Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejdere til sikring af arbejdsvilkår hos leverandører i staten

Vejdirektoratet

København, Storkøbenhavn

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
15-07-2020

Vil du være med til at bekæmpe social dumping i hele Danmark? Ønsker du en hverdag, hvor du både færdes på kontor og på byggepladser, og hvor du er med til at sikre ordentlige løn- og arbejdsmarkedsforhold for alle medarbejdere, der udfører arbejde for statens leverandører? Så søger vi 3-4 medarbejdere, der skal løfte denne nye og vigtige opgave.

 

Det er vigtigt at sikre fair arbejdsvilkår og lige konkurrencevilkår blandt alle, der byder på opgaver for staten. Derfor stiller vi krav til løn- og arbejdsvilkår i alle kontrakter med private leverandører.

 

Du bliver en del af en ny statslig enhed, der får ansvaret for kontrol af arbejdsklausuler indenfor bygge- og anlægsområdet, facility management-området under Transport- og Boligministeriet, samt Økonomistyrelsens rammeaftaler i statens indkøbsprogram.

 

Dine opgaver

Den nye enhed skal samlet set varetage disse opgaver, hvor du som en del af et team på 3-4 kolleger kommer til at løse enkelte eller flere af opgaverne afhængigt af dine kompetencer:

  • Opstille metoder til indsamling af oplysninger om løn- og arbejdsforhold fra både statslige myndigheder, leverandører og eventuelle andre kilder, herunder prioritering af indsats i forhold til risiko og effekt

  • Udvikle processer for kontroller, herunder stikprøvekontroller, for overholdelse af kravene til løn- og arbejdsforhold hos statens leverandører

  • Gennemføre kontroller, f.eks. i form af besøg på byggepladser, samt efterfølgende beregne om lønnen svarer til niveauet i den relevante referenceoverenskomst

  • Bistå kolleger, øvrige statslige styrelser og leverandører med rådgivning om indsatsen, herunder udarbejde og vedligeholde skriftligt materiale og vejledninger

  • Udvikle og vedligeholde overblik over statens væsentlige kontraktportefølje, og planlægge og koordinere de enkelte indsatser, herunder registrere og afrapportere indsatsen

  • Arbejde datadrevet, herunder strukturering af data og udarbejdelse af kvantitative analyser, der giver indsigt til at forbedre indsatsen

Din profil

Du har en relevant uddannelsesmæssig eller praktisk baggrund, der kan understøtte din opgaveløsning. Du kan f.eks. have en samfundsvidenskabelig eller juridisk uddannelse på kandidatniveau, en regnskabsuddannelse eller en håndværksmæssig uddannelse i kombination med erfaring eller efteruddannelse relateret til arbejdsmarkedsforhold.

 

Du har et solidt kendskab til og erfaring med arbejdsmarkedsforhold og overenskomster, og du er i stand til at sætte denne viden i spil i forhold til din opgaveløsning. Du har en solid metodisk tilgang og er analytisk stærk.

 

Du har flair for at agere i en politisk kontekst, kan skabe gode samarbejdsrelationer på tværs af organisationer og er i stand til at kommunikere med forskellige fagligheder.

 

Du kan færdes på både byggepladser og kontorer, forstår at skabe en tillidsfuld dialog og så er du en god kollega med gå-på-mod og humør.

 

Om os

Vejdirektoratet er en af landets største bygherrer og indkøbere på infrastrukturområdet, og vi har blandt andet ansvaret for indkøb og gennemførelse af en række væsentlige bygge- og anlægsprojekter.

 

Du bliver en del af det nyoprettede team Kontrolenhed for Arbejdsklausuler med 3-4 kolleger og en teamleder, som sammen skal skabe arbejdsgange i et arbejdsmiljø, hvor vi samarbejder med fokus på formålet og de bedste fælles løsninger.

 

Den nye enhed kommer organisatorisk til at være en del af området for Indkøb, der udover dig og dine kommende kolleger, består af tre ledere og 20 medarbejdere, som beskæftiger sig med udbud, entrepriseret, markedsanalyser og videnskoordinering.                                 

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

 

Vejdirektoratet er en styrelse under Transport- og Boligministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet i enten København (Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V) eller i Skanderborg (Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg).

 

Du skal være indstillet på tjenesterejser til Vejdirektoratets andre lokationer og kontrol af løn- og arbejdsforhold i forbindelse med leverancer på offentlige opgaver og projekter. Vi anvender tjenestebiler, og det vil være en fordel, hvis du har kørekort (kategori B).

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. oktober eller 1. november 2020.

 

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Helle Lange på 7244 3231 eller hlla@vd.dk eller specialkonsulent Vibeke Schiøler Sørensen på 7244 3187 eller vs@vd.dk.

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest onsdag den 12. august 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.

 

Søg stillingen ved at trykke på linket Ansøg via link eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Vejdirektoratet

Adresse 1
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-07-2020
Udløber
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80665772
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-07-2020
Ansøgningsfrist
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80665772
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed