Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder med interesse for selskabsret og virksomhedsregulering

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-10-2021

Brænder du for selskabsret og virksomhedsregulering, og vil du bidrage til at skabe gode vilkår for danske selskaber og virksomheder? Er du derudover udviklingsorienteret, omstillingsparat og digitalt orienteret? Så er du måske vores nye kollega i Team Selskab i Erhvervsstyrelsen.

 

Om arbejdet i Team Selskab

Team Selskab er en del af området Virksomhedsregulering, som arbejder for at sikre gode erhvervsvilkår gennem effektiv erhvervsregulering. Ud over selskabsret beskæftiger området sig med virksomhedsregulering i bred forstand lige fra selskabsloven til lukkeloven.

 

Vi søger en medarbejder, som har lyst til at beskæftige sig med selskabsretlig lovfortolkning, konkret sagsbehandling samt udviklingsprojekter på virksomhedsreguleringsområdet.

 

Du vil hovedsageligt være beskæftiget med konkret selskabsretlig lovfortolkning og behandling af sager, der vedrører de virksomheder, der er underlagt den finansielle lovgivning. Du vil indgå i et team med høj faglighed, hvor der samtidig tænkes i nye løsninger.

 

Skarp jurist med interesse for selskabsret

Vi søger som udgangspunkt en erfaren medarbejder på specialkonsulentniveau, som vil få mulighed for at fungere som fagligt fyrtårn, men hvis du er nyuddannet, så skal det ikke holde dig tilbage fra at søge stillingen.

 

Din uddannelsesmæssige baggrund er cand. jur. eller cand.merc.jur. Det vil være en fordel, hvis du har viden om den selskabsretlige regulering og du kan f.eks. have erfaring fra advokatbranchen, en stilling som in-house jurist eller fra andre dele af centraladministrationen.

 

Som person skal du være struktureret, samarbejdsorienteret og udadvendt. Du skal kunne lide at arbejde i et højt tempo, hvor der samtidig er stor fokus på faglighed og kvalitet. Derudover skal du udvise engagement og initiativ samt have lyst til at skabe udvikling på området bl.a. i forhold til at få lovgivningen og digitaliseringen til at spille endnu bedre sammen.

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1000 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelse vil være som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Søren Corfixsen Whitt på telefon 35 29 13 78. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på 91 33 71 39.

 

Interesseret?

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamensbevis skal være modtaget senest søndag den 24. oktober 2021.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 44 og 45. Der vil blive anvendt test som en del af rekrutteringsprocessen.

 

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 24-10-2021

Arbejdssted: København

 

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Diana O. Jørgensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 71 39

 

Søren Corfixen Whitt

Kontorchef

35 29 13 78

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-10-2021
Udløber
24-10-2021
Kviknummer
LJA-82770596
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-10-2021
Ansøgningsfrist
24-10-2021
Kviknummer
LJA-82770596
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed