Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Motiveres du af fagligt komplekse afgiftssager? Vil du arbejde med kontrolbesøg og sagsbehandling?

Skattestyrelsen

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
27-01-2023

Vi ansætter flere medarbejdere med revisionskompetencer, sagsbehandlingserfaring eller kontrolerfaring. Der er udsigt til varierende arbejdsdage og masser af muligheder for faglig og personlig udvikling. Er det noget for dig?

 

I området Afgifter har vi ansvar for at kontrollere, at danske virksomheder betaler den rette afgift. Vi arbejder med 35 afgiftslove, og området er under konstant forandring. Vi står derfor overfor en stor og spændende opgave - og den vil vi gerne løse sammen med dig.

 

En spændende opgave for den erfarne revisor eller kontrolmedarbejder

Du bliver en del af et team, der arbejder med kontrol af miljø- og energiafgifter i virksomheder i hele landet.

 

Vi har en proaktiv og professionel tilgang til opgaveløsningen og går til sagerne med høj faglighed og et stort engagement. Sammen med dine kollegaer er du på kontrolbesøg i virksomhederne og gennemfører den efterfølgende sagsbehandling på kontoret. Du kommer til at arbejde med revisionstekniske, komplekse sager, og har løbende dialog med både virksomheder og deres rådgivere.

 

Når du starter i enheden Afgifter 7, indgår du i et tæt samarbejde med kollegaer, som sikrer at du kommer godt ind i dine nye arbejdsområder. Desuden gennemfører du et introduktionsforløb bestående af både intern undervisning og egentlig sidemandsoplæring.

 

Dine kompetencer

Vi søger 3 nye kollegaer, som kan se sig selv i et udfordrende og udviklende miljø indenfor afgifter med garanti for stor faglig udvikling. Du har revisions- og regnskabsmæssige kompetencer, som du kan have opnået på forskellig vis - fx fra en teoretisk uddannelse på universitetet, internt i Skatteforvaltningen, fx på skatte- og momsområdet, eller hos et revisionsfirma. Har du erfaring med virksomhedskontrol, jura eller sagsbehandling indenfor skatte-, moms- og afgiftsområdet og gerne teknisk forståelse, er det en fordel.

 

Vi søger kollegaer, der:

  • kan arbejde selvstændigt, struktureret og kan bevare overblikket

  • kan indgå i teamarbejde

  • trives med udadvendt kontakt med virksomheder og rådgivere og udtrykker sig klart og professionelt i både skrift og tale

  • med engagement og professionalisme sikrer virksomheder og rådgivere ordentlig og pålidelig behandling

  • altid er villig til at lære nyt og åben for udfordringer

 

En fleksibel arbejdsplads med fokus på din udvikling

Afgiftsområdet er i konstant udvikling - derfor tilbyder vi dig løbende oplæring og sparring, så du har de bedste vilkår for at dygtiggøre dig inden for relevante faglige områder. Vi tilbyder fx adgang til intern og ekstern uddannelse såvel som faglige arbejdsgrupper.

 

Du bliver en del af en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til det hele menneske og vægter medarbejdertrivsel højt. Vi tilbyder en spændende og afvekslende arbejdsdag, med fleksible rammer og gode medarbejdervilkår.

 

Om Afgifter

I Afgifter beskæftiger vi ca. 145 medarbejdere fordelt på 7 enheder i Danmark. Vi arbejder med en bred opgaveportefølje, idet enhederne samarbejder i projekter med fokus på kontrol, vejledning mv. inden for miljø- og energiafgifter, illegal indførsel af afgiftspligtige varer, varebaserede afgifter og tinglysningsafgiften. Afgifter besøger alle former for virksomheder - selvstændige erhvervsdrivende og selskaber, store som små.

 

Vores arbejde har stor samfundsmæssig betydning. Vi tilpasser derfor løbende vores opgaver, så de er i trit med den virkelighed, vi lever i.

 

Du bliver en del af Afgifter 7 i Fredericia, som rummer 20 gode og engagerede kollegaer. Vi er en enhed, der arbejder med kontrol af forskellige afgifter. Vi løfter i flok og sikrer, at vi når i mål med vores opgaver, men der er samtidig plads til humor og sociale tiltag - læs og hør en af vores kolleger fortælle om hendes arbejdsdag.

 

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning, CV og eventuelt yderligere materiale via linket Søg stillingen senest d. 05. marts 2023. Samtalerne forventes at foregå fysisk på adressen. Tiltrædelse d. 1. maj 2023 eller efter aftale.

 

Du er velkommen til at kontakte projektkoordinator Ole Elgaard på tlf. 72 37 39 43 eller projektkoordinator Dorte Lykke på tlf. 72 37 16 46, hvis du har spørgsmål til stillingerne.

 

Vi indhenter straffeattest og referencer i forbindelse med ansættelsesforløbet. Der kan blive tale om persontest og cases i forbindelse med ansættelsesforløbet.

 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

 

Dit arbejdssted bliver Vendersgade 74, 7000 Fredericia.

 

En samfundsopgave med mening - Video

 

Stillings-ID

165161

 

Ansøgningsfrist

05-03-2023

 

Tiltrædelsesdato

01-05-2023

 

Arbejdssted

Vendersgade 74, 7000 Fredericia

 

Kontakt

Dorte Lykke

E-mail

 

Ole Elgaard

Specialkonsulent

E-mail

72373943

 

Hjemmeside

www.sktst.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skattestyrelsen

Adresse 1
Vendersgade 74
7000 Fredericia
Danmark
Adresse 2
Vendersgade 74
7000 Fredericia
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-01-2023
Udløber
05-03-2023
Kviknummer
LJA-84466160
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skattestyrelsen

Adresse
Vendersgade 74
7000
Fredericia
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-01-2023
Ansøgningsfrist
05-03-2023
Kviknummer
LJA-84466160
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed