Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri søger studentermedhjælpere med økonombaggrund til kontoret for Klima & Analyse

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeris departement

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-06-2024

Studerer du økonomi, jordbrugsøkonomi eller lignende og vil du gerne arbejde med økonomisk analyse og den grønne omstilling af dansk landbrug? Så kan du blive en del af kontoret for Klima og Analyse.

 

Landbrugets udledning af CO2 skal reduceres samtidig med, at erhvervet skal udvikles og ikke afvikles. Solide økonomiske analyser og erhvervsøkonomiske konsekvensvurderinger er centrale for, at regeringen får det bedst mulige grundlag for at træffe beslutninger om landbrug- og fødevareområdet. Den opgave kræver skarpe økonomer med indsigt eller lyst til at få det i dansk landbrug. Er det dig? Så læs med nedenfor.

 

Vi søger nye studentermedhjælpere til vores økonomiske analyseteam. Teamet indgår i kontoret for Klima og Analyse, der har ansvaret for økonomiske analyser i hele departementet, forskningskoordinering, kvælstofregulering samt generelt regulering af landbrugserhvervet.

 

Om jobbet

Du vil indgå i et team med pt. 7 kollegaer med forskellige økonomiske kompetencer. Teamet udarbejder økonomiske analyser, som understøtter beslutninger inden for miljø, landbrug, fødevarer, fiskeri på hele ministerområdet.

 

Vi søger studentermedhjælpere, der kan assistere teamets økonomer og i et mindre omfang løse mere generelle

 

studenteropgaver for hele kontoret. Eksempler på konkrete opgaver kunne være:

  • Bidrage til erhvervs- og samfundsøkonomiske analyser af konkrete politiske tiltag, herunder bearbejdning af data og formidling af økonomiske statistikker

  • Bidrage til udarbejdelse af analyser og design af politiske initiativer på hele ministerområdet, fx i relation til grøn skattereform samt implementering og genbesøg af landbrugsaftalen

Vi kan tilbyde:

  • Et studierelevant job, hvor du kan afprøve dine økonomkompetencer på virkelige problemstillinger

  • Et fagligt stærkt miljø med gode muligheder for sparring og udvikling

  • Indblik og erfaring i de processer, der driver arbejdet i ministerium

  • En vekslen mellem længerevarende og ad hoc opgaver, herunder også opgaver af praktisk karakter

Vi kan med andre ord tilbyde et job, hvor du kommer tæt på den politiske beslutningsproces, og hvor du har gode muligheder for at videreudvikle dine faglige og personlige kompetencer i tæt samarbejde med engagerede og dygtige kolleger.

 

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har bestået 4. semester eller er meget tæt på. Vi lægger vægt på, at økonomi udgør et centralt element i dit studie, og det er en fordel, hvis du har kendskab til økonomisk analyse samt interesse for miljø-, fødevare og landbrugspolitik. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har et godt brugerkendskab til Excel samt R studio.

 

Vi forventer, at du har analytisk sans, kan arbejde selvstændigt samt indgå i et team, og at du har et stort drive med fokus på resultater og kvalitet i dit arbejde. Du skal have gode skriftlige og mundlige formuleringsevner.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT- medarbejdere (HK).

 

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner. Dit tjenestested er indtil videre departementet, Holbergsgade 6, 1057 København K.

 

Stillingen er på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Timerne fordeles på 2-3 dage i løbet af ugen, så dine arbejdsdage kan forenes med dine studier.

 

Der kan være perioder med høj arbejdsbelastning, hvor vi forventer en vis grad af fleksibilitet fra din side. Tilsvarende er vi også fleksible omkring eksamensperioder og ferier.

 

Du kan desuden efter behov aftale ulønnet frihed til eksamen og til eksamensforberedelser.

 

Det er et krav, at du er studieaktiv for at være ansat som studentermedhjælper.

 

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at ringe til fuldmægtig Casper Ladefoged på tlf. 21 47 82 58.

 

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-partner Anders Bo Hansen (tlf. 61 88 90 29).

 

Du kan læse mere om Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri på vores hjemmeside www.fvm.dk

 

Sådan søger du

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning, CV, eksamenspapirer fra gymnasiet samt dokumentation for igangværende uddannelse og beståede eksamener (inkl. karakterer) senest den 23. juni 2024.

 

Ansættelsessamtaler kan blive afholdt løbende, og opgaveløsning kan indgå som en del af rekrutteringsprocessen.

 

Tiltrædelse er snarest muligt.

 

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeris departement

Adresse 1
Holbergsgade 6
1057 København K
Danmark
Adresse 2
Holbergsgade 6
1057 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-06-2024
Udløber
23-06-2024
Kviknummer
LJA-85533647
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeris departement

Adresse
Holbergsgade 6
1057
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-06-2024
Ansøgningsfrist
23-06-2024
Kviknummer
LJA-85533647
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed