Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til finansielt tilsyn i Rigspolitiet

Rigspolitiet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-11-2023

København

Vil du være med til at sikre et velfungerende kontrol- og tilsynsmiljø på økonomiområdet i Rigspolitiet og politikredsene? Kan du sætte klare rammer og agere aktiv sparringspartner med mange forskellige interessenter i en stor og kompleks organisation? Så er du måske vores nye kollega.

 

Hvad kan du forvente af stillingen hos os?

Vi søger en medarbejder til Rigspolitiets Center for Økonomistyring og Analyse, som har ansvaret for understøttelsen af økonomistyring på tværs af politikredsenes økonomi og de fleste af Rigspolitiets områder samt Grønlands Politi og Færøernes Politi. Det er vores mål at skabe en gennemsigtig og sammenhængende styring samt sikre løbende ledelsesinformation og strategisk sparring ift. interne prioriteringer og håndtering af bevillingssager m.m.

 

Du kan forvente, at dine opgaver er centrale i forhold til centrets milepæle og Rigspolitiets udvikling. Derudover er det vigtigt for os, at du får indflydelse på og mulighed for at præge din opgaveportefølje på baggrund af interesser og kompetencer. Samtidig sørger vi for, at du bliver grundigt oplært, får løbende sparring på opgaver og får mulighed for at tage relevante kurser, som kan understøtte din udvikling.

 

I stillingen vil du bl.a. skulle varetage følgende opgaver:

 • Sikre et stærkt tilsyns- og kontrolmiljø hvor du aktivt bidrager til gennemførelsen af tilsyn og aktiviteter.

 • Gennemføre løbende risikovurderinger og foretage analyser af relevante problemstillinger på økonomiområdet.

 • Agere aktiv sparringspartner ud mod politikredsene og internt i Rigspolitiet.

 • Udvikle og kvalitetssikre retningslinjer, vejledninger mv.

 • Understøtte politiets ledelse og Rigspolitiets direktion med gennemarbejdede beslutningsgrundlag vedrørende kontrol- og tilsynsmiljø på økonomiområdet.

 • Bistå med udarbejdelsen af budgetter, prognose, ledelsesinformation og løbende opfølgninger.

 

Derudover kan vi tilbyde en stor og dynamisk arbejdsplads med fagligt engagerede kolleger, hvor tonen er uformel og humoristisk. Du vil med stillingen få mulighed for at videreudvikle dine kompetencer inden for økonomistyring og controlling både generelt og særligt inden for en kompleks og spændende organisation.

 

Der er desuden gode udviklingsmuligheder internt i Koncernøkonomi eller i andre dele af politiet.

 

Vores forventninger til dig

Vi lægger vægt på, at du kan drive processer frem, er analytisk velfunderet og har sans for detaljen. Vi forventer, at du:

 • har en relevant videregående uddannelse. Det kan være f.eks. cand.oecon., cand.polit., cand.scient.pol., cand.merc. eller lignende.

 • er nyuddannet eller har erfaring fra en lignende stilling i en anden offentlig organisation.

 • arbejder struktureret, selvstændigt og tager ansvar for opgaveløsningen.

 • kan sætte dig ind i nye systemer og skabe et solidt analyse- og beslutningsgrundlag.

 • kan skabe relationer og netværk til interne og eksterne kolleger og lægger vægt på kvalitet og rettidighed i leverancer.

 • kan formidle dig klart og præcist både på skrift og i tale og kan samarbejde om faglige problemstillinger med forskellige faggrupper.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret på baggrund af kvalifikationer.

 

Ansættelsesområdet er Rigspolitiet, og dit arbejdssted vil være Polititorvet 14, 1780 København V.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Thorbjørn Todsen på telefon 24 34 14 67 eller TTO008@politi.dk. Du finder mere information om politiet på www.politi.dk og politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

 

Ansøgning

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold

 

Vi indkalder løbende til samtaler og forventer at have afholdt 1. og 2. samtaler i uge 50.

 

Ansøgningsfrist: 10. december 2023

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigspolitiet

Adresse 1
Polititorvet 14
1780 København V
Danmark
Adresse 2
Polititorvet 14
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-11-2023
Udløber
10-12-2023
Kviknummer
LJA-85120757
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Adresse
Polititorvet 14
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-11-2023
Ansøgningsfrist
10-12-2023
Kviknummer
LJA-85120757
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed