Region Syddanmark, Regionshuset

Region Syddanmark, Regionshuset,

Midtjylland
03-08-2017

Medarbejder til informationssikkerhed

Kontakt

Region Syddanmark, Regionshuset

Damhaven 12
7100
Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-08-2017
Udløber:
27-08-2017
Kviknummer:
LJA-48218489
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web,
Jura
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at sætte standarden for informationssikkerhed i Region Syddanmark og brænder du for persondataret, IT-compliance og databeskyttelse? Afdelingen for Informationssikkerhed i Regional IT, søger en medarbejder med solidt kendskab til informationssikkerhed og en god forretningsforståelse.

 

I Region Syddanmark tager vi IT-sikkerhed alvorligt, da borgerne skal være trygge ved, at vi behandler deres fortrolige data. Informationssikkerhed har længe været på agendaen i Region Syddanmark og informationssikkerhed er derfor et væsentligt element i hverdagen for de ansatte i regionen, men kravene til at sikre regionens data stiger i takt med, at flere og flere arbejdsgange understøttes digitalt. Vi søger derfor en kollega, der har interesse for - og erfaring med - informationssikkerhed, og som kan bidrage til den fortsatte udvikling på området. 

 

Dine opgaver 
Afdelingen for informationssikkerhed varetager en bred vifte af opgaver inden for informationssikkerhed og alt afhængig af din tidligere erfaring og din interesse vil du få ansvaret for nogle af nedenstående opgaver: 

 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af sikkerhedsregler og retningslinjer for informationssikkerhed

 • Awareness-initiativer og kampagner i forhold til informationssikkerhed

 • Opfølgning på IT-beredskab

 • Kontrol og tilsyn med regionens og databehandleres systemer

 • Operationalisering af de lovgivningsmæssige- og informationssikkerhedsmæssige krav til praktiske og effektive løsninger

 • Vedligeholdelse af ISMS system

 • Rådgivning af kolleger fra IT og regionens driftsenheder

 • Rådgivning i forhold til persondataretlige opgaver

 • Udformning af databehandleraftaler med eksterne leverandører og samarbejdspartnere

 • Indsigtsanmodninger

 • Opgaver relateret til indførelse af EUs kommende persondataforordning     

 

Din profil
Det forventes, at du har: 

 • Erfaring med flere af ovenstående opgaver inden for informationssikkerhed og databeskyttelse

 • Relevant uddannelsesmæssig baggrund, gerne med en baggrund som cand.jur., cand.merc.jur. eller ingeniør. Du kan også have en IT- eller revisionsmæssig baggrund. Erfaring vægtes dog højere end den uddannelsesmæssige baggrund

 • Viden om informationssikkerhed og koblingen til IT-systemer

 • Du har interesse for informationssikkerhed og databeskyttelse

 • Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til relevant lovgivning inden for sundhedsloven, persondataforordningen, persondataloven, sikkerhedsbekendtgørelsen, offentlighedsloven samt forvaltningsloven 

 

Som person arbejder du analytisk og har en struktureret tilgang til løsning af opgaver. Du er resultat- og løsningsorienteret og du slipper ikke opgaven, før du er i mål. Du har faglig gennemslagskraft, er god til at skabe relationer, samarbejde og rådgive på forskellige niveauer og på tværs af organisationen. Du har desuden gode kommunikationsevner og er i stand til at videreformidle et svært budskab på en letforståelig måde til forskellige faggrupper og interessenter. Du skal derudover have en evne til at løse opgaver med en udpræget grad af selvledelse. 

 

Om os 
Du bliver en del af Afdelingen for informationssikkerhed, der består af 5 højtkvalificerede medarbejdere. Vores omgangstone er uformel og humoristisk, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidigt med, at vi har et højt fagligt niveau. 

 

Vi arbejder på tværs af sygehuse og enheder i hele regionen. De overordnede opgaver er at udarbejde og vedligeholde retningslinjer m.v. relateret til informationssikkerhed samt rådgive om den underliggende lovgivning og andre sikkerhedsaspekter. Derudover kontrollerer og vurderer afdelingen, at det aktuelle sikkerhedsniveau lever op til fastlagte standarder. 

 

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig? 
Region Syddanmark er med sine mere end 25.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling. 

 

Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, tæller i alt ca. 190 medarbejdere. Dertil kommer yderligere trehundrede IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene. 

 

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug for at forbedre hverdagen for regionens medarbejdere til gavn for borgerne. Du tilbydes desuden et bredt arbejdsfelt inden for de nævnte områder og et job med en bred intern kontaktflade, hvor du blandt andet vil du skulle samarbejde med kollegaer fra operationel sikkerhed og regionens sygehuse. 

 

Vi bestræber os altid på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere. Vi lægger også vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver. 

 

Din ansøgning 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgningsfristen er den 27. august 2017. 1 samtale afholdes torsdag den 31. august 2017 og evt. 2. samtale afholdes onsdag den 6. september 2017. Vi vil evt. anvende tests i rekrutteringsforløbet. 

 

Yderligere information 
Hvis du har du spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Afdelingschef Brian Nyborg Halager på telefon 7663 1000 eller Afdelingschef Flemming Brink på telefon 2920 1756. 

 

Stillingen ønskes besat hurtigst mulig forventeligt 1. november 2017. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med forhandlingsberettiget organisation. 

 

 


Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Centerleder til ældreområdet

Tårnby kommune
Frist: 
22-06-2018

AC-fuldmægtig/ specialkonsulent

Region Midtjylland
Frist: 
24-06-2018

Udviklingsorienteret medarbejder med flair for moms- og afgiftsområderne samt regnskab.

Region Hovedstaden - Center for Økonomi
Frist: 
05-08-2018

Vicedirektør

Socialstyrelsen
Frist: 
14-08-2018
Lignende job
TRIAX A/S
Nordjylland
Frist:
29-06-2018
Fresenius Kabi
København, Storkøbenhavn
Frist:
29-06-2018