Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Metodestærk Studentermedhjælper på Steno Diabetes Center Sjælland, beliggende på Holbæk sygehus

Region Sjælland

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
21-10-2019
Metodestærk studentermedhjælper til Steno diabetes Center Sjælland

Har du lyst til at prøve kræfter med kvalitativ forskning tæt på patienterne? Interesserer du dig for behandling og forebyggelse målrettet børn og unge med type 1 diabetes og deres familier? Så har vi måske et spændende studenterjob til dig!

Steno Diabetes Center Sjælland

Region Sjælland etablerede per 1.januar 2019 Steno Diabetes Center Sjælland (SDCS) for at sikre en styrket diabetesindsats på højeste internationale niveau. Centret har fokus på at opbygge og udvikle det bedste tilbud om forebyggelse og behandling af diabetes med et særligt fokus på at minimere ulighed i sundhed i relation til diabetes, følgesygdomme og komorbiditet.

Opgaven som studentermedhjælp

Med denne stilling vil du deltage i et konkret forskningsprojekt på Holbæk Sygehus med fokus på at evaluere en indsats (besøg i hjemmet) målrettet børn og unge med nyopdaget diabetes og deres familier. Det vil være din opgave, i samarbejde med den øvrige evalueringsgruppe, at bidrage til alle faser af evalueringen. Herunder at være med til at foretage interviews samt at transskribere og analysere data.

Stillingen er fordelt på ca. 10 timer/ugen fra 1. november 2019 til 29. februar 2020 (med mulighed for forlængelse og for flere timer). Arbejdstiden er fleksibel. Arbejdsstedet vil som udgangspunkt være på Steno Diabetes Center Sjælland, Holbæk Sygehus. Dataindsamlingen kan foregå forskellige steder i regionen (bil og kørekort er ikke en nødvendighed). Du vil være tilknyttet en lille gruppe af forskere og klinikere, men vil primært komme til at assistere vores dygtige børneungesygeplejerske med dataindsamling og bearbejdning.

Kvalifikationer

Vi søger en studentermedhjælper med en godt kendskab til sundhedsvæsnet og til kvalitativ metode (folkesundhedsvidenskab, sundhedsfaglig kandidatuddannelse, sociologi eller lignende). Du skal have opnået et vist metodekendskab, og gerne have erfaring med interviews. Vi forestiller os, at du er i gang med overbygningen af din universitetsuddannelse eller er langt i din bachelor uddannelse. Du skal være fleksibel og have lyst til at give en hånd, der hvor der er brug for det. Du skal have gode samarbejdsevner, og så skal du have interesse for forskning, der foregår tæt på klinikken og på patienterne.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist d. 27. oktober.

For nærmere information, kontakt venligst

Projektleder, postdoc

Sara Fokdal Lehn

Steno Diabetes Center Sjælland

Holbæk Sygehus

Akacievej 7, 1. sal

4300 Holbæk

Email safp@regionsjaelland.dk

Tlf. 93 57 67 88

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Sjælland

Adresse 1
Alleen 15
4180 Sorø
Danmark
Adresse 2
4300 Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-10-2019
Udløber
27-10-2019
Kviknummer
LJA-76680453
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Sundhed
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland

Adresse
Alleen 15
4180
Sorø
Praktisk information
Indrykket
21-10-2019
Ansøgningsfrist
27-10-2019
Kviknummer
LJA-76680453
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Sundhed
Beliggenhed