbejde i spændingsfeltet mellem kommunikation (skriftlig-, mundtlig og digitalkommunikation); analyse- og researcharbejde (læsning og notatskrivning); idéudvikling, planlægning og administrative opgaver.

Du skal have erfaring med Office-pakken (Word, Excel og PowerPoint) og det er en kæmpe fordel, hvis du er god til at bruge Sociale Medier.

 

Om Nordatlantisk Hus (NAH)

Nordatlantisk Hus er et arkitektonisk smukt kulturhus på Byens Ø i Odense og er et aktivt, kulturelt samlingssted for mennesker med tilknytning til og interesse for de nordatlantiske lande. Huset arbejder for at udbrede kendskabet til og skabe muligheder i Nordatlanten og derved skabe rammerne for et stadigt tættere samarbejde kulturelt og erhvervsmæssigt.

Huset har store ambitioner kombineret med en uformel omgangstone og højt til loftet. Vi kan tilbyde dig en afvekslende og spændende praktikantstilling med kontakt til mange forskellige og dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere. 

Du kan se mere på vores profiler på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Det praktiske

Praktikperioden løber fra 1. februar til og med juni 2022. Den konkrete periode og timeantal fastsættes i fællesskab, så der tages hensyn til din uddannelses krav til praktikken. Praktikken er ulønnet og er betinget af, at du får merit for forløbet på din uddannelse. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Nauja Bianco på +45 22460405.

Vi kalder løbende relevante kandidater til samtale, og forbeholder os retten til at ansætte en praktikant når vi har fundet den rette. Derfor opfordrer vi dig til at søge snarest, dog senest 10. december 2021.

Send en kort motiveret ansøgning (1 A-4 side) med CV og eksamensresultater samt evt. 1-2 øvrige relevante dokumenter til info@nordatlantiskhus.dk (fx anbefalinger).

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Nordatlantisk Hus

Adresse 1
Nordatlantisk Promenade 1
5000 Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-11-2021
Udløber
10-12-2021
Kviknummer
LJA-82972064
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund, Salg og markedsføring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Nordatlantisk Hus

Adresse
Nordatlantisk Promenade 1
5000
Odense
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-11-2021
Ansøgningsfrist
10-12-2021
Kviknummer
LJA-82972064
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund, Salg og markedsføring, Strategi og udvikling
Beliggenhed