Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder med interesse for selskabsret og virksomhedsregulering

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-05-2023

Har du lyst til at blive den bedste til selskabsret, og vil du bidrage til at skabe gode vilkår for danske selskaber og virksomheder? Er du derudover udviklingsorienteret, omstillingsparat og digitalt orienteret? Så er du måske vores nye kollega i Team Selskab i Erhvervsstyrelsen.

 

Om stillingen

Team Selskab søger en medarbejder, som har lyst til at beskæftige sig med selskabsretlig lovfortolkning, konkret sagsbehandling, ministerbetjening samt udviklingsprojekter på virksomhedsreguleringsområdet.

 

Du vil hovedsageligt være beskæftiget med konkret selskabsretlig lovfortolkning og registrering af de sager, der vedrørende de virksomheder, der er underlagt den finansielle lovgivning. Du vil indgå i et team med høj faglighed, hvor der er gode muligheder for sparring og faglig udvikling i form af kurser, intern rokering mv.

 

Team Selskab er et af tre teams under området Virksomhedsregulering, som arbejder for at sikre gode erhvervsvilkår gennem effektiv erhvervsregulering. Ud over selskabsret beskæftiger området sig med virksomhedsregulering i bred forstand lige fra selskabsloven til erhvervsfondsloven.

 

Om dig

Vi søger en erfaren medarbejder på specialkonsulentniveau, som vil få mulighed for at fungere som fagligt fyrtårn, men hvis du er nyuddannet, så skal det ikke holde dig tilbage fra at søge stillingen.

 

Din uddannelsesmæssige baggrund er cand. jur. eller cand.merc.jur. Det vil være en fordel, hvis du har viden om den selskabsretlige regulering og du kan f.eks. have erfaring fra advokatbranchen, en stilling som in-house jurist eller fra andre dele af centraladministrationen.

 

Du behøver ikke at kunne det hele fra start vi sørger for grundig oplæring. Vores team modtager mange forskelligartede henvendelser hver dag, så du skal være parat til at lære nyt og kunne spørge om hjælp, når du bliver i tvivl. Du arbejder proaktivt og udviser stor ansvarlighed.

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1200 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet - Langelinie, Dampfærgevej og Amagerfælledvej i København, Slotsgade i Nykøbing Falster og Ferskvandscenteret i Silkeborg. Denne stilling er placeret på Langelinie.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelse vil være som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Søren Corfixsen Whitt på 35 29 13 78. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på 91 33 71 39.

 

Interesseret?

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følger instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest søndag den 5. juni 2023.

 

Vi forventer at holde samtaler i juni. Der vil blive anvendt test som en del af rekrutteringsprocessen.

 

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

 

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vision:

Vi skaber de bedste rammer for ansvarlige virksomheder

 

Mission:

I partnerskab med andre gør vi det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed og skabe udvikling i hele Danmark

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 05-06-2023

Arbejdssted: København Ø

 

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Diana O. Jørgensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 71 39

 

Søren Corfixen Whitt

Kontorchef

35 29 13 78

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-05-2023
Udløber
05-06-2023
Kviknummer
LJA-84786249
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-05-2023
Ansøgningsfrist
05-06-2023
Kviknummer
LJA-84786249
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed