Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nordanö søger M&A og Corporate Finance studenteranalytiker

Nordanö

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-03-2020

Nordanö søger en ambitiøs og dygtig studenteranalytiker til vores kontor i København, da vi oplever en stigende efterspørgsel fra vores klienter i relation til uafhængig specialiseret strategisk og finansiel rådgivning indenfor fast ejendom og hermed relaterede virksomheder.

Nordanö

Nordanö er en førende finansiel rådgiver indenfor ejendomsrelateret M&A og corporate finance i Norden. Nordanö blev grundlagt som Leimdörfer i 1992 og har siden rådgivet i en betydelig del af de største og mest komplekse ejendomstransaktioner i Norden. Nordanö kombinerer finansiel ekspertise med dybdegående kendskab til ejendomsmarkedet.

Nordanö har de seneste 5 år rådgivet på transaktioner til en samlet underliggende ejendomsværdi på mere end DKK 100 mia. i Norden og er blevet kåret til Best Real Estate M&A Adviser i Norden seks år i træk. Nordanö er fuldt ejet af aktive partnere og består af et erfarent team på +45 dedikerede medarbejdere på tværs af vores kontorer i København, Stockholm, Helsinki og Oslo.

M&A og Corporate Finance studenteranalytiker

Som studenteranalytiker hos Nordanö i København får du muligheden for at benytte og udvikle dine analytiske og forretningsmæssige kompetencer i et miljø, hvor høj kvalitet og integritet er i fokus i et nært samarbejde med yderst professionelle og engagerede kollegaer.

Vi tilbyder en spændende, udfordrende og dynamisk hverdag, hvor udvikling af dine faglige og personlige kompetencer er et fælles mål for både dig, dine kollegaer og dine ledere. Du kommer tæt på vores klienter, du får et stort ansvar i konkrete projekter og du vil blive en integreret del af teamet.

Du vil sammen med øvrige medarbejdere på kontoret i København analysere, værdiansætte og indgå i de strategiske overvejelser omkring større og komplekse transaktioner i Danmark. Dit arbejde vil ligeledes foregå i et nært samarbejde med dine nordiske kollegaer.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Analyser og værdiansættelser af ejendomsaktiver, porteføljer og virksomheder

  • Analyser og præsentationer af markeder, segmenter og investorer Udarbejdelse af strategisk og finansielt præsentationsmateriale til M&A processer

  • Ad hoc analyser, opdatering af databaser og deltagelse i kontorrelevante opgaver

  • Derudover forventes det, at du tager aktiv del i analytiske diskussioner med kolleger og klienter.

 

Din profil og dine ambitioner

Jobbet stiller store krav til dine analytiske og sociale evner. Den ideelle kandidat er struktureret, grundig, selvstændig samt arbejder godt med korte deadlines og trives i et dynamisk arbejdsmiljø. Den ideelle kandidat har 1-2 år tilbage på et finansielt funderet studie som cand.merc., cand.polit. eller lignende.

Eventuel erfaring fra et deltidsarbejde indenfor M&A, corporate finance og/eller anden form for analyserende og investeringsrelevant arbejde er en fordel men ikke et krav. Relevant erfaring med fast ejendom og hermed relaterede virksomheder er ligeledes en fordel men ikke et krav.

Desuden forventes det, at:

  • Du er fortrolig med finansielle analyser, herunder værdiansættelse via DCF og er en kyndig bruger af Excel og PowerPoint

  • Du er velformuleret i både skrift og tale på såvel dansk som engelsk og formår at kommunikere komplekse problemstillinger både klart og simpelt

 

Forventet arbejdstid er gennemsnitligt 15-20 timer pr. uge.

Arbejdstiden kan variere i perioder, hvorfor fleksibilitet ønskes. Vi tilbyder fleksibilitet i eksamensperioder.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Bent Bjerring, Partner på telefon +45 2537 7464 eller e-mail bent.bjerring@nordanopartners.dk.

Ansøgning, CV og karakterblad bedes sendes til bent.bjerring@nordanopartners.dk senest den 31. marts 2020.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Nordanö

Adresse 1
Frederiksborggade 15 (11th floor)
1360 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-03-2020
Udløber
31-03-2020
Kviknummer
LJA-79593254
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier
Ansøg nu
Lignende job

Region Hovedstaden - Center for Ejendomme

Region Hovedstaden - Center for Ejendomme

Del dette job

Virksomhedsinformation

Nordanö

Adresse
Frederiksborggade 15 (11th floor)
1360
København K
Praktisk information
Indrykket
02-03-2020
Ansøgningsfrist
31-03-2020
Kviknummer
LJA-79593254
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier
Beliggenhed