Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen søger en analytisk stærk analysechef, der skal stå i spidsen for styrelsens analyser og økonomiske beregninger

Medarbejder og Kompetencestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-12-2021

Brænder du for at skabe de bedste rammer for attraktive og bæredygtige statslige arbejdspladser, som er rustet til morgendagens udfordringer? Vil du stå i spidsen for at gennemføre økonomiske beregninger, dybdegående analyser og projektbaseret arbejde i en politisk organisation? Til vores analysekontor søger vi en kontorchef, som kan holde overblikket i komplekse processer og har det analysefaglige håndværk inde under huden.

Om stillingen

Kontoret for Analyse fungerer som analysekraftkontor i forbindelse med forberedelsen, indgåelsen og opfølgningen på de statslige overenskomster, og understøtter bredt set styrelsens fagområder med analysekraft og projektledelse.

Som kontorchef for Analyse bliver du ansvarlig for at drive en række analyseprojekter på tværs af styrelsens forskellige faglige områder og sikre et højt fagligt niveau på kontorets område. Du skal være en dygtig leder eller et ledelsestalent, så du sammen med kontorets 10-12 engagerede medarbejdere kan sætte et stort aftryk på Medarbejder- og Kompetencestyrelsens opgaver og projekter. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø med en uformel omgangstone og et højt ambitions- og aktivitetsniveau, ligesom der i stillingen er et betydeligt samarbejde med andre ministerier. 

Dine opgaver bliver bl.a., at:

  • indgå i opfølgningen på OK 21 og sikre gennemførsel af aftalte initiativer

  • indgå i planlægning og gennemførelsen af OK 24, særligt i forhold til de bærende dagsordener og beregning af grundlaget for fastlæggelsen af de økonomiske rammer, konsekvensvurderinger af forskellige løsninger mv.

  • drive kvantitative og kvalitative analyser i forbindelse med konkrete initiativer, politiske dagsordener mv. på styrelsens forskellige faglige områder

  • fortsætte udviklingen af den interne økonomistyring, hvor du vil få ansvaret for styrelsens finanslovsbevillinger og budget.

 

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse, fx cand. oecon, cand. scient pol. eller cand. polit. Du har relevant erfaring med ledelse, politisk betjening, dataanalyser og projektledelse fra centraladministrationen, konsulentbranchen eller interesseorganisationer.

Den ideelle kandidat til stillingen:

  • sætter retning, afstemmer forventninger og ambitioner i en åben og tillidsskabende dialog - uanset om det er med medarbejdere, direktionen eller chefkolleger

  • er analytisk skarp og kan formidle problemstillinger, resultater og anbefalinger klart og præcist

  • leder, udvikler og skaber resultater gennem medarbejderne, og har blik for potentialet hos den enkelte medarbejder

  • har erfaring med processtyring og respektfuld inddragelse af interessenter og samarbejdsparter

  • besidder et stort drive i forhold til at levere og præge udviklingen i styrelsen og i den offentlige sektor

 

Om styrelsen

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen blev oprettet i 2019 som en departemental styrelse i Skatteministeriets koncern. Styrelsen varetager statens arbejdsgiverrolle og sikrer indgåelse samt implementering af overenskomstaftaler for det statslige arbejdsmarked. Styrelsen er desuden ansvarlig for udvikling af ledelsesområdet, herunder opfølgning på ledelses- og kompetenceaftalen og udvikling af det statslige lederudviklingsprogram, PLUS, samt for fællesstatslige initiativer på arbejdsmiljø- og rekrutteringsområdet, udvikling af samarbejdsstrukturen i staten og kompetenceudvikling af statens ansatte.

En nærmere præsentation af styrelsens opgaver og organisation findes på www.medst.dk

Ansøgning og kontakt

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Stillingen ønskes besat på åremål.

Der vil indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer.

Ansættelsessted

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Landgreven 4, 1301 København K.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte direktør Signe Friberg Nielsen på tlf.: 40305788 eller vicedirektør Anne Marie Maltha-Smith på tlf.: 92444359.

Ansøgning

Vil du søge stillingen? Så send din ansøgning med CV og relevante bilag via linket Søg stillingen senest mandag den 17. januar 2022.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Medarbejder og Kompetencestyrelsen

Adresse 1
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Adresse 2
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-12-2021
Udløber
17-01-2022
Kviknummer
LJA-83099843
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Medarbejder og Kompetencestyrelsen

Adresse
Landgreven 4
1301
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-12-2021
Ansøgningsfrist
17-01-2022
Kviknummer
LJA-83099843
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration, Ledelse
Beliggenhed