Gem annonce

Miljø- og klimainteresseret akademisk medarbejder til Organisationsudvikling i Socialforvaltningen

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-07-2022

Interesserer du dig for at arbejde med klima, miljø og den grønne omstilling i en politisk styret organisation?

Kan du formidle skriftligt, er du organiseret, og er du god til at samarbejde og indgå i relationer?

Så er stillingen som medarbejder i Kontoret for Organisationsudvikling måske noget for dig.

I Socialforvaltningen arbejder vi på at skabe de bedst mulige tilbud og indsatser for borgere med særlige behov i København. De centrale enheder, som Kontoret for Organisationsudvikling er en del af, har som fokusområde at understøtte vores borgercentre, så de kan tilbyde den bedste service og ydelse til borgerne og deres pårørende. Desuden bistår vi borgmesteren og direktionen i arbejdet med at sætte rammen for den strategiske udvikling af organisationen.

Om stillingen

Som medarbejder i Kontoret for Organisationsudvikling skal du særligt understøtte opgaver tilknyttet miljø- og klimaområdet. Københavns Kommune er ambitiøs på klimadagsordenen og har længe arbejdet for en bæredygtig udvikling af områderne byggeri, bygningsdrift, energi og mobilitet. Hertil er der de seneste år arbejdet med ændret adfærd ved fx mad- og måltider, indkøb og affaldssortering.

Du kommer til at indgå i et lille team af engagerede medarbejdere, der sammen varetager klima- og miljøområdet. Vores primære opgave er at understøtte arbejdet med den grønne dagsorden, så den tilpasses og målrettes Socialforvaltningens borgere, personale og organisering.

I løbet af efteråret skal vi bl.a. gennemføre ekstern audit af miljøledelse, forberede en temadrøftelse i Socialudvalget og i Socialforvaltningens HovedMED med fokus på, hvordan Socialforvaltningen kan bidrage til de politiske målsætninger på området, samt etablere en ny og styrket organisering af forvaltningens arbejde med mad- og måltidsstrategien alt sammen noget, som du kommer til at bidrage til. Vi ønsker os derfor, at du:

  • er god til at skrive, og kan formidle resultater klart og tydeligt i både skrift og tale det skal bl.a. bruges til notater og indstillinger til styregrupper og Socialforvaltningens koncerndirektion og politiske niveau
  • arbejder analytisk, målrettet og struktureret i opgaveløsningen herunder at du kan sætte dig ind i nye arbejdsområder hurtigt, arbejde selvstændigt og har evnen til at vurdere den rette metode/løsning afhængig af opgavens betydning, omfang og tidsfrist
  • har gode samarbejdsevner og løser dine opgaver i relevant dialog med dine kollegaer
  • har god forståelse for rammerne i en politisk styret organisation
  • har en relevant samfundsvidenskabelig, lang videregående uddannelse

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende stilling i landets største socialforvaltning, i et velfungerende kontor med ca. 30 kvalificerede og tværfagligt orienterede medarbejdere. Vi arbejder både selvstændigt og ad hoc i teams og projekter, så vi udnytter og deler vores praktiske viden om organisationen og vores uddannelsesmæssige diversitet.

Det er en stilling, hvor der er god mulighed for at lære nyt, og prøve kræfter med en stor organisation. Om du er nyuddannet eller har nogle få års erfaring er ikke afgørende, og dine nærmeste kolleger er parate til at hjælpe dig godt i gang.

Du vil få gode kolleger både i og udenfor kontoret, og din dagligdag vil blive afvekslende og udviklende. Du vil løse dine opgaver både selvstændigt og i samarbejde med de øvrige medarbejdere og samarbejdspartnere i forvaltningen. Vi er en dynamisk arbejdsplads beliggende i hjertet af København.

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af marts 2023, eventuelt med mulighed for forlængelse. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og afhængigt af konkrete kvalifikationer og erfaring. Stillingen forventes tiltrådt den 1. september 2022 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger

Du kan få nærmere oplysninger om stillingen hos organisationskonsulent Myrna Marie Teglgaard Møller på 2046 2307 (uge 31 og frem) eller vicekontorchef Mette Blangshøj på 2443 7391 i Kontoret for Organisationsudvikling (uge 28 og 29). Du finder

yderligere oplysninger om forvaltningen her

Søg via linket senest mandag den 15. august 2022

Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 33-35.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
18-07-2022
Udløber
15-08-2022
Kviknummer
LJA-83839176
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Analyse og information, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Københavns Universitet, Forskning & Innovation

KL - Kommunernes Landsforening

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Bernstorffsgade 17
1577
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-07-2022
Ansøgningsfrist
15-08-2022
Kviknummer
LJA-83839176
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Kategori
Analyse og information, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce