Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljøstyrelsen søger 1 jurastuderende og 1 biologistuderende til spændende opgaver i forbindelse med administrationen af Washingtonkonventionen/CITES

Miljøstyrelsen

Odense, Fyn

Indrykket
29-03-2021

I Landskab og Skov arbejder vi med mange spændende forvaltningsopgaver vedr. handel med truede dyr, miljøvurdering (VVM), skovlov, fredning, bæredygtig træproduktion, landskab og meget andet. Har du lyst til at bidrage til disse spændende opgaver?

Miljøstyrelsen er en del af Miljøministeriet og den danske myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er at balancere hensynene til både beskyttelse og benyttelse. 

Miljøstyrelsen er landsdækkende og har ca. 950 medarbejdere. Styrelsens hovedkontor med ca. 600 arbejdspladser har til huse i Odense. Vi er en organisation, der bygger på et stærkt, fagligt fundament, og hvor nye og erfarne medarbejdere arbejder, skaber og lærer sammen. Det er en fælles ambition at skabe grobund for en sjov og spændende hverdag med en rig idékultur og en arbejdsplads, der er en af statens bedste. Og det er ambitionen at gøre det samtidig med, at vi har øjne og ører på natur og miljø i Danmark. 

Om enheden

Landskab og Skov består af 2 kontorchefer, ca. 35 fuldtidsansatte og 7 studenter fordelt på 5 teams.

Om stillingerne:

Du vil blive tilknyttet CITES-teamet, der består af 4 faste medarbejdere samt 4 universitetsstuderende. Du vil primært skulle arbejde med forvaltningen af Washingtonkonventionen/ CITES, der har til formål at beskytte truede vilde dyre- og plantearter ved at regulere og kontrollere den internationale handel med de arter, der er opført på konventionens lister. Dette sker navnlig ved medlemslandenes udstedelse af såkaldte CITES-tilladelser og -certifikater samt landenes kontrol med overholdelsen af konventionen.

Om dig:

  • Du har gode skriftlige formidlingsevner

  • Er detaljeorienteret, selvstændig og kan trives med en vis mængde ensartet arbejde

  • Har ambitioner om at udvikle dig

  • Har kørekort

  • Har gode samarbejdsevner samt et behageligt gemyt selv i pressede situationer

  • Har lyst til at bidrage til et godt socialt fællesskab og til at indgå i et tværfagligt team som en ligeværdig kollega

 

Dine arbejdsopgaver som jurastuderende studentermedhjælper:

Du vil i samarbejde med CITES-teamets øvrige medarbejdere samt politi og anklagemyndighed komme til at stå for afvikling af politisager i forbindelse med overtrædelser af CITES-reglerne. Du vil endvidere efter en oplæringsperiode skulle bistå med juridisk ekspertise og udføre generel sagsbehandling, herunder bl.a. udstede tilladelser samt besvare telefoniske og skriftlige forespørgsler fra borgere og myndigheder. Det vil være en fordel, hvis du har interesse for natur.

Vi forventer, at du:

Studerer jura på 2. eller 3. år på bacheloruddannelsen eller på kandidatuddannelsen og har min. 2 års studietid tilbage og at du har interesse for/lyst til at arbejde med forvaltningsret, strafferet og EU-ret.

Dine arbejdsopgaver som biologi studerende studentermedhjælper:

Du vil i samarbejde med CITES-teamets øvrige medarbejdere efter en oplæringsperiode skulle udføre generel sagsbehandling, herunder bl.a. udstede tilladelser samt besvare telefoniske og skriftlige forespørgsler fra borgere og myndigheder. Endvidere skal du medvirke til kontrol af forsendelser med levende dyr i Københavns Lufthavn og besigtigelser af dyrehandlere m.m.

Der kan også være opgaver på andre af enhedens områder, f.eks. i forbindelse med Miljøstyrelsens administration af zoologiske konservatorer og FLEGT-licenser, som anvendes ved import af tropisk træ. Det vil være en fordel hvis du har kendskab til identifikation af en eller flere artsgrupper, så som papegøjer og krybdyr.

Vi forventer, at du:

Studerer biologi el. lign. på 2. eller 3. år på bacheloruddannelsen eller på kandidatuddannelsen og har min. 2 års studietid tilbage.

Vi tilbyder

  • Et attraktivt og lærerigt studenterjob

  • En spændende og til tider travl hverdag i et engageret og samarbejdsorienteret team

  • Indblik i, hvordan det er at arbejde i en styrelse

 

Yderligere oplysninger om jobbet som jurastuderende:

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Maj F. Munk på tlf. 7254 24 8 eller Niels K. Nielsen på telefon 7254 3000.

Yderligere oplysninger om jobbet som biologistuderende:

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Maj F. Munk på tlf. 7254 24 8 eller Timm Sonn-Juul på tlf.  7254 3000.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen har en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 15 timer. Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med dine ferier og eksamensperioder, men vi forventer samtidig, at du er fleksibel i perioder med stor arbejdsbelastning.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).

Tjenestested er Tolderlundsvej 5, 5000 Odense C.

Det er et krav, at du er studieaktiv for at være ansat som studentermedhjælper.  

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Sådan søger du stillingen

Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, eksamensbevis m.m. senest den 11. april 2021.

Vi planlægger at holde samtaler i uge 15. Samtaler afholdes via Skype.

Miljøministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Miljøstyrelsen

Adresse 1
Tolderlundsvej 5
5000 Odense C
Danmark
Tlf
72543000
Adresse 2
Tolderlundsvej 3
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-03-2021
Udløber
11-04-2021
Kviknummer
LJA-81890559
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Region Sjælland - Universitetshospitalet Køge

Københavns Universitet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Miljøstyrelsen

Adresse
Tolderlundsvej 3
5000
Odense C
Danmark
Tlf: 72543000
Praktisk information
Indrykket
29-03-2021
Ansøgningsfrist
11-04-2021
Kviknummer
LJA-81890559
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed