Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Natur- og Miljøsagsbehandler

Halsnæs Kommune

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
29-11-2018

Ny opgave i relation til kystbeskyttelsesloven

 

Vi søger en engageret kollega, der vil indgå i og styrke afdelingens faglige fællesskab på natur- og miljøområdet. Din primære opgave vil i første omgang være at udarbejde afgørelser om kystbeskyttelse. Du skal senere deltage i løsning af andre af afdelingens opgaver inden for miljøområdet.

 

Kommunerne har pr. 1. september 2018 overtaget opgaven med at vurdere og give tilladelse til kystbeskyttelse i henhold til kystbeskyttelsesloven og tilhørende lovgivninger. Halsnæs Kommune har overtaget en del igangværende sager, og en stor del af opgaven, bliver at følge op på disse. Derudover skal nye ansøgninger om kystbeskyttelse behandles. Du kommer ikke til at sidde alene med opgaven, men du vil være en af de primære personer. Du skal derfor være med til at udvikle sagsbehandlingen, og sørge for at al relevant lovgivning bliver inddraget.

 

Halsnæs Kommune har en unik natur, og spændende industri og erhverv. Kommunen har ca. 31.000 indbyggere.  Det er en inspirerende opgave at sikre naturen og miljøet for fremtiden samtidig med, at området skal bidrage til kommunens vækst. Miljøområdet understøtter vækst ved at yde erhvervslivet hurtig og kompetent sparring og sagsbehandling.

 

Afdelingen varetager kommunens myndighedsopgaver i forhold til Natura2000-planlægning og naturbeskyttelse, miljøbeskyttelse, affaldsplanlægning, kystbeskyttelse, spildevandsplanlægning, vandforsyning, jordforurening, vurdering af virkning på miljøet, vandløb, husdyrbrug og invasive arter.

 

Vi varetager kommunens drift og udviklingsopgaver i forhold til grønne områder, klimatilpasning, naturpleje, offentlige vandløb, formidling af natur- og landskabsoplevelser og livredning.

 

I Halsnæs Kommune er vi præget af en kultur, hvor ledere tør lede, og hvor medarbejdere tør tage ansvar og selv søsætte nye ideer. Vi lægger stor vægt på at yde god borgerservice og at inddrage borgere og virksomheder i dialog om opgaveløsning og om at udvikle kommunen. Alle medarbejdere har hver deres spidskompetencer, men i kontoret arbejder vi meget på tværs, så stort set alle områder fagligt er dækket af flere personer.

 

Natur og Miljø består af 11 medarbejdere og en afdelingsleder. Medarbejderne er primært naturvidenskabeligt uddannet. I Miljø og Teknik er vi omkring 45 medarbejdere fordelt på 4 afdelinger, der alle arbejder på rådhuset i Frederiksværk samt medarbejdere i de kommunale virksomheder Natur og Vej samt Rengøringen. Vi samarbejder desuden med Halsnæs Forsyning A/S, der varetager driftsopgaver inden for vand, varme, spildevand og affald.

 

Arbejdsopgaver:

I starten vil det primært være opgaven med kystbeskyttelse. Vi samarbejder med Gribskov og Helsingør Kommune, så vi kan drage nytte af hinandens erfaringer og fastlægge en ensartet sagsbehandling. Når vi er kommet gennem de overdragede sager, forventes ca. halvdelen af tiden at vedrøre kystbeskyttelsesopgaven.

 

Du vil blive inddraget i afdelingens og områdets øvrige arbejdsopgaver, afhængigt af dine kompetencer. Det omfatter også den borger- og virksomhedsservice, som afdelingen er en central del af. Vi har løbende udviklingsprojekter både i forhold til vores drift og vores faglighed. Desuden er der mulighed for at deltage i tværfagligt samarbejde med de øvrige afdelinger i Miljø og Teknik.

 

Vi forventer, at du:

 

 • Er engageret, serviceorienteret og god til at se helheder.

 • Har en relevant akademisk uddannelse, gerne med juridiske kompetencer.

 • Er god til at formulere dig i skrift og tale.

 • Er systematisk med god datadisciplin.

 • Har lyst og evne til konstruktiv dialog med borgere, virksomheder og andre interessenter.

 • Har erfaring med eller lyst til at bruge nye digitale værktøjer i miljøadministrationen.

 • Har kendskab til lovgivningen på natur- og miljøområdet og gerne kystbeskyttelse.

 

 

Vi tilbyder:

 

 • En spændende arbejdsplads i løbende udvikling med rum for dine initiativer og gode idéer.

 • Plads til yngre kandidater, der supplerer de erfarne medarbejdere.

 • Gode kolleger og en uformel omgangsform.

 • Et spændende arbejdsområde med bred faglighed og stor variation i arbejdsopgaverne.

 

 

Løn og ansættelsesvilkår

Sker efter gældende overenskomst samt efter principperne om Ny Løn.

Tiltrædelse: Snarest muligt

 

Kontakt: Afdelingsleder Lis Vedel tlf. 2124 6074 (Send SMS, og der ringes tilbage)

 

Ansøgningsfrist: 14. December 2018 kl. 9.00

 

Ansættelsessamtale holdes den 18. december. Evt. 2. samtale holdes den 20. december.

 

I Halsnæs er både mennesker og natur rå og autentiske det er ikke for fint, og det føles ægte. Vi har fødderne solidt plantet i mulden, og vi er stolte af at være dem, vi er!

Del dette job

Kontakt

Halsnæs Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Danmark
Adresse 2
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-11-2018
Udløber
14-12-2018
Kviknummer
LJA-68379660
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Miljø
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Halsnæs Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 1
3300
Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-11-2018
Ansøgningsfrist
14-12-2018
Kviknummer
LJA-68379660
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Miljø
Beliggenhed