Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nævnenes Hus søger en juridisk chef

Nævnenes Hus

Viborg, Midtjylland

Indrykket
03-05-2021

Da vores nuværende juridiske chef tiltræder en stilling som landsdommer, søger Nævnenes Hus en skarp juridisk profil med stor erfaring inden for forvaltningsretlige problemstillinger. Har du lyst til at prøve kræfter med juridisk rådgivning på topniveau, personaleledelse helt tæt på og samtidig være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor ambitioner, initiativ og holdånd vægtes højt?

Om jobbet

Nævnenes Hus sekretariatsbetjener 18 uafhængige klage- og ankenævn, der træffer afgørelse indenfor bl.a. miljø- og planområdet, udbud, forbrugerret og erhvervsret. Som juridisk chef refererer du direkte til styrelsens direktør og er direktørens nærmeste juridiske sparringspartner. Du vil indgå i den samlede chefgruppe og deltage i vores forbedringsudvalg og informationssikkerhedsudvalg. Du vil desuden have personaleansvaret for Team Jura, der består af 6 jurister og 7 studenter. Team Jura varetager en række forskelligartede, tværgående opgaver indenfor eksempelvis ministerbetjening, Folketingsarbejdet, henvendelser fra Folketingets Ombudsmand, høringer, GDPR, udpegning af nævnsmedlemmer og tilsynet med private ankenævn. Jura behandler desuden alle anmodninger om aktindsigt i nævnenes sager og alle rekurssager vedrørende aktindsigt.

Om dig

Du får succes i jobbet, hvis du mestrer forvaltningsretten, evner at rådgive om vanskelige juridiske emner på et højt niveau, har politisk tæft og formår at sikre en velfungerende drift. Dine samarbejdsevner er dybt forankret i din person, og det samme er dit engagement. Du har respekt for opgaven, for dine medarbejdere og for de mange forskellige interessenter, du vil få et tæt samarbejde med. Du er en inspirerende leder, der kan motivere, delegere og give konstruktiv feedback. Du er uddannet jurist og har et særdeles højt fagligt niveau og indgående forståelse for forvaltningsret. Du har lyst til at videreudvikle dine ledelseskompetencer sammen med en dynamisk og engageret chefgruppe, der har høje ambitioner for ledelseskulturen i huset. Du er måske på vej i karrieren og har en baggrund fra justitsvæsenet, advokatbranchen eller lignende. Vi har fokus på effektivt at levere høj kvalitet til gavn for borgere og virksomheder. Derfor skal du som person være struktureret, have interesse for detaljen og have sans for kvalitet. Du kan bevare overblikket i en travl hverdag, som til tider rummer mange forskelligartede opgaver.

Om ansættelsen

Stillingen er klassificeret i lønramme 37, og ansættelsen sker i henhold til rammeaftalen for

kontraktansættelse af chefer i staten på 5-årigt åremål med mulighed for forlængelse i 3 år. Der er mulighed for forhandling af tillæg.

Søg stillingen på www.naevneneshus.dk senest den 30. maj 2021 kl. 23.59. Vi forventer at afholde 1. samtaler primo juni og 2. samtaler medio juni.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Christian Lützen på tlf. 72 40 57 00. Hvis du vil vide mere om løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR partner Jeanette Nielsen på tlf. 91 33 70 77.

Nævnenes Hus - Lige ret for alle

Nævnenes Hus er en styrelse placeret centralt i Viborg. I Nævnenes Hus samarbejder jurister, teknikere og administrative medarbejdere om at understøtte én af de bærende søjler i vort samfund: Retfærdighed. I Nævnenes Hus arbejder vi for de grundlæggende principper om, at alle er lige for loven, og alle har lige adgang til loven. Det gør vi ved at betjene og understøtte uafhængige klagenævn med et grundigt og kompetent teknisk og juridisk forarbejde, så nævnene kan træffe korrekte afgørelser til tiden. Dette kræver en høj faglighed og en effektiv digitaliseret forvaltning, der er båret af synergi gennem samarbejde i en løbende dialog med vores omverden.

Har du ambitionerne, modet og de rette kvalifikationer, så grib chancen for at blive en vigtig del af Nævnenes Hus.

Læs mere om Nævnenes Hus på www.naevneneshus.dk.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Nævnenes Hus

Adresse 1
Toldboden 2
8800 Viborg
Danmark
Tlf
72 40 56 00
Adresse 2
Toldboden 2
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2021
Udløber
30-05-2021
Kviknummer
LJA-82044874
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Nævnenes Hus

Adresse
Toldboden 2
8800
Viborg
Danmark
Tlf: 72 40 56 00
Praktisk information
Indrykket
03-05-2021
Ansøgningsfrist
30-05-2021
Kviknummer
LJA-82044874
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed