Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medlemskonsulent hos Venstres Ungdom (deltid/student)

Venstres Ungdom

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2022

Venstres Ungdom søger en politisk medlemskonsulent med tiltrædelse senest i løbet af februar. Som konsulent bliver du en del af et ungt og dynamisk sekretariat. Dine opgaver bliver meget forskelligartede - fra servicering af Venstres Ungdoms medlemmer pr. telefon, mail mm., vedligeholdelse af vores medlemsdatabase til understøttelse af organisationens politiske arbejde.

 

Stillingen er berammet til 15-20 timer om ugen på vores sekretariat ved Nørreport Station. Der må påregnes weekend- og aftenarbejde i særlige perioder.

 

Om dig

 

Hos Venstres Ungdom lægger vi stor vægt på selvstændighed, ansvarsbevidsthed og gode samarbejdsevner. Jobbet forudsætter at du har politisk tæft, gode skriftlige evner, et godt overblik og kan holde mange bolde i luften, når tingene går stærkt og der er mange frivillige inde over.

 

Vi forventer, at du er klar til at tage del i den løbende proces med at optimere vores arbejdsgange på sekretariatet samt udvikle og professionalisere vores organisation. Derudover forestiller vi os, at du er i gang med en videregående uddannelse. Hvilken er ikke vigtigt for os.

 

Du vil i jobbet få en bred berøringsflade, og det er derfor afgørende, at du som person er udadvendt og nysgerrig. Venstres Ungdom har godt 2500 medlemmer, så du skal ligeledes være interesseret i at møde nye mennesker, og det skal falde dig naturligt at være imødekommende og yde god service.

 

Det er desuden en fordel, men intet krav, hvis du har kendskab til følgende:

 

  • Membercare

  • Excel

 

Det er vigtigt at understrege, at du som ansat på sekretariatet er politisk neutral ift. Venstres Ungdoms interne politiske drøftelser og beslutninger.

 

Vi tilbyder et attraktivt og spændende job i en organisation fuld af liv og engagerede unge mennesker. Du vil få rig mulighed for personligt at præge din hverdag på Venstres Ungdoms sekretariat.

 

Kontakt

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Frederik Bast på vu@vu.dk eller på +45 3126 6952. Du kan sende din ansøgning samt CV til vu@vu.dk skriv politisk medlemskonsulent i emnefeltet. Ansøgningsfrist: søndag den 30. januar 2022 - samtaler afholdes løbende.

 

Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Venstres Ungdom

Adresse 1
Christiansborg
Adresse 1
1240 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-01-2022
Udløber
30-01-2022
Kviknummer
LJA-83223064
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Venstres Ungdom

Adresse
Christiansborg
1240
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-01-2022
Ansøgningsfrist
30-01-2022
Kviknummer
LJA-83223064
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed