Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Midlertidig ansættelse ved EU-Domstolen som dansksproget juristlingvist

EU-Domstolen

Indrykket
10-01-2019

Domstolen søger dansksprogede juristlingvister for at imødegå den stadigt stigende arbejdsbyrde i det danske sprogkontor i Luxembourg.

Hvis du derfor har lyst og evne til at indgå i et team med ca. 600 andre jurister fra alle EUs lande i et ungt og dynamisk internationalt miljø midt i Europa, er dette måske noget for dig. Vi arbejder i specialiserede grupper, hvor vi beskæftiger os med alle aspekter af EU-retten, både den primære og den afl edte ret.

Du får et stort ansvar, idet du sammen med din gruppe står for den danske version af Domstolens domme og andre afgørelser. Du skal derfor være en dygtig jurist og interessere dig for EU-ret og medlemslandenes retssystemer.

Du skal være cand.jur. eller cand.merc.jur.

Du skal have kendskab til fransk, der er Domstolens arbejdssprog, og et andet EUsprog. Frem for alt skal du kunne skrive et godt dansk. Relevant erhvervserfaring er en fordel.

Du vil om nødvendigt få undervisning i fransk og desuden i et eller fl ere af de andre europæiske hovedsprog, alt efter dine og kontorets behov.

Du bliver ansat i henhold til tidsbestemte kontrakter, der kan forlænges. Lønnen er attraktiv, og du får en god social sikring. Her er vuggestue, børnehave og dansk skole til gymnasieafslutning.

Egnede ansøgere vil blive indkaldt til en prøve, der består i oversættelse til dansk af en fransk juridisk tekst (uden ordbog) og oversættelse af en juridisk tekst på et andet af Unionens sprog efter dit valg. Prøven efterfølges af en ansættelsessamtale. Inden ansættelsen skal du endvidere gennemgå en lægeundersøgelse med tilfredsstillende resultat.

Nærmere oplysninger kan indhentes på følgende mail-adresse:
ansaettelse@curia.europa.eu

Oplysninger i almindelighed om Domstolen og dens oversættelsestjeneste kan søges på http://www.curia.europa.eu/

Ansøgninger, herunder CV, oprettes via følgende link https://curia.europa.eu/apply.

Ansøgningsfristen er den 28. januar 2019.

Prøverne forventes afholdt i februar 2019.

Dette opslag træder ikke i stedet for meddelelser om udvælgelsesprøver, som afholdes med regelmæssige mellemrum af De Europæiske Fællesskabers Personaleudvælgelseskontor (EPSO).

 


Del dette job

Kontakt

EU-Domstolen

Adresse 1
Boulevard Konrad Adenauer
Adresse 1
Kirchberg
2925 Luxembourg
Danmark
Adresse 2
Boulevard Konrad Adenauer
2925 Luxembourg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2019
Udløber
28-01-2019
Kviknummer
LJA-69499079
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

EU-Domstolen

Adresse
Boulevard Konrad Adenauer
2925
Luxembourg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-01-2019
Ansøgningsfrist
28-01-2019
Kviknummer
LJA-69499079
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura
Beliggenhed