Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejdere til Erhvervsstyrelsens arbejde med digital vækst og cybersikkerhed

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-11-2021

Har du lyst til at indgå i et fagligt stærkt område, der arbejder i krydsfeltet mellem politik, analyse og kommunikation og som brænder for at hjælpe danske virksomheder til øget digitalisering? Så er du måske en af vores nye kollegaer i Erhvervsstyrelsens område for Digital Ansvarlig Vækst.

 

Vi søger ekstra kræfter til kontoret for Digital Ansvarlig Vækst, hvor vi ar-bejder på at styrke digitaliseringen i dansk erhvervsliv. Det gør vi gennem indsatser, der fx støtter digitale omstillingsprojekter i små og mellemstore virksomheder (SMVer), ved udvikling af vejledninger om fx e-handel og digital sikkerhed, samt gennem samarbejde med erhvervslivet om fx ansvarlig datahåndtering og datadeling blandt virksomheder.

 

Vi har ledige stillinger i følgende to teams:

 

Team Digital vækstpolitik

SMVer er markant mindre digitale og investerer mindre i IT pr. medarbej-der end de større virksomheder. Det skyldes bl.a., at virksomheder ofte mangler viden om digitale muligheder og businesscases, samt kompetencer til at tilrettelægge og drive digitale omstillingsprojekter. 

 

I team Digital Vækstpolitik driver vi programmet SMV:Digital, hvor vi bl.a. udarbejder inspiration, vejledning og værktøjer om digital omstilling, au-tomatisering og e-handel samt giver tilskud til privat rådgivning, investeringer og opkvalificering. SMV:Digital har de seneste 2,5 år medfinansieret cirka 2000 digitale projekter i SMVer. Viden får vi gennem kvalitative og kvantitative analyser og brugerinddragelse samt dialog med eksperter mv., bl.a. i regi af regeringens SMV:Board, som vi betjener.

 

Team digital sikkerhed

Høj digital sikkerhed bliver fortsat mere forretningskritisk i takt med, at virksomhederne bliver mere digitale, og de digitale angreb bliver flere og mere avancerede. Mange danske virksomheder har imidlertid et utilstrækkeligt digitalt sikkerhedsniveau og er derfor sårbare over for cyberangreb. Det kan få store konsekvenser for den enkelte virksomhed og samfundet som helhed.

 

I teamet for digital sikkerhed udarbejder vi vejledninger, værktøjer og awareness-aktiviteter særligt målrettet danske små og mellemstore virksomheder (SMVer). Vi driver f.eks. portalen Sikkerdigital.dk i samarbejde med Digitaliseringsstyrelsen og sekretariatsbetjener Virksomhedsforum for Digital Sikkerhed. Derudover forsøger vi hele tiden at blive klogere på, hvordan medarbejdere, ledere og bestyrelser arbejder med digital sikkerhed og bruger denne viden til at styrke vores indsatser og til at påvirke virksomhedernes adfærd i en mere sikker retning. I vores arbejde samarbejder vi tæt med andre ministerier, brancheorganisationer, virksomheder og andre relevante aktører på området.

 

Om stillingerne

Du bliver en del af et tværfagligt team, hvor vi i fællesskab eksekverer og koordinerer en lang række indsatser, og samtidig er vi i gang med at analysere og lægge rammerne for nye indsatser i de kommende år.

 

Afhængig af profil og interesser kan du få opgaver omhandlende:

 • Kvalitative og kvantitative analyser, herunder dataanalyse, bruger-tests, og interviews, fx et årligt spørgeskema til danske virksomhe-der omkring digitalisering 

 • Udvikling af vejledninger og værktøjer til Virksomhedsguiden.dk og Sikkerdigital.dk

 • Udadvendte awarenessaktiviteter, fx oplæg og virksomhedsopsøgende aktiviteter

 • Sekretariatsbetjening af regeringens SMV:Board og Virksomheds-forum for Digital Sikkerhed

 • Indsats for at gøre digital sikkerhed til en konkurrencefordel for dansk erhvervsliv

 • Videreudvikling og skalering af programmet SMV:Digital

 • Ministerbetjening og policyarbejde

 • Videreudvikling og drift af Startup Denmark-ordningen, hvorigen-nem udenlandske iværksættere kan søge om at etablere deres virksomhed i Danmark

 

Regeringen er på vej med en ny national strategi for cyber- og informationssikkerhed og en ny digitaliseringsstrategi. Du vil derfor fra start have mulighed for være med til at forme udførelsen og igangsættelserne af nye initiativer.

 

Digital Ansvarlig Vækst består af cirka 35 ACere med forskellig samfundsvidenskabelig baggrund (statskundskab, IBP, økonomi, jura, antropo-logi mv.). Du får engagerede kolleger, som lægger vægt på vidensdeling, samarbejde og på at levere resultater med høj kvalitet. Vi har et åbent, positivt og godt socialt miljø med en uformel omgangstone.

 

Om dig

Vi lægger vægt på, at du: 

 • har en samfundsvidenskabelig eller anden relevant uddannelse, der sætter dig i stand til at se digitalisering og digital sikkerhed i en større samfundsmæssig sammenhæng

 • arbejder analytisk og gerne med erfaring med interviews, spørgeskemaer eller statistisk metode (vi arbejder i Excel, Stata, R og Tab-leau)

 • er i stand til at tænke i nye metoder til udbredelse af eksisterende indsatser, ikke er bange for at eksperimentere og formår at tænke nyt

 • har indsigt i eller interesse for at arbejde med nudging og adfærdsdesign

 • er velskrivende og en dygtig formidler

 • formår at eksekvere og omsætte idéer til resultater

 • er udadvendt og formår at samarbejde med både kollegaer og samarbejdspartnere i det offentlige og private

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med erhvervspolitik og/eller digitalisering, gerne fra et ministerium eller styrelse, men det er ikke et krav. Du kan også være nyuddannet bachelor eller kandidat.

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1000 medarbejdere, som arbejder på flere forskellige lokationer i landet: København, Nykøbing Falster og Silkeborg. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknolo-gier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhe-derne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Om ansættelsen

Der er tale om en eller flere stillinger med ansættelse snarest muligt. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Indplaceringen vil som udgangspunkt være som fuldmægtig.

 

Interesseret?

Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på Søg stilling og følg instrukserne eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/job. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest lørdag den 4. december 2021.

 

Du bedes ansøgning angive, hvilken stilling, du søger. Hvis du vil søge begge, bedes du også angive det.

 

Hvis du vil vide mere om stillingerne kan du kontakte chef for Digital Vækstpolitik, Tobias Panduro på 35 29 12 29, teamleder for Digital Sikkerhed, Ida Schaar på 35 29 14 69 eller kontorchef Lars Bønløkke Lê på 22 67 11 31.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 49 og 50. Vi anvender test i rekrutteringsprocessen.

 

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 04-12-2021

Arbejdssted: København

  

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Diana O. Jørgensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 71 39

 

Lars Bønløkke Lé

Chef for Digital Vækst og IT-sikkerhed

35 29 11 77

 

Tobias Panduro

Chef

35 29 12 29

 

Ida Schaar

35 29 14 69

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2021
Udløber
04-12-2021
Kviknummer
LJA-82976631
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-11-2021
Ansøgningsfrist
04-12-2021
Kviknummer
LJA-82976631
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed