Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til at understøtte virksomheder i deres bæredygtige omstilling via digital innovation

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-03-2023

Brænder du for at arbejde i krydsfeltet mellem bæredygtighed og digital innovation? Så er du landet det rette sted. I dette job vil du være med til løse morgendagens udfordringer gennem konkrete digitale løsninger, der understøtter den bæredygtige omstilling for fx klima- og miljø.

 

I området for Digital Innovation arbejder vi bredt med digitale initiativer, der skal gøre det let at drive ansvarlig virksomhed og understøtte udviklingen af innovative løsninger, som fremmer den bæredygtige omstilling af erhvervslivet. Vi har en høj grad af tværfaglighed internt i Erhvervsstyrelsen og samarbejder med andre ministerier og med erhvervslivet om opgaverne.

 

Om opgaverne

Du kommer til at arbejde med et område, hvor der endnu ikke er fundet løsninger på fremtidens udfordringer. Der er derfor behov for, at du kan se nye sammenhænge mellem elementer som digitalisering, bæredygtighed, lovgivning og forretningsudvikling. Rammen for dine opgaver vil være kommende regulering såsom CSRD, Det Udvidede Producentansvar for Emballage, Det Digitale Produktpas og grønne indkøb. Inden for denne ramme vil du få mulighed for at sætte dit eget præg på dine arbejdsopgaver, men din hovedopgave vil være med udgangspunkt i virksomhedernes behov at se muligheder i innovative digitale løsninger, der kan understøtte virksomheder i deres bæredygtige omstilling. Du vil bl.a. deltage i initiativer for at forbedre virksomheders datagrundlag til gavn for arbejdet med klima- og miljøaftryk og cirkulær økonomi. Desuden vil du bidrage til analyser af, hvordan vi kan fremme den bæredygtige omstilling vha. digitale løsninger og nye forretningsmodeller fx til effektiv udveksling af bæredygtighedsdata mellem virksomheder og myndigheder mv. og til øget automatisering i virksomhedernes kerneforretning.

 

Dine opgaver vil bl.a. være at:

  • skabe sammenhæng mellem digitalisering og bæredygtig omstilling ud fra et virksomhedsperspektiv

  • udvikle digitale initiativer, der understøtter virksomheder og offentlige myndigheder i arbejdet med bæredygtighedsdata til fx klima- og miljøaftryk og cirkulær økonomi

  • udføre og styre analysearbejde om bæredygtighedsdata og digitalisering

  • mulighed for at deltage i internationalt arbejde ang. standardiseringsarbejde

  • varetage interessentinddragelse af myndigheder, virksomheder, brancheorganisationer mv.

  • bidrage til policyudvikling, indspil til regeringsstrategier mv.

 

Om dig

Du har en tværfaglig videregående uddannelse med fokus på bl.a. digitalisering og/eller bæredygtighed og har viden om, hvad der rører sig i virksomheder i forhold til bæredygtig omstilling. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en virksomhed, miljøorganisation, erhvervshusene, NGO eller styrelse, men det er ikke et krav. Du kan også være nyuddannet.

 

Herudover lægger vi vægt på følgende:

  • du har erfaring inden for bæredygtighed og kan samtænke det med digital innovation

  • du har forstand på forretningsudvikling fra et virksomhedsperspektiv

  • du er god til at samarbejde med en bred vifte af fagligheder og kan tænke tværfagligt

  • du fører projekter i mål og ser løsninger i komplekse problemstillinger.

 

Som person er du initiativrig og engageret i dit arbejde. Du er inspireret af at løse komplekse opgaver og at samarbejde på tværs af fagligheder og interessenter, hvor alle bidrager med forskellig viden, kompetencer og nysgerrighed. Du bidrager til et godt arbejdsmiljø, hvor humor også indgår som en hjørnesten.

 

Du vil indgå i et projekt med dygtige kollegaer, som du kan sparre med, men du skal også selv kunne tage styring og bidrage med din viden og løsninger. Det er en fordel, hvis du har kendskab til, hvordan virksomheder arbejder med grøn omstilling eller har lysten til at sætte dig ind i området.

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1200 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet - Langelinie, Midtermolen og Dampfærgevej i København, Slotsgade i Nykøbing Falster og Ferskvandscenteret i Silkeborg. Denne stilling er placeret på Langelinie.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker som fuldmægtig efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder David Meyrowitsch tlf. 35 29 14 99 eller kontorchef, Jakob Solmunde tlf. 35291176. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. 91 33 70 38.

 

Interesseret?

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest mandag den 10. april 2023.

 

Første samtalerunde forventes afholdt i uge 16.

 

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vision:

Vi skaber de bedste rammer for ansvarlige virksomheder

 

Mission:

I partnerskab med andre gør vi det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed og skabe udvikling i hele Danmark

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 10-04-2023

Arbejdssted: København Ø

 

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Cathrine Lund-Jensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 70 38

 

David Meyrowitsch

Projektleder

35 29 14 99

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-03-2023
Udløber
10-04-2023
Kviknummer
LJA-84622328
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-03-2023
Ansøgningsfrist
10-04-2023
Kviknummer
LJA-84622328
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed