I Medicinrådets sekretariat søger vi en proceskoordinator, som skal støtte vores mange projektgrupper med en effektiv sagsbehandling i forbindelse med vurdering af nye lægemidler. Arbejdet vil foregå i tæt samarbejde med sundhedsvidenskabelige- og sundhedsøkonomiske konsulenter og med afdelingslederne.
Vi tilbyder
En meningsfuld og varierende stilling i en organisation, der spiller en markant rolle for de sundhedsmæssige og økonomiske prioriteringer i det danske sundhedsvæsen. Stillingen er nyoprettet, og du vil i høj grad have mulighed for at præge og udvikle din rolle. Du bliver en del af en rummelig og fleksibel organisation, hvor vi sætter en lyttende og motiverende omgangsform højt, og lægger vægt på samarbejde, åbenhed og dialog.
Du vil blive ansat i afdelingen for vurdering af lægemidler til kroniske og andre sygdomme, men dine arbejdsopgaver vil både være i denne afdeling og afdelingen for vurdering af lægemidler til sjældne sygdomme. Du vil således skulle støtte op om projektgrupper i begge afdelinger.
Dine opgaver
Som proceskoordinator er du med til at holde styr på og sikre flow i de to afdelingers opgaver, og varetage administrative opgaver for projektgrupperne. Vi er tilsammen 22 medarbejdere, som samarbejder med ca. 35 fagudvalg af kliniske eksperter om vurderinger af nye lægemidler.
Når de ansøgende virksomheder anmoder Medicinrådet om at vurdere deres nye lægemiddel, er det dig der koordinerer den indledende proces. Denne vil ofte variere fra sag til sag, men indebærer, at du varetager den indledende dialog og afklarer behovet for møder med virksomheden, vurderer omfanget af opgaven og afklarer tidsrammen for Medicinrådets vurdering. Du sørger også for at planlægge møder med de tilknyttede fagudvalg og sekretariatets øvrige fagligheder til selve vurderingsprocessen, hvor tid ofte er en begrænsende faktor. Du assisterer projektgrupperne med at koordinere fremsendelse af dokumenter internt i sekretariatet, til ansøgere, Amgros og Rådet, og understøtter vurderingsprocessen, så den forløber optimalt.
Desuden skal du aflaste og understøtte afdelingslederne med projektstyringsopgaver, og samarbejde med kolleger, der har tilsvarende opgaver i andre af sekretariatets afdelinger.
Din uddannelse, erfaringer og kvalifikationer
Vi søger en dygtig, ansvarsfuld og proaktiv kollega. Det er vigtigt, at du har et stort overblik, har gode samarbejdsevner, kan arbejde selvstændigt og er god til at skabe struktur. Du har et godt øje for den rigtige proces, og kan få enderne til at mødes. Samtidig falder det dig naturligt, at være serviceminded og have en opsøgende tilgang til dine opgaver.
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du har en solid administrativ baggrund og erfaring med at koordinere processer og projekter. Du kunne for eksempel have en uddannelse indenfor offentlig administration eller folkesundhedsvidenskab. Det er en fordel, hvis du har kendskab til gode processtyringsværktøjer og nogle års erfaring med processtyring/projektledelse evt. fra en lignende organisation. Indgående kendskab til det danske sundhedsvæsen vil også være en fordel. Det er vigtigt, at du trives i en understøttende funktion og har organisatorisk forståelse. Vi lægger desuden vægt på, at du:
-
er strategisk tænkende
-
er løsningsorienteret, kvalitetsbevidst og grundig
-
kommunikerer præcist og forståeligt på skrift og i tale
Om Medicinrådet
Medicinrådet er et uafhængigt råd, der er etableret af Danske Regioner i januar 2017 med henblik på at:
-
stille større krav til dokumentation for, at ny og eksisterende medicin er til gavn for patienterne
-
fremme hurtig og ensartet anvendelse af nye såvel som eksisterende lægemidler på tværs af sygehuse og regioner
-
skabe et stærkere grundlag for prisforhandlinger og udbud vedrørende medicin, så der opnås mest mulig sundhed for pengene.
Medicinrådets sekretariat er en spændende, tværfaglig og dynamisk arbejdsplads med 60 medarbejdere. Vi har en bred vifte af uddannelsesmæssige baggrunde inden for sundheds- og samfundsvidenskab, jura og biostatistik, og fælles for os alle er, at vi har en høj faglighed og værdsætter et godt og tillidsfuldt samarbejde.
Medicinrådet tilstræber at være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle, og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Du kan læse mere om Medicinrådet her.
Om ansættelsen
Stillingen er til besættelse den 1. februar 2023 eller hurtigst muligt derefter. Ansættelsen følger gældende overenskomst indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og relevant faglig organisation. Der vil desuden være mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt inkl. frokost.
Som medarbejder i Medicinrådet skal man kunne opfylde de til enhver tid gældende habilitetsregler, som kan ses her: http://www.medicinraadet.dk/om-os/habilitet.
Vil du vide mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Annemette Anker Nielsen tlf. 26701961 eller afdelingsleder Linda Aagaard Thomsen tlf. 52144200.
Er du interesseret?
Lyder ovenstående interessant, så send din ansøgning med eksamenspapirer og CV hurtigst muligt og senest den 11. december 2022. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 50.
Frist:
11-12-2022
Kontaktperson:
Afdelingsleder Annemette Anker Nielsen, tlf. 26701961
Kontaktperson:
Afdelingsleder Linda Aagaard Thomsen, tlf. 52144200
Ansættelse:
Fastansættelse
Lokation:
Dampfærgevej 21-23, 3., 2100, København Ø, Denmark