Gem annonce

Medarbejder til økonomstyring bliv en del af vores budgetteam #grønomstilling #sikkerforsyning

Energistyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-03-2020

Vil du sætte dit aftryk i en organisation med 500 engagerede medarbejdere, en økonomi på over 8 mia. kr. og en global rolle i den grønne omstilling? Brænder du for at skabe god og effektiv styring af en politisk ledet organisation? Vi søger en ny kollega til vores budgetteam, der i dag tæller 5 engagerede medarbejdere og en teamleder.

 

Om jobbet

Som medarbejder i vores budgetteam er du med til at understøtte en sikker drift og sammenhæng mellem mål, opgaver og ressourcer. Du får et hold af kolleger, som hver dag arbejder på tværs og leverer et vigtigt fundament i Energistyrelsens arbejde. Du bliver en del af økonomikontoret på 19 medarbejdere, som ud over budgetarbejde også har ansvar for regnskab og compliance.

 

Dine opgaver bliver blandt andet, at:

  • Varetage økonomiopfølgning af styrelsens faglige centre, herunder løbende sparring og budgetrådgivning til fagchefer og direktion.

  • Analysere komplekse styringsmæssige og økonomiske problemstillinger, udvikle løsningsforslag og implementere dem.

  • Udvikle og koordinere større interne og eksterne leverancer på økonomiområdet, eksempelvis årsrapport, ledelsesinformation og budgetopfølgninger.

  • Varetage projektledelsen af større økonomistyringsopgaver samt eventuelle fremtidige organisatoriske forandringer.

 

Du bliver fast økonomipartner for en eller flere af styrelsens fagenheder, så vi forventer også, at du har lyst til at sætte dig ind i dine enheders fagområde.

 

Styrelsens driftsbudget er i 2020 på ca. 570 mio. kr. og hertil kommer omfattende tilskudsordninger på omkring 8 mia. kr.

 

Om dig

Du har en relevant videregående uddannelse (fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.merc., cand.merc.aud., cand.polit., cand.oecon.). Du er enten nyuddannet eller har nogle års relevant erhvervserfaring. Det er en fordel, at du har erfaring med statslige styringsopgaver og en grundlæggende indsigt i budget- og regnskabsopgaver, men det vigtigste er, at du interesserer dig for at skabe god og effektiv styring af en politisk ledet organisation som Energistyrelsen. Og at du kan byde ind med relevante færdigheder og erfaring.

 

Som person er du god til sikre kvalitet og fremdrift i arbejdet, og du besidder gode samarbejdsevner og er løsningsorienteret i din arbejdstilgang.

 

Om os

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

 

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. Vi er 500 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

 

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den gældende overenskomst for akademikere i staten. Den konkrete indplacering er afhængig af erfaring og kompetencer.

 

Ansættelsesområdet er Klima- Energi, Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

 

Ansættelsesdatoen er 1. juni 2020 eller så hurtigt som muligt.

 

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til chef for Økonomi, Mads Nørgaard, på tlf. 33 92 78 23 eller mail msnd@ens.dk.

 

Energistyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Ansøgning 

Du søger via www.ens.dk/job. Benyt funktionen "Søg stillingen" på stillingsopslaget. Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest den 13. april 2020.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 16 og 17.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Energistyrelsen

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79944375
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Miljø og energi
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Energistyrelsen

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Tlf: 33 92 67 00
Praktisk information
Indrykket
25-03-2020
Ansøgningsfrist
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79944375
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Miljø og energi
Beliggenhed
Gem annonce