Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Metodestærk konsulent til implementering af it-systemer i staten

Økonomistyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-04-2021

Kan du kortlægge processer, arbejdsgange samt styringsopgaver? Kan du knytte dem til de administrative systemer, der understøtter disse? Og synes du, det er spændende at videreudvikle de koncepter og metoder vi anvender, når vi analyserer behov og implementerer systemer? Så er du lige præcis den implementeringskonsulent, vi leder efter.

I Økonomistyrelsen driver vi en række fællesstatslige administrative systemer for de statslige og selvejende institutioner. Som vores nye implementeringskonsulent forstår du værdien af fælles systemer. Du kan kombinere dette med den enkelte institutions behov og i dette krydsfelt hjælpe institutioner med at planlægge og gennemføre implementeringen.

Du kan implementere administrative systemer

Som implementeringskonsulent står du klar, når der er nye institutioner, som skal have vores standardsystemer implementeret. Du skal kunne deltage i processen, hvad enten det drejer sig om institutioner der skal bygges op fra bunden med samtlige af vores systemer, eller om der er tale om ét system der skal implementeres i én eller mange institutioner. I dit møde med institutionerne er du imødekommende, dialogorienteret, samtidig med at du evner at fastholde ambitionerne om, at implementeringen skal understøtte en enkel og værdiskabende styring i staten.

  • Du behovsafdækker og implementerer: Du identificerer systembehov, gennemfører gap/fit analyser og kravspecificerer hvis nødvendigt. Du formidler vores best practices og styringsstrategier til kunderne og klæder den statslige institution på til at tage systemerne i brug gennem workshops, møder, tæt dialog og træning.

  • Du håndterer interessenter: Ud over dit tætte samarbejde med de statslige institutioner bringer du også Økonomistyrelsens fagkontorer på banen i rette tid i processen og koordinerer med Statens It og Statens Administration.

  • Du forbedrer systemerne: Du spiller en central rolle, som den der omsætter de statslige institutioners behov og ønsker til ny funktionalitet og ændrer systemopsætning i dialog med dine kollegaer i Økonomistyrelsens fagteams.

  • Du navigerer mellem it og forretning: Med udgangspunkt i viden om systemernes funktionalitet og sammenhæng er du i stand til at drøfte behov for tilpasning af systemopsætning, så det matcher den statslige institutions behov.

  • Som person er du: Struktureret, metodestærk og vedholdende. Du skal kunne evne at drive den fornødne forandringsledelse i de institutioner, der modtager vores fælles systemløsninger og professionalisere deres anvendelse af systemerne. Sluttelig skal du kunne formidle kundernes oplevelse og hverdagens problemer til samarbejdspartnere i Økonomistyrelsen, ligesom du skal kunne formidle vores styringsstrategier til kunderne.

 

Du interesserer dig for udvikling af koncepter og metoder

I dit arbejde ser du hurtigt mønstre i opgaveløsningen og har let ved at konceptualisere denne viden. Du besidder et stærkt metodeapparat, og igennem dette evner du at formidle en metode og et koncept, som dine kollegaer og samarbejdspartnere har let ved at forstå og følge.

 

Om dig

Vi forventer, at du har en videregående uddannelse og kendskab til administrative it-systemer. Måske har du allerede arbejdet som konsulent. Du er god til at se mønstre og sammenhænge og finder det let af formidle denne viden.

Derudover skal du kunne arbejde selvstændigt, men vi sørger naturligvis for, at du får den fornødne sparring samt en grundig indføring i de fællesstatslige administrative systemer og vores implementeringskoncepter.

Du får en stor kontaktflade, indflydelse, viden og engagerede kollegaer

Dine arbejdsopgaver betyder, at du får en stor kontaktflade internt i Økonomistyrelsen og i alle de statslige og selvejende institutioner, du skal hjælpe. Du får ikke kun berøring med store dele af staten, du får også stor viden om, hvordan staten er opbygget samt om administrations- og styringsopgaver i staten. Du får samtidig indflydelse på institutioners systemopbygning og rig mulighed for at bidrage til at sikre en enkel og værdiskabende styring i staten.

Endeligt får du 11 engagerede kollegaer i implementeringsteamet. Sammen med to andre teams er vi en del af kontoret BIA (BI, Implementering og Arkitektur). Vi er en god blanding af generalister og specialister. Vi har det sjovt og har en humoristisk og uhøjtidelig tone. Vi har travlt, arbejder ofte under stramme deadlines og har rigtig mange bolde i luften på samme tid.

Det med småt

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Digitaliseringsstyrelsen, Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Har du spørgsmål til os?

Så er du velkommen til at kontakte teamleder for implementeringsteamet, Peter Gordon Clausen på tlf.: 40 90 60 86 eller mail: pgc@oes.dk.

Du kan også læse om Økonomistyrelsen på www.oes.dk.

Er stillingen lige dig?

Så vil vi rigtig gerne modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen Søg stillingen. Vi skal modtage din ansøgning senest den 9. maj 2021.

Vi forventer at holde samtaler i uge 20 og med opstart til august 2021.

Økonomistyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Økonomistyrelsen

Adresse 1
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Adresse 2
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-04-2021
Udløber
05-05-2021
Kviknummer
LJA-81968669
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Økonomistyrelsen

Adresse
Landgreven 4
1301
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-04-2021
Ansøgningsfrist
05-05-2021
Kviknummer
LJA-81968669
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed