Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder med interesse for socialt ansvar og nye forretningsmodeller

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-07-2018

Brænder du for at fremme virksomheders sociale ansvar, og vil du være med til at fremme danske virksomheders arbejde med samfundsansvar og engagement i FNs verdensmål? Så er du måske vores nye kollega i området for vækstvilkår og nye forretningsmodeller.

Tovholder for socialt ansvar i sekretariatsbetjening af Rådet for Samfundsansvar og Verdensmål

I Området for Vækstvilkår og nye forretningsmodeller er vi ansvarlige for sekretariatsbetjeningen af Regeringens kommende Råd for Samfundsansvar & Verdensmål. Som vores nye kollega bliver du tovholder for sekretariatsbetjening af Rådet i forhold til arbejdet med at fremme danske virksomheders sociale ansvar ved at fastholde, forebygge og indsluse udsatte på arbejdsmarkedet, samt hvordan dette kan skabe værdi for både virksomheden og samfundet og bidrage til at realisere FNs 8. verdensmål om anstændige jobs og økonomisk vækst.

Du vil blandt andet få ansvaret for at udarbejde oplæg og analyser til brug for Rådets drøftelser, ligesom du skal følge op på Rådets indstillinger ved at igangsætte og facilitere indsatser og konkrete aktiviteter, der fremmer dialog, udbreder viden og understøtter danske virksomheders arbejde med socialt ansvar f.eks. ved at afholde idékonkurrencer (challenges), facilitere partnerskaber, dialogmøder, prisoverrækkelser og/eller konferencer.

Du skal også varetage ministerbetjening mv. vedrørende Rådets arbejde med socialt ansvar samt være kontaktperson i forhold til eksterne samarbejdspartnere, heriblandt Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR), Cabi m.fl.

Du vil endvidere indgå i den generelle opgavevaretagelse i forbindelse med sekretariatsbetjeningen af Rådet, herunder udarbejdelse af møde- og kommunikationsmateriale, projektledelse af konkrete aktiviteter samt ministerbetjening.

Samfundsvidenskabelig profil med kendskab til virksomheders sociale ansvar og CSR

Vi søger en fagligt dygtig, ambitiøs og idérig kollega med en samfundsvidenskabelig baggrund f.eks. cand. scient. pol./adm. eller cand. merc. (f.eks. pol./jur.). Det er en fordel, hvis du har fagligt kendskab til og erfaring med CSR og virksomheders sociale ansvar samt har arbejdet i et ministerium eller anden offentlig myndighed - gerne med sekretariatsbetjening. 

Det forventes derudover, at du: 

  • har erfaring med at håndtere interne og eksterne interessenter i en politisk kontekst
  • er analytisk stærk
  • er god til skriftlig og mundtlig formidling
  • er engageret, resultatorienteret og effektiv i din arbejdstilrettelæggelse
  • er innovativ, fremsynet og initiativrig i din opgaveløsning
  • kan arbejde selvstændigt, men samtidig er samarbejdsorienteret og udadvendt

 

Om os 

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 550 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. De opslåede stillinger er placeret i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder. 

Om ansættelsen

Ansættelse sker som special- eller chefkonsulent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Stillingen er tidsbegrænset, og ansættelsen vil udløbe den 30. juni 2022. Tiltrædelse vil være snarest mulig.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du fra den 23. juli 2018 kontakte kontorchef Camilla Hjermind på telefon +45 35 29 16 65.

Er du vores nye kollega?

Lyder det som noget for dig? Så klik på Søg stilling-knappen i boksen nederst eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/jobs. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest fredag den 10. august 2018.  

Samtaler forventes afholdt i uge 33 og 34. 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion eller etnisk baggrund til at søge stillingen.

Del dette job

Kontakt
Erhvervsstyrelsen
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Kontakt
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
11-07-2018
Udløber
10-08-2018
Kviknummer
LJA-63253606
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Kommunikation og medier, Politik og samfund, Projektledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-07-2018
Udløber
10-08-2018
Kviknummer
LJA-63253606
Jobtype
Fuldtid
Fag
Analyse, Kommunikation og medier, Politik og samfund, Projektledelse
Beliggenhed