Danske Regioner

Danske Regioner,

København
09-03-2018

Miljøpolitisk konsulent til Danske Regioner

Kontakt

Danske Regioner

Dampfærgevej 22
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-03-2018
Udløber:
05-04-2018
Kviknummer:
LJA-57486983
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning,
Miljø,
Politik og samfund
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for miljøpolitik? Vil du være med til at fremme regionale løsninger på miljø-, klima- og energimæssige udfordringer? Og kan du bidrage til at sætte en politisk dagsorden, der understøtter regionernes arbejde med at sikre rent drikkevand, sikre miljø og sundhed mod jordforurening, en bæredygtig råstofforsyning, samt arbejdet med at reducere klimapåvirkning? Så er det dig, vi har brug for i Center for Vækst, Erhverv og Regional Udvikling.

 

Dine arbejdsopgaver

I forbindelse med den nye valgperiode i regionerne bliver miljøområdet opprioriteret i Danske Regioner.

 

Vi søger derfor en miljøpolitisk konsulent, der skal medvirke til at udvikle politik på miljø-, klima- og energimæssige udfordringer samt inden for regional udvikling i øvrigt. Du vil få ansvar for politisk sekretariatsbetjening, og du vil også få til opgave at samarbejde med regionerne om de miljø- og energimæssige aspekter, der knytter sig til regionernes eget driftsansvar.

 

En central opgave er at varetage regionernes interesser i forhold til relevante ministerier og organisationer.  Det kræver, at du har godt styr på de politiske dagsordener for området, og hvordan vi regionalt kan spille ind i dem. Det er ligeledes vigtigt, at du bruger og udvikler dit netværk til forskellige interessenter på området. Opgaverne indebærer også udarbejdelse af analyser og kommunikation.

 

Dine kvalifikationer

Danske Regioner lægger vægt på, at medarbejderne har stærke faglige kompetencer, solide samarbejdsevner og er resultatskabende. Her ud over lægger vi vægt på, at du:

 

  • Er samfunds- eller naturvidenskabelig kandidat med generalistkompetencer

  • Har kendskab til miljøområdet og gerne erfaring fra en politisk ledet organisation

  • Har en stærk analytisk sans og flair for strategisk kommunikation

  • Er skarp til formidling både skriftligt, mundtligt og visuelt og kan bruge sociale medier i din formidling

  • Trives med at arbejde selvstændigt og i samarbejde med andre

 

 

Vi kan tilbyde dig et alsidigt og udviklende job i gode fysiske rammer. Du kommer til at indgå i et dynamisk center med åbne, ambitiøse og allianceskabende kollegaer, hvor vi trækker på hinandens kompetencer, er nysgerrige over for andres ideer, og hvor vi interesserer os for hinanden som kollegaer.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos centerchef Lotte Holten tlf. 22110980 lhm@regioner.dk, teamleder Michael Koch-Larsen tlf. 35298171 mkl@regioner.dk eller konstitueret Enhedsleder af Regionernes Videncenter for Miljø og Ressourcer, Christian Andersen tlf. 40223017 can@regioner.dk.

 

Ansøgningsfrist

Torsdag den 5. april kl. 12.00. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 20. og den 25. april.

 

Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge stillingen.

 

Danske Regioner er interesse- og arbejdsgiverorganisation for de 5 regioner. Danske Regioner arbejder blandt andet for at skabe et stadig bedre sundhedsvæsen og for at sikre vækst i hele landet. Du bliver del af et stærkt og kompetent fagligt miljø, hvor der er høj trivsel og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job
Lignende job
FSR - Danske Revisorer
København, Storkøbenhavn
Frist:
10-08-2018
Grønlands Selvstyre, Departementet for Sundhed og Forskning
Nuuk
Frist:
10-08-2018