Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejdere til området for grøn og ansvarlig erhvervsudvikling

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-11-2021

Vil du være med til at styrke erhvervslivets vilkår for at skabe vækst og arbejdspladser samt bidrage til den grønne omstilling? Vi søger lige nu nye kollegaer i området for grøn og ansvarlig erhvervsudvikling i Erhvervsstyrelsen, hvor vi arbejder med iværksætteri og nye forretningsmodeller med fokus på danske styrkepositioner, grøn omstilling i erhvervslivet samt virksomheders arbejde med samfundsansvar.

 

Et område højt på den politiske dagsorden

Området for grøn og ansvarlig erhvervsudvikling består af ca. 25 medarbejdere, der bl.a. bidrager til, at Danmark får flere konkurrencedygtige virksomheder og et grønt og bæredygtigt erhvervsliv. Vi arbejder for at skabe gode rammevilkår for danske virksomheder og en stærk og innovativ iværksætterkultur. Vi har fokus på, hvordan ny teknologi og forretningsmodeller, data og digitale løsninger kan understøtte erhvervsudvikling, samt en grøn og ansvarlig omstilling i dansk erhvervsliv.

 

Vi understøtter danske styrkepositioner med fokus på at styrke vilkårene for iværksættere. Vi bidrager til udvikling og eksekvering af erhvervspolitiske strategier og ny policy, varetager ministerbetjening og sekretariatsbetjener råd, paneler mv. Vores arbejde indebærer et bredt samarbejde med øvrige områder i Erhvervsstyrelsen, Erhvervsministeriet og eksterne interessenter. 

 

Opgaver i området for grøn og ansvarlig erhvervsudvikling

Som medarbejder i grøn og ansvarlig erhvervsudvikling kan dine opgaver bl.a. bestå i at:

 • Udvikle viden og indsatser samt udmønte tilskudspuljer, der understøtter danske styrkepositioner, iværksætteri og gode rammevilkår for virksomheder, herunder bedre offentligt-privat samspil.

 • Udvikle oplæg, mødeplanlægning og interessenthåndtering ifm. sekretariatsbetjening af partnerskaber og paneler indenfor bl.a. iværksætteri, vækstvilkår og samfundsansvar.

 • Udvikle og gennemføre erhvervspolitiske initiativer, strategier og værktøjer, der kan motivere og understøtte iværksættere og virksomheder i at arbejde med grøn omstilling, cirkulær økonomi, bæredygtighed og samfundsansvar herunder gennem brug af data, digitalisering og nye forretningsmodeller.

 • Arbejde med virksomheders datadeling, udvikling af digital infrastruktur og værktøjer, der kan hjælpe virksomheder med at dokumentere bæredygtighed og omstilling til grøn og cirkulær økonomi.

 • Sekretariatsbetjening af råd, ministerbetjening, besvarelse af folketingsspørgsmål, lovfortolkning m.m.

 

Dine konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af dine interesser og kompetencer, og der vil være gode muligheder for at rokere mellem emneområder og opgavetyper.

 

Om dig

Du har en samfundsvidenskabelig uddannelse, der sætter dig i stand til at arbejde med vækstvilkår, iværksætteri, grøn omstilling og samfundsansvar.

 

Du skal have interesse for og gerne fagligt kendskab til og erfaring med erhvervspolitik. Viden om iværksætteri, klima- og miljøpolitik, samt digitalisering og brug af data vil være en fordel.

 

Derudover forventer vi, at du:

 • er god til skriftlig og mundtlig formidling 

 • er engageret, resultatorienteret og effektiv i din arbejdstilrettelæggelse

 • er innovativ, fremsynet og initiativrig i din opgaveløsning 

 • kan arbejde selvstændigt, men samtidig er samarbejdsorienteret

 • hurtigt kan sætte dig ind i nye faglige områder og overskue komplekse sagsområder 

 • er indstillet på at løfte forskellige opgaver og formår at prioritere din tid, når der er travlt

 

Du har måske erfaring fra en politisk organisation eller konsulentvirksomhed, og du trives med at samarbejde med både kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1000 medarbejdere, som arbejder på femforskellige lokationer i landet København, Silkeborg og Nykøbing Falster. Disse stillinger er placeret på Langelinie i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Om ansættelsen 

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om faste fuldtidsstillinger. Ansættelse vil som udgangspunkt være som fuldmægtig, men for den rette kandidat kan indplacering som specialkonsulent være en mulighed.

 

Hvis du vil vide mere om stillingerne, kan du kontakte kontorchef for Grøn og ansvarlig erhvervsudvikling, Camilla Hjermind, på telefon 35 29 16 65.

 

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på 91 33 71 39.

 

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følger instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest søndag den 5. december.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 49 og 50. Der vil blive anvendt test som en del af rekrutteringsprocessen.

 

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 05-12-2021

Arbejdssted: København

 

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Diana O. Jørgensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 71 39

 

Camilla Hjermind

Kontorchef

35 29 16 65

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2021
Udløber
05-12-2021
Kviknummer
LJA-82976654
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-11-2021
Ansøgningsfrist
05-12-2021
Kviknummer
LJA-82976654
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed